- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #42.341
ayy benim kide bazen soruyo , nereye yazıyosun diyo.. kızlaaaraaaaa diyorum.. bu kez ne yazıyosun , onlar ne yazıyo diye meraklanıyoohangi birini anlatcam, ben bile yetişemiyorumm muhabbete diyince susuveriyooo
kuzummmm boşver kiloyuu, meleklerin bi gelsiinnnn... zaten doğumdan sonra çabuk verirsin.. malummm ikiz oluncaaaaanammm valla içimden geliyo napim, hem ailede de varış kaçışın yok yaniii ayy çok heyecan yaptım
Canlarım kociş çaya bekliyoo.. gelirm biraazzdaaannn
olsun bıtanem saglıklı olalımdaönce bebiş gelsin sonra artık keseriz butlarııı kanatları
ben direk merak edince sakın ağzını açma çok sinirliyim diyorummmyanıma bilem yaklaşamıyo garibimm tabi bi 10 saniye sonra ben muhabbete konstre olunca bi bakıyorum yanımdaa bu sefer beni sinir etmek için pcnin tuşlarına basıp kaçıyo
iyidir balım .. anlattığım gibiyim iştem smdilik
en yaramazı kim bıcırıkların.. ne yapıyor bide onu söyle merak ettim simdik.. pek bi enerjik dedin ya
kuzum elini yumruk yap, masaya vur.. bu kez de kistlerimi göndermezsen de,, ben bide gelmiyorum bura de
secillss hsgeldin diyemedim bi türlü.. laf karısıt hep.. nasıl gidiyor .. sadece lekelenme varsa kan testi yaptırmadın mı halen .. :26:yada dr ne diyor :44:
oo a.s. balım
artık ne gelicek görücez.. bide gelmezse bu kez deama rüyalarım olmasa gelmez demicem de
kuzum dur hele. besizler mi..nettin sen yaww.. öldürcen beni heralde
bitanem rüya dedin çok karısık rüyalar goruyorum 1 aydır hep aynı rüyam bu sabahta aynı rüyayla uyandım hayırlara cıksın inşallah..ben anlamam olmuşken 5iz olacek iştem okadarumudum hayırlısıyla sen şimdi bu tüp bebekle hamıle kalırsan bidaha koruncanmı korunmassan bide bakmısın rabbım normal yollada yollamış bi melek daha ne ka güzel olur yaaaa
hahahah iyi demişin balım.. ben bile yetisemiyomvaktin varsa sen bak, bana anlatırsın yetisemediklerime de, hmde ne yazıyolar bilirsin de yada
arıtk napam kuzum.. gelsin bebisler.. sonradan gitsin kilocuklaarevveett kampanya açtım gızlar
görecez kuzum.. aileden kaçış var mı yok muu
biz demin içtik.. hadi afyt olsun balım
öle tabi balım..
alooooooooooooo ne kesiyonhacııı temem temem keserik sen iste
bak sen balkusuma, demek çok sinirliyiml diyon heyazık adama yaww
tuslara basıp kaçmak, tam yaramaz çocuk tanımlaması
Allahım hayırlara çıkarsın balım .. insaAllah bi umut ışığıdır bu rüyaların ..
benim rüyaları sorucak olursan, ben herseiy gördüm
artık bilmiyom ki kuzum.. ilerisinde vücudum neyi gösterir :26:ama doğurganlık bi oldu mu, belik Allahın işi belil olmaz, denk gelir kendiğilinden olur bilemem tabi ..
