- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #41.861
silkelenmeyi unutmada kuzum köfte yarında yapılırrr
habıbtem şikayet ettinmi kazene
canım silik çizgi çıktıysa sabah ilk idrarla testı tekrarla bitanem.hayırlısı olsun inşallah hoşgeldın aramızaaa
yarın gidicem gitmesine ama bu ay klomenin de dozunu artırmıştı doktor, kist filan mı oldu diye korkuyorum, umutlanmak istemiyorum.
yirim ben seni kuzum benimmmtakma kafana bugünlerde gelip geçer sonra kalbin kırılsada ne günlerdi ya diyip gülüp geçiceksın emın ol
yarın gidicem gitmesine ama bu ay klomenin de dozunu artırmıştı doktor, kist filan mı oldu diye korkuyorum, umutlanmak istemiyorum.
helal hayalotummmmmmmmmmm
kayganaya vermişsin ayarııııı:13::13::13::13::13::13::13::13:
kızlar bu arada sizler ne zamandır deniyorsunuz ve olmuyor. var mı sorun?
vallahi versim scorpım ama kaşındı benım suçum yoktu.
sonra esas eltiye sordum dedımkı ev süpürmüşün dediki bana gel yap dedı çıktım yukarı dedı.esas eltı gırıs katta oturuyo küçük gelinhatta dedıkı duymadınmı sesımı ev supuruyodum dedı. bende bi süpürge sesi duydumda valla tavandan sen oldugunu hıssedemedım dedım sonra kayganamda dedıkı kendı geldı nasıl olduysa didi.hani bana gıcıklık yapıcakya ya sozde esas eltıyı kıskanıp kaynanama ev supurmeye cıkıcam
kızlar çok sağolun cevaplarınız için, ben yatıyorum sabah erkenden hastaneye gidicez. umarım yarın akşam aranıza güzel haberlerle dönerim.
benim tam 2 yıl oldu bugün itibari ilee
bende pko var canım bide dengesiz doktorlara denk geldim sanırım hala beklemelerdeyim meleğimi
ecehanım napıyon bitanemmm
kızlar çok sağolun cevaplarınız için, ben yatıyorum sabah erkenden hastaneye gidicez. umarım yarın akşam aranıza güzel haberlerle dönerim.
ne yapayım canım dinlenmelerdeyim... sen neler yapıyosun??
en güzeli tatlım.valla kimseye güvenmiyorum artık insanlar çok acayip.günlüğünü de kaptırma kimseye amannben de kendimle sohbet ediyorum çok bunalınca.kenbdim söyleyip kendim dinliyprummm .ama kk da olmak güzel burada hertürlü dertleşiyoruz kimsenin kimseden bir çıkarı yok..hiçç tanımadan gördük sevdik birbirimiziçok şükür
bak sen uyanık kayganayaaaaaaaaaaa
avcunu yalasın oooo
yapma kızçem yaaa mecburmusunuz sanki çok iyi kayınvaldeli,k yapıyo da sen de ona iş mi yapcannn
aynen canım bende güvenmiyorum kimseye... eşim bile bilmez günlügümü gizli yerde, çogu zaman banada oluyo kendi kendine konuşmak, sonra diyorum ne yapıyorum benevet canım burda olmak çok güzel, kim oldugunu bilmeden sadece seni sen oldugun için seven, dinleyen insanlar var.. kimsenin kimseden çıkarı yok aksine faydası var çok çok şükür... iyiki varsınız canlar
yok bitanem ya eli ayağı tutuyo .yapsa yapar günlük temizliği kayınpedrım yapar evde hep.bılasık bıle yıkar adam.hatta bana dedıkı bıkere kayınpederım kavga bıle etmıstık oyuzdenannen olsa yaparsın dıye.bende dedım.annemde aynı yaşta kadın sabah 7den akaşam 10akadar calısıyo.üstüne 2 cocuk bakıyo bırı 7 yasında okulu var dersı var.basında kaynanası var.benım annem napsın demıstımde kıyamet kopmustu
ama yapmam onlara hiç bişey.fakat kaynanama dedım hasta olursun bı seslenmenle gelırım.kızım bunu yapamıyorum de gelırım ama dıger 2 gelınını de cagırcaksın dedım en son bozuldu sanırımbozulsun.umrumda bıle degıl artık.cunku bana bı degrı yok.ama dısardan bızı gorsen dersınkı ya hayalot nekadar ıyı anlasıyosunuz sız oyle melek gıbı kaynanan var dersın. biraz numaracı oldugu ıcın dısarda canım kızım maviş gözlü kızım der ve benım gözlerim yeşil bende milletin yanında benım kaynanm iyi diyorum napım yoksa kadın iyi rol yapıyor
ayrıca eklemeyi unutmuşum canım hiçbir şekilde birleşme yada boşalmada olmadı zevk suyundan şüpheleniyorum işte. Adetlerim genelde geç gelirdi ve geç gelmesi dolayısıyla sanırım çok yoğun ve yataktan çıkamıyacak kadar ağrılı olurdu bu aylar böyle olması kafamı karştrdı sadece.
şimdi gördüm kuzum yazdım cevaphayalotum sana mesajj atıım okudun mu
ne yapayım canım dinlenmelerdeyim... sen neler yapıyosun??
heee seninki dışı seni içi ebi yakan cinsindennn.numaracıııııııııı
bunlar gelin alınca hgizmetçi aldım zanneden cinsiiii
ya tatlım annem 65 yaşında..inan bazen yataktan zor kalkıyo okadar çok hastalığı var..ama yine de bana bi iş yaptırmaya kıyamıyo..yardımcı abla gelirse o yapıyo..o gelmezse kendi yapıyo..ama eminim gelini de olsa hiç iş yaptırmazdı..yapı meselesi..seninki zamanında kayınvaldeye çalışmış demekki şimdi de gelin çalıştırma derdinde..bak bi gıcık oldum şimdi kaynanana heeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?