Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gördüm gördüm gonzalezim sayfa acılmadıkı bı turlüohh be smillerde düzeldiiigonzalezim bilmiyomki geçen ay doktora söyledim yapar ilaç dedi okadar.bu ayda değişik ilaç verdi.onunda reçetesine baktımda yapıyomuş ara kanama .ama şimdi ben bunu adetmi saycam acaba yaaa vallahi daha heveslenemedim bile acaba hamılemıyım dıyembirden beton yığını düştü sanki kafama beklemeden geldi ya daha çalışmalar bile bitmemişti halbukii

Son düzenleme:
scorpionsum .. sen nasılsın balım okudum telden giriyomuşsun.. bi ben giremedim telden.. yani giriyor ama atıyor beni geriye google sayfası çıkıyo sonrada

medcezirim hsgeldin balım, sen nasılsın.. bıcırıkların nasıllar

Son düzenleme:
[FONT=Comic Sans MS]ben geldiimm.. nabersiniz canlarımm...
eve geldim yemek yaptım yemeğin ardından kocişimle temizlik yaptık... sonra tatlı yaptım, yarın akşama misafirim var veeeeeeee son olarak da çayı üzerine koyup hemen buraya damladım

hayalotummmmmmm kuzuummm kullandığın ilaçlardan olduğuna emin miisn, yoksa soğan suyumu yaptı.. bitanem nolur bozma moralini belki de iyi şeylerin habercisidir.. belki kistlerin sendne ayrılmaya karar vermiştir bitanemmm kii bence öyleee :26: nolur üzülme noluuuuuuurrrrrrrrrrr

umudum bebeğimmmmmmmm ahhhh şu virüslerin elindne nedir bizim çektiğimiz
şeker için şimdiden telaş yapma kuzum, bu şimdiden belli olacak bişey değil kii ayyyyyy çok heyecanlandım ben yaaa, gelsin bebişler umudumun göbüşüneee
baakk bebişler dedimm ona göree

scorpionsummm kuzum nasılsın bitanemmmmmmm

habibtem küçük habibtei mi görmüşşşşş oyy maşallaahh yaa inşallaah bi daha ki sefere cinsiyetini de öğrenirsiniz kuzum, ayy çok heyecanlııııııı [/FONT]

Son düzenleme:

kuzum değisik ilaç oluncada vücudun değisiklik gösteriyodur :26: yinede sor dr a, ben ne zaman çalısmalar baslıycam, bunu adet mi sayıyım de

kilolumusunnnyuh artık gonzalezim bence kilon çok çok iyyii ama sen boyunu kilonu sülemiştin gonzalezim fazla kilon yokkiolsun kuzum hem meleğin gelcek hayırlısıyla sonunda onun için değer

yok bitanem soğan içemedim ki bu ay hani günleri şaşırmıştım yaaayarın bakım bı doktoru arımda belli olcak inşallah.şimdi full değişti günlerim yaaa.ne güzel 4 aydır 31 güne inebilmiştim :26:şimdi karıştı kafam iyiceee:44::44::44:

ah kuzum sorma yaa.. heç pc virüssüz olur mu illa gelecek beni deli etmeye demin esime dedim içeri gittim de.. yine tarattır şunu yaw.. bi sayfaya baktırmıyo..demin gelid yanıma.. takır takır yaz yaz yaz diyo.. kızlar ne diyo sana diyo.. dur balkusuma yazıyom diyom.. ne diyo balkuşun diyo.. ne meraklı anam bu adam da

artık ilaçları kullanmaya artış şeklinde aynen devam .. bakalım sonunda duba gibi olmazsam artık görümcemed var ikiz .. kayınvaldelerde 8 kardes.. onunda 2 tane ikiz var .. artık sıra bana gelir mi bilmem ikiz sırası zaten rüyalarımda bu alem bu aralar.. sanki neler yaşıycam görüyom simdiden

