Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

benimde bu ay olmadı ya biz başlayalı 1 ay oldu ama bende hemen olur sanıyordum niye olmuyor ya bazıları bir defada bile kalıyor

malesef cnm zaten hep o biseferde hamile kalma hikayeleri yüzünden yakında kafayı yiycez kızlarla..
sen içini ferah tut..yalnız değilsin..burada aylardır yıllardır bekleyen kızçelerimiz var..Rabbim nasibetmeyince olmuyor..nasipse de ilk denemede oluyor..benim arkadaşım regli biterbitmez hamile kaldı..düşünmedikleri dönemde..meğer erkenden yumurtlamış..kısmet işte..
yaşın kaç bilmiyorum ama 30 yaş altına 1 yıl olmamasına normal diyor doktorlar..benim gibi 30 üstü için de 6 ay olmaması normal..sonra tahliller falan yapılıyor..eşine spermiyogram yapılıyor..herşey normalse rahim filmi çekiliyor..çünkü tüpler kapalıysa güzel yumurta ve sağlam sperm de olsa buluşamıyor..
sen şimdi hiçç stres yapma..vakti zamanı gelince hepimizin olacak elbet..

ben geldim canlarımmmmm
yorgunluktan ölüyorum ahanda böyle oldum
ayyy evde oturmaktan gezmeyi tozmayı unutmuşum bugün onu anladım
kocişimle dopdolu bir gün geçirdim ya ben bu adamı çooooook seviyorum yaaaaaa
yaa bi de sizi çoooook sevşyorum ben, bunu da söylemeden uyumak istemedim
bu arada batıma 2 gün kaldı veee az da olsa kasıklarım ağrımaya başladı... hayırlısı
Rabbim tez zamanda dualarımızı kabul etsin, göbüşlerimizi doldursun inşşş
İYİ GECELEEEERRRRRRRRRRRRR

ahh maşallahh kuşumm Allah ayırmasınnnnnnnnnnnnnn
biz de seni çok seviyoz bebeğemmmmmmmmm
iyiki açmışsın topiğ..sayende beraberiz aylardır
hadi inşallah gelen bebiş olsun tatlım..kırmızılar değill
valla o kasık ağrıları hamile kalınca da oluyoır..bizzat yaşadım tatlım..ama böyle tuhaf ağrılar batma gibi..hadi inşallah yaa bebiş gelsinnn

geldim scorpıonsum ağrı vurunca kaçıyorummgidince tekrar geliyorummbenden kurtuluşunuz yok sizinngitcem kuzum gitcem yarın 12 gibi doktorun odasındayımmtamam iyi bıcı bıcılarr

hoşgeldinnnnn
oh neka güzel gezmişinizzz allah bozmasın yuvanı en kısa zamanda meleğinle daha mutlu güzel günlere inşallah
bizde seni çok seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzcanımın içisin hadi hayırlısı olsun bakalımmm güzel haberlere diyelimmmtatlı ruyalar bıtanemmmmallah rahatlık versınnn

gonzalezim gelmedin halaaa
gerçi iğne saatin geçti herhalde yine uyuya kaldın
inşallah bişey yokturrr umudumm:26:

oyy kıyamam yaaa sen gelme dinlen kuşummm.
tatlım artık hangi doktora gidiyorsun?

evet yawww bende hamile kallmanın bu kadar zor olacağınıı bilmiodummm
meğer dünyanın en zor işiyimişşş
allahım inş. bu zorluğu çarçabul atlatma ve müğjdeleimize kavuşmayı nasip ederrr :16
:

oyy kıyamam yaaa sen gelme dinlen kuşummm.
tatlım artık hangi doktora gidiyorsun?

