- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #42.781
benimde bu ay olmadı ya biz başlayalı 1 ay oldu ama bende hemen olur sanıyordum niye olmuyor ya bazıları bir defada bile kalıyor
selam görkemin annesiiiiiiiiiiiii
ben geldim canlarımmmmm
yorgunluktan ölüyorum ahanda böyle oldum
ayyy evde oturmaktan gezmeyi tozmayı unutmuşum bugün onu anladım
kocişimle dopdolu bir gün geçirdim ya ben bu adamı çooooook seviyorum yaaaaaa
yaa bi de sizi çoooook sevşyorum ben, bunu da söylemeden uyumak istemedim
bu arada batıma 2 gün kaldı veee az da olsa kasıklarım ağrımaya başladı... hayırlısı
Rabbim tez zamanda dualarımızı kabul etsin, göbüşlerimizi doldursun inşşş
İYİ GECELEEEERRRRRRRRRRRRR
bendde iyiyim tatlım çok şükürrrr..takılıyom buralarda ama kızçelerimