Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hahahah iyi demişin balım.. ben bile yetisemiyom vaktin varsa sen bak, bana anlatırsın yetisemediklerime de, hmde ne yazıyolar bilirsin de yada
arıtk napam kuzum.. gelsin bebisler.. sonradan gitsin kilocuklaar evveett kampanya açtım gızlar
görecez kuzum.. aileden kaçış var mı yok muu
Canlarım kociş çaya bekliyoo.. gelirm biraazzdaaannn

biz demin içtik.. hadi afyt olsun balım
olsun bıtanem saglıklı olalımda önce bebiş gelsin sonra artık keseriz butlarııı kanatları

öle tabi balım..
alooooooooooooo ne kesiyon hacııı temem temem keserik sen iste

bak sen balkusuma, demek çok sinirliyiml diyon he yazık adama yaww
tuslara basıp kaçmak, tam yaramaz çocuk tanımlaması

bitanem rüya dedin çok karısık rüyalar goruyorum 1 aydır hep aynı rüyam bu sabahta aynı rüyayla uyandım hayırlara cıksın inşallah..ben anlamam olmuşken 5iz olacek iştem okadarumudum hayırlısıyla sen şimdi bu tüp bebekle hamıle kalırsan bidaha koruncanmıkorunmassan bide bakmısın rabbım normal yollada yollamış bi melek daha ne ka güzel olur yaaaa

Allahım hayırlara çıkarsın balım .. insaAllah bi umut ışığıdır bu rüyaların ..

benim rüyaları sorucak olursan, ben herseiy gördüm

artık bilmiyom ki kuzum.. ilerisinde vücudum neyi gösterir :26:ama doğurganlık bi oldu mu, belik Allahın işi belil olmaz, denk gelir kendiğilinden olur bilemem tabi ..

tabi sen dedin ya, 3üz 5 iz derken, sonkileri nasıl doğrcam

artık bi bakıyomuşsun, umut olmus umutsuz vaka

Son düzenleme:

yaw dur alaalaaaa daha biyerine dokunmadık bileeebut kescez doğumdan sonra inşallah davetiye göndeririz ama
but dedimde selencelkım yıne aklıma geldı nerde bu kızçem yaaa

bak sen balkusuma, demek çok sinirliyiml diyon he yazık adama yaww
tuslara basıp kaçmak, tam yaramaz çocuk tanımlaması

yaw senin bu enişten küçükken varya gonzalezim bütün mahalle yaka silkermiş ondanmahalle diyo şimdiden hamıle kaldıgında sakın babasına benzesin diye dua etme diyorlar
kaynanm birkeresinde eşim 8 9 yaşlarındayken odada sandalyeye iple bağlamış düşün kadını nasıl çıldırtmış

olur kuzum olur rabbımden herşey olur hayırlısıyla vakti zamanı gelınceeebak içime dogdu umudum bıde çıkmasın dediklerimmm

yaw dur alaalaaaa daha biyerine dokunmadık bileeebut kescez doğumdan sonra inşallah davetiye göndeririz ama
but dedimde selencelkım yıne aklıma geldı nerde bu kızçem yaaa

temeemmmm

sahi selencelk iyice kayboldu , insaAllah iyidir :26:

hadi ya... baksen eniste beye

ben bu kadar yıldan sonra, nebilim çoçuk bağlarmıydım sandalyeye bu kadar zor bulmusken bilemiyorum gözüm korkduu sanki böyle diyince de
ama yok yaa.. her çock aynı olmazmıs.. senin ki yaramazsa, benim çocuklarımın suçu neee
olur kuzum olur rabbımden herşey olur hayırlısıyla vakti zamanı gelınceeebak içime dogdu umudum bıde çıkmasın dediklerimmm

evt olur insaAllah , hepimizde baharlarımıza ericez insaAllah kuzum

hayalotum.. selencelkin profilen bakdım da.. son giris tarihi , geçen persembe, 2ayın 28 görünüyo :44:

sernes hsgeldin cnm.. nasılsın

ay gonzalezim demek benim çocuklarımın suçu ne haaaa

hayalotum .. bende B12 eksikliği varmıs yaa çoğunluk herkesde olabiliyomus..
bunu gidermek için verilen ilacın kağıdını okudum da demin .. yazıyor ki ..

çabuk yorulma.. halsizliz.. sinirlilik.. yorgunluk hali..
bütün hepis var bende.. bi yere gidiim gelim.. yorgunluk gözlerimden akıyo , uyuyup duruyom hep
diyodum bende bu yaşta böyle, hep uyuyasım var..
geçen görümcemin kızı gelmisti ya.. yiğen diyo ki.. yenge noldu sana önceden böyle değildin ..dedim nebilim yaşlanıyom mu ne.. çabuk yoruluyom, çabuk uykum geliyo.. demek ki varmıs bi sebebi
snrada dedim onun annesi de aksamları uyur .. dedim görümceme çekmişim , aksam oldu mu uyumam lazım hemen gülüyo O da

Son düzenleme:
umudum seksenbirim naptın gittin mi doktora ne dedi doktor

alaala bende son zamanlarda hatta kışa girdiğimizden beri öyleyim gonzalezimacaba bendedemi var:44::44:
bende diyorum acaba kış uykusuna girdim herhalde küçük ayı olaraktannnbelkim bendede yok bu vitaminden
bak şimdi ya bu doktor niye beni iyice bi araştımıyo alaalaaaa

alem bizim kocişler yaaa

ay kuzum hangi birini anlatsam bilemedim meela sadece bugünü anlatayım sana sadece 1 dersimi.... zorla derse konsantre olmalarını sağlıyorum, sınıftan birinin çişi geliyo.. sonra hepsinin geliyo neyse çiş krizii atlatıyoruz, alakasız bi yerde öğretmenim tenefüste bahçeye çıkalım mı bugün hava güneşli diyo.. neyse onu atlatıyorum, kaleini alıp yanıma geliyo öğretmenim yeni kalemim güzel mi diyo, neyse onunda gönlünü alıyorum tabi bi arada ders anlatmaya devam paaaatt diye bi ses bi bakıyorum ıcırın biri sıradan düşüyo.. sonra bütün sınıf ona gülüyo sonra onu da susturana kadar, bir sürü vakit geçiyo... hele tenefüsleri saymamayım.. hepsi yanıma geliyo şu oldu bu oldu diye bi ton şikayet , tenefüs zaten topu topu 10 dk, 5. dk şikayetlerini dinleyip arası bozuk olanları barıştırıyorum kalan 5 dk.nın 1 dk kantine giderken gidiyo.. toplasan var ya en fazla 3 dk tenefüs yapabiliyorumdur... oğlum sus kızım buraya baaakkk falan felonnn .. sıkıysa popon sandalyeye değsin, sonra herkes aynı anda koşmaya başlıyo.. anam ben yokken sınıfta çıt yok hepsi oturup kitap okur, ben sınıfa ayak basar basmaz kuduruyo afacanlar ama herşeye rağmennnn çooooooooooook seviyorum onları ve aşığım mesleğimeee

hadi hayıırlısııı
demek ilaç yoruyomuş kuzuumuu.. inşş vücudun alışır bitanemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…