hoşbulduk bebeğimmmmmmmmmmmmm.. iyiym çok şükür, sen nasılsınnn

bıcırıklarım da iyi bitanem, herzamanki gibi pek bi enerjiklerdi bugün

kilolumusunnnyuh artık gonzalezim bence kilon çok çok iyyii ama sen boyunu kilonu sülemiştin gonzalezim fazla kilon yokkiolsun kuzum hem meleğin gelcek hayırlısıyla sonunda onun için değer

yaw balım.. önceki halime bakarak.. 62-64 arasıydım.. smdi uuu sorma.. 70 i devirdik boy var Allah'tan da.. ama hem boy, hem kilo.. görüntü kirliliği olur diye düsünüyom.. ama 62 kilomu özledim ben yaa artık napalyım, bebis gelsin de.. ben sorarım o kilocuklara

ozaman önce eniştebeye selammm
sonra gelsinnn ikizlerrr,üçüzlerbeşizler

ayy benim kide bazen soruyo , nereye yazıyosun diyo.. kızlaaaraaaaa diyorum.. bu kez ne yazıyosun , onlar ne yazıyo diye meraklanıyoo hangi birini anlatcam, ben bile yetişemiyorumm muhabbete diyince susuveriyooo

kuzummmm boşver kiloyuu, meleklerin bi gelsiinnnn... zaten doğumdan sonra çabuk verirsin.. malummm ikiz oluncaaaa anammm valla içimden geliyo napim, hem ailede de varış kaçışın yok yaniii ayyçok heyecan yaptım

fiziksel olarak iyiyim hala az az lekelenmelerim var, ama moral olarak pek iyi değilim. bir şeylerin net olmaması beni çok geriyor. umarım yarın biraz daha ilerleme olmuştur.

aynı gün sonuç veriyolar dime tatlım inşallah olmuştur kuzum hayırlısysa eger hakkındasen bol bol dınlen ve olumsuz dusunursen etkılenırsen oyuzden ne olursa olsun umudunu yıtırme sakın

secilss inşş güzel haberlerini alırız yarın bitanemmmmmm hoşgeldin bu aradaaaaa

olsun bıtanem saglıklı olalımda önce bebiş gelsin sonra artık keseriz butlarııı kanatları

hoşbulduk bebeğimmmmmmmmmmmmm.. iyiym çok şükür, sen nasılsınnn

bıcırıklarım da iyi bitanem, herzamanki gibi pek bi enerjiklerdi bugün

iyidir balım .. anlattığım gibiyim iştem smdilik
en yaramazı kim bıcırıkların.. ne yapıyor bide onu söyle merak ettim simdik.. pek bi enerjik dedin ya

bi diyem bakım yarın ne diyecek eğer gel derse cumartesi yolcusuyum bu yollarınnn

kuzum elini yumruk yap, masaya vur.. bu kez de kistlerimi göndermezsen de,, ben bide gelmiyorum bura de

fiziksel olarak iyiyim hala az az lekelenmelerim var, ama moral olarak pek iyi değilim. bir şeylerin net olmaması beni çok geriyor. umarım yarın biraz daha ilerleme olmuştur.

secillss hsgeldin diyemedim bi türlü.. laf karısıt hep.. nasıl gidiyor .. sadece lekelenme varsa kan testi yaptırmadın mı halen .. :26:yada dr ne diyor :44:
ozaman önce eniştebeye selammm
sonra gelsinnn ikizlerrr,üçüzlerbeşizler

oo a.s. balım
artık ne gelicek görücez.. bide gelmezse bu kez de ama rüyalarım olmasa gelmez demicem de
kuzum dur hele. besizler mi.. nettin sen yaww.. öldürcen beni heralde

Son düzenleme:

ben direk merak edince sakın ağzını açma çok sinirliyim diyorummmyanıma bilem yaklaşamıyo garibimmtabi bi 10 saniye sonra ben muhabbete konstre olunca bi bakıyorum yanımdaa bu sefer beni sinir etmek için pcnin tuşlarına basıp kaçıyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…