Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hsgeldin medcezirimm.. nasılsın bakimmm bnde sıkılmıstım kimse yok die :26:

Hoşbulduk bitanemmmm, valla iyidir bitanem.. Sende ne var ne yok bakalımm

ne olsun bnde birileri gibi çalısma günlerindeyim bat günüm 30 ekim, bakim bu ay nolcek, ins bayramertesini sevinçle karsılarız :26: yoksam çıldırcam haberiniz ola

ben geldimmmmya geçmişi okudum ama aklımda bişeykalmadıgeçmiş olsun dileklerinde bulunmuşunuz canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimnabıyonuz bakem buarada

ne olsun bnde birileri gibi çalısma günlerindeyim bat günüm 30 ekim, bakim bu ay nolcek, ins bayramertesini sevinçle karsılarız :26: yoksam çıldırcam haberiniz ola

İnş öyle olur canım yaa.. Benim bat günüm 19 ekim, çok az kaldı ama kasıklarımda aynı adet öncesi olan ağrıya benzer ağrı var... Sanırım kırmızılar geliyoooo

ben geldimmmmya geçmişi okudum ama aklımda bişeykalmadıgeçmiş olsun dileklerinde bulunmuşunuz canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimnabıyonuz bakem buarada

iyidir bebeğim ayakta uyukluyorum resmennnn çok yorgunum, sen napıosun bakeemmm tamamen geçti mi sancın

iyidir bebeğim ayakta uyukluyorum resmennnn çok yorgunum, sen napıosun bakeemmm tamamen geçti mi sancın

oy tatlım benim kıyamam sana erken uyu bugecebende napam kurstan geldim yemek yedik burdayımsabahagöre çok çok iyiyim canım tam geçmedi ama ara ara vuruyo gıdıyo sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…