tabi sen dedin ya, 3üz 5 iz derken, sonkileri nasıl doğrcam
artık bi bakıyomuşsun,umut olmus umutsuz vaka
yaw dur alaalaaaa daha biyerine dokunmadık bileeebut kescez doğumdan sonra inşallah davetiye göndeririz ama
but dedimde selencelkım yıne aklıma geldı nerde bu kızçem yaaa
yaw senin bu enişten küçükken varya gonzalezim bütün mahalle yaka silkermiş ondan mahalle diyo şimdiden hamıle kaldıgında sakın babasına benzesin diye dua etme diyorlar
kaynanm birkeresinde eşim 8 9 yaşlarındayken odada sandalyeye iple bağlamış düşün kadını nasıl çıldırtmış
olur kuzum olur rabbımden herşey olur hayırlısıyla vakti zamanı gelınceeebak içime dogdu umudum bıde çıkmasın dediklerimmm
temeemmmm
sahi selencelk iyice kayboldu , insaAllah iyidir :26:
hadi ya...baksen eniste beye
ben bu kadar yıldan sonra, nebilim çoçuk bağlarmıydım sandalyeye bu kadar zor bulmusken bilemiyorumgözüm korkduu sanki böyle diyince de
ama yok yaa.. her çock aynı olmazmıs.. senin ki yaramazsa,benim çocuklarımın suçu neee
evt olur insaAllah , hepimizde baharlarımıza ericez insaAllah kuzum
ay gonzalezim demek benim çocuklarımın suçu ne haaaa
hayalotum.. selencelkin profilen bakdım da.. son giris tarihi , geçen persembe, 2ayın 28 görünüyo :44:
sernes hsgeldin cnm.. nasılsın
umudum seksenbirimhayalotum .. bende B12 eksikliği varmıs yaaçoğunluk herkesde olabiliyomus..
bunu gidermek için verilen ilacın kağıdını okudum da demin .. yazıyor ki ..
çabuk yorulma.. halsizliz.. sinirlilik.. yorgunluk hali..
bütün hepis var bende.. bi yere gidiim gelim.. yorgunluk gözlerimden akıyo , uyuyup duruyom hep
diyodum bende bu yaşta böyle, hep uyuyasım var..
geçen görümcemin kızı gelmisti ya.. yiğen diyo ki.. yenge noldu sana önceden böyle değildin ..dedim nebilim yaşlanıyom mu ne.. çabuk yoruluyom, çabuk uykum geliyo.. demek ki varmıs bi sebebi
snrada dedim onun annesi de aksamları uyur .. dedim görümceme çekmişim , aksam oldu mu uyumam lazım hemengülüyo O da
hayalotum .. bende B12 eksikliği varmıs yaaçoğunluk herkesde olabiliyomus..
bütün hepis var bende.. bi yere gidiim gelim.. yorgunluk gözlerimden akıyo , uyuyup duruyom hep
geçen görümcemin kızı gelmisti ya.. yiğen diyo ki.. yenge noldu sana önceden böyle değildin ..dedim nebilim yaşlanıyom mu ne.. çabuk yoruluyom, çabuk uykum geliyo.. demek ki varmıs bi sebebi
snrada dedim onun annesi de aksamları uyur .. dedim görümceme çekmişim , aksam oldu mu uyumam lazım hemengülüyo O da
ben direk merak edince sakın ağzını açma çok sinirliyim diyorummmyanıma bilem yaklaşamıyo garibimm tabi bi 10 saniye sonra ben muhabbete konstre olunca bi bakıyorum yanımdaa bu sefer beni sinir etmek için pcnin tuşlarına basıp kaçıyo
iyidir balım .. anlattığım gibiyim iştem smdilik
en yaramazı kim bıcırıkların.. ne yapıyor bide onu söyle merak ettim simdik.. pek bi enerjik dedin ya
kuzum elini yumruk yap, masaya vur.. bu kez de kistlerimi göndermezsen de,, ben bide gelmiyorum bura de
secillss hsgeldin diyemedim bi türlü.. laf karısıt hep.. nasıl gidiyor .. sadece lekelenme varsa kan testi yaptırmadın mı halen .. :26:yada dr ne diyor :44:
oo a.s. balım
artık ne gelicek görücez.. bide gelmezse bu kez deama rüyalarım olmasa gelmez demicem de
kuzum dur hele. besizler mi..nettin sen yaww.. öldürcen beni heralde
hahahah iyi demişin balım.. ben bile yetisemiyomvaktin varsa sen bak, bana anlatırsın yetisemediklerime de, hmde ne yazıyolar bilirsin de yada
arıtk napam kuzum.. gelsin bebisler.. sonradan gitsin kilocuklaarevveett kampanya açtım gızlar
görecez kuzum.. aileden kaçış var mı yok muu
biz demin içtik.. hadi afyt olsun balım
öle tabi balım..
alooooooooooooo ne kesiyonhacııı temem temem keserik sen iste
hayalotum .. bende B12 eksikliği varmıs yaaçoğunluk herkesde olabiliyomus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?