Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aman cnm eşinle mutlu uzun birömür ve güzel evltlarınız olur inşallah..bak erken evlenmişsin ve daha bebiş için yaşın ideal..bi de bize bak..ben 15 yıllık evliolsam menapoz kapımda olur valla

hani hersey zamanında derler ya, zaman geçtikçe ne sabrım, ne tahammülüm nebisey kalmıor insanda.. smdi öle yorgunum ki.. anlatamam.. bazen zoruma gidior, onu kaynat iç, bunu kaynat iç,. bütün zorluklar bizde.. hani bakınca kimisi hiç böle sıkıntı çekmeden kalabiliyor, neden biz diyorum .. Anne olmak bu kadar mı bana zor

deme öyle canım..isyan etmiş gibi oluyor insan..Rabbim herşeyin hayırlısını versin..önce verip sonra elimizden almasın..ne karnımızdan ne yanımızdan...o yüzden her duanda uzun ömürlü bir evlat dile Allahtan..

Öyle deme bitanem, hepimizin bu dünyada sınavı var.. Rabbim bizi de böyle sınıyor demek ki, demek ki hala vakti zamanı gelmemiş... Neden mi niye mii.. Bizim bunu sorgulamaya gücümüz yetmez ki. Biz elimizden geleni yapalım, sonrasında yapmamız gereken tek şey tevekkül etmek.. Hani bir hadis var ya : Hoştur senden gelen, ya bir gül ya da diken.. Aynen o hesap.. Rabbimden gelen her şeyi kabul etmek zorundayız...

medcezirimm ... 8scorpionsumm.. çok tsk ederim de, napim bu tür seyyerden çok bunalıyorum.. hiçbirsey yapmadan öle günler geçse. kendimi sorguluyorum.. butür netten fln arastırdıklarımda ise beynim yoruluyo, düsüncelerim yoruluyo, bian böle düsünebiliyrum.. Allahım sen affet yarabbim..

niye böyle konuştun şimdi bitanem ağlatma beni bakrabbimden umut kesilirmi hiç .nolur umudunu hiç bir zaman yitirme.ben bu çocuk olayı dışında ilk evlendiğimden buyana benim hayatımda bu asla olmaz dediğim onca şey varken hepsi oldu bi bebeğim kaldı rabbime binlerce kez şükürler olsun.herşeyde vardır bir hayır.şunu öğrendimki herşeyin bir zamanı var.sakın umudunu yitirme nolurgün gelicek bizlerde alıcaz yavrularımızı kucağımıza inşallah.

napimm çok yoruldummm ben artık yaaa

kiz merak etme hepsini aciklayacam yakinda...
magazin prog gibi oldu kız
ben geldimmmmya geçmişi okudum ama aklımda bişeykalmadıgeçmiş olsun dileklerinde bulunmuşunuz canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederimnabıyonuz bakem buarada
nihayet buluştuk
elbetteee...hoşgeldinnnn

ayrıcaa hepinize selam kızlarrrrr selam hamiş adaylarııı
ayy ne güzel dedin hamiş adayları hoşuma kaçtı
allah hepimize sabır versin dayanma gücü versin verdiği yavruyuda almasın yanımızdan
amin

yorulmak yok umudum hayat devam ediyor.kadın olmak çok zor ama başetmeyi bilicez .ne gelirse rabbimden yinede halimize binlerce şükürler olsun.bukadar savaşma gücümüz var.az çok maddi gücümüz var.iyisiyle kotusuyle iyi eşlerimiz var.geceleri aç değiliz açıkta değiliz.rabbim bizlerede vericek inşallah birgün ama umutsuz hayalsiz duasız olmaz

Son düzenleme:
oof gecen ekımden berı korunmuyoruz hala bebeımız olmadı esımın 11 mılyondu sperm sayısı mayısta dedık odna olmuyor sımdı eylulde 33 mılyon oldu bende dr ye gıttım gusel bı yumurtan var dedı usg 25 ekımde regl olmam gerek hamılemıyım dgeılmıyım dıye cok merak edıyorummm

sıteyı uzun zamandır takıp edıyorum ama ılk def ayazıyorum artık canıma tak dedı bıde ınsanlara anlatamıosun yada ben ıcıme kapandım

gümüsüm hsgeldin cnmmm nasılsın nasıl gidiyor senin?

bu hayatta en zor Anne olmak.. olamadığında ise, ne paran yetiyor buna nede kudretin .. öle çok paralarla, evler , arabalar, en lüks her türü seyi alabilirsin, yni gücünün yettiği kadarını.. ama Rabbim nasip etmeyince, ne kadar çok tüp bebekte yaptırsan, nasip etmeyince, ne kadar paraverirsen ver, olmuyor ..

sıteyı uzun zamandır takıp edıyorum ama ılk def ayazıyorum artık canıma tak dedı bıde ınsanlara anlatamıosun yada ben ıcıme kapandım

hoşgeldn canım.hayırlısı olsun inşallah.kimseye birşey anlatma canım.kimse anlamaz anlamış gibi yapar beklenmedik yerden tekmeyi yersinbenim yaptıklarımı sakın yapma burada paylaş bizlerle .hepimizde aynı sıkıntı derdi çeken dertten anlar bunu unutma

canım umarım hamiş haberlerini alırıız senin deee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…