- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.241
kuzum ben 3 tane okudumkızlar ben bisey demek istiyorum.. benm için okunulan dua kaç tane olduydu, ona göre gerisini ben getireyim.. bgün netten bi yerde 41gece okunuluyo fln okudum.. 41 e tamamlıyayım bari geceleri diyorum .
aman cnm eşinle mutlu uzun birömür ve güzel evltlarınız olur inşallah..bak erken evlenmişsin ve daha bebiş için yaşın ideal..bi de bize bak..ben 15 yıllık evliolsam menapoz kapımda olur valla
kız sen varya gülmekten öldürdün beniumudum kaç yaşındaydı ya:44:
deme öyle canım..isyan etmiş gibi oluyor insan..Rabbim herşeyin hayırlısını versin..önce verip sonra elimizden almasın..ne karnımızdan ne yanımızdan...o yüzden her duanda uzun ömürlü bir evlat dile Allahtan..hani hersey zamanında derler ya, zaman geçtikçe ne sabrım, ne tahammülüm nebisey kalmıor insanda.. smdi öle yorgunum ki.. anlatamam.. bazen zoruma gidior, onu kaynat iç, bunu kaynat iç,. bütün zorluklar bizde.. hani bakınca kimisi hiç böle sıkıntı çekmeden kalabiliyor, neden biz diyorum .. Anne olmak bu kadar mı bana zor
hani hersey zamanında derler ya, zaman geçtikçe ne sabrım, ne tahammülüm nebisey kalmıor insanda.. smdi öle yorgunum ki.. anlatamam.. bazen zoruma gidior, onu kaynat iç, bunu kaynat iç,. bütün zorluklar bizde.. hani bakınca kimisi hiç böle sıkıntı çekmeden kalabiliyor, neden biz diyorum .. Anne olmak bu kadar mı bana zor
hani hersey zamanında derler ya, zaman geçtikçe ne sabrım, ne tahammülüm nebisey kalmıor insanda.. smdi öle yorgunum ki.. anlatamam.. bazen zoruma gidior, onu kaynat iç, bunu kaynat iç,. bütün zorluklar bizde.. hani bakınca kimisi hiç böle sıkıntı çekmeden kalabiliyor, neden biz diyorum .. Anne olmak bu kadar mı bana zor
niye böyle konuştun şimdi bitanemağlatma beni bak rabbimden umut kesilirmi hiç .nolur umudunu hiç bir zaman yitirme.ben bu çocuk olayı dışında ilk evlendiğimden buyana benim hayatımda bu asla olmaz dediğim onca şey varken hepsi oldu bi bebeğim kaldı rabbime binlerce kez şükürler olsun.herşeyde vardır bir hayır.şunu öğrendimki herşeyin bir zamanı var.sakın umudunu yitirme nolur gün gelicek bizlerde alıcaz yavrularımızı kucağımıza inşallah.
inşallah ekimdeki umudun mutlulğa döner cnm..Bende de hormonel sorun var,o nedenle olmuyor.Biz de umutları ekime bıraktık...
magazin prog gibi oldu kızkiz merak etme hepsini aciklayacam yakinda...
nihayet buluştukben geldimmmmya geçmişi okudum ama aklımda bişeykalmadı geçmiş olsun dileklerinde bulunmuşunuz canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim nabıyonuz bakem buarada
ayy ne güzel dedin hamiş adayları hoşuma kaçtıelbetteee...hoşgeldinnnn
ayrıcaa hepinize selam kızlarrrrr selam hamiş adaylarııı
allah hepimize sabır versin dayanma gücü versin verdiği yavruyuda almasın yanımızdannapimm çok yoruldummm ben artık yaaa
bata ne kaldı cnm:26::26:Bende de hormonel sorun var,o nedenle olmuyor.Biz de umutları ekime bıraktık...
napimm çok yoruldummm ben artık yaaa
sıteyı uzun zamandır takıp edıyorum ama ılk def ayazıyorum artık canıma tak dedı bıde ınsanlara anlatamıosun yada ben ıcıme kapandım
magazin prog gibi oldu kız
nihayet buluştuk
ayy ne güzel dedin hamiş adayları hoşuma kaçtı
allah hepimize sabır versin dayanma gücü versin verdiği yavruyuda almasın yanımızdan
amin
napimm çok yoruldummm ben artık yaaa
oof gecen ekımden berı korunmuyoruz hala bebeımız olmadı esımın 11 mılyondu sperm sayısı mayısta dedık odna olmuyor sımdı eylulde 33 mılyon oldu bende dr ye gıttım gusel bı yumurtan var dedı usg 25 ekımde regl olmam gerek hamılemıyım dgeılmıyım dıye cok merak edıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?