yok bıtanem ıyıyım sımdık bak yıne burdayımmmyatıyom zaten canavar gıbıyımmm
şimdik zeynep kamilden randevu aldım daha doktor bulamadım çünkü hemde testler tekrarlanmış olur bedavadan

gonzalezimmm benim biricik umudum bitiş çizgisinde ne mi olcan allahın izniyle olcan
napam ziyaretçi gitti alaalaa ben elimden geleni yaptım amaherşey kk için

bak seenn.. ya kuzum bi 5-10dk acıyo mu yakıyo mu öyle bisey diyim sana iğne konusunda..yarın fln koldan da oluyo, ordan mı yapsam ki diyorum :26: bkalım sabır diyorunm iste.. ama bitek bu iğne böyle, diğer baskalar var onlar çok basit bunun yanında daha küçükler.. ahh o kırmızı bayrağı sen eltine ver kuzum al de ben yoruldum birazda sen tut hahahaha bnde seni seviom kuzum

hoşbulduk canım bende yeni gördüm yazını

dün gece ta böyle seni bekledim gelsinde bi yudum su versin diye
ama sağolsun senin yerine hayolot verdi suyumu

yaww.. olaydım verecekdim suyunu.. ama hayalotumun suyu da iyidir..
oyy canım yaaaa çok ama çok özledim sizleriii annemler ve benim ev arasında mekik dokuyorumşimdide kardeşim bende bana bakıyooo bakım dedim bii iyi teyzesii 2. ayımız bitti 3e girdikk

selencelkm nerdesin yaww.. özlettin kendiin iyisiniz dimi :26: öpüyorum seni, daha sık gel bizlere
hoşbuldum hayolotum sen nasılsın
bugün pazar kimse yok umut81 de yok meydanda

geziyoz kuzum, bi pazar günü yakalamışız adamı, evde mi durayım .27:

uzanıyorum meleki iyiyim çok şükür
herkez geziyodur şimdi canım
umudum gezmekte şuan gezsin benim gonzalezimmmsonram karnı burnundayken zor gezer
sen nasılsın

heya bak nasıl biliyo herseyi bu kızçemm 6. hissi kuvvetli heralde
artık orası kısmet.. ama rüyalarda bi kısmetse,. vay benim halime
iyiym kuşum yaww bugün benimki çalışıyo bende ara sıra yokluyom kk yı

umudum gezsin inş ikizleri olurda bidaha bakar gezcem diye

heya böyle bakiimmmm sizlere

ohh masasAllah scorpim her yere yeter kuzum dkkat et kendine, havalar da tam bi düzelemedi.. nane limon iç kuzum

medcezirim senle ikimiz bugünün canına okuyanlardanız heralde ama ben arabada gelirken az uyumustum o yüzden gelincede smdi burdayımm
hadi hayırlııs olsun bakalım, bu ay sürpriz yapsada gelse meleğinnn , tatıl rüyalar, bebisil geceler

gonzalezim gelmedin halaaa
gerçi iğne saatin geçti herhalde yine uyuya kaldın
inşallah bişey yokturrr umudumm:26:

geldim kuzum geldim.. dedim smdi hayalotum merak etmstir beni.. enisten oturmusut pc de.. anca kalkdı.. gördüğün gibi cvp verecem diye telef oldumm

şunları teker teker yazaydın nolurduuuuheeeeeeeeeee nolurdu söyle banaaaaaa

koldandamı vuruluyo ya siz nasıl vuruyonuzki onları rastgelemi oluyooo:26:vallahi zor umudum ya kan pıhtısı içinde kendılerı vuruyolarmış iğneleri rabbım emeklerınızı boşa çıkarmasın inşallahh

doru benim suyumda iyidirrrr iyidirde eşimde benle fazla su içmiyoz 1 damacana su vallahi 1 ay gidiyor en erken biterse 3 hafta ama tazecık daha bayat değil melekim korkma çimenler oluşmadan bidonun dibinde bitiriyoz yani

heee gonzalezım 6.hissim kuvvetliiiherşeyi seziyorum 10mt ötedennnhayalotum yaaa ondan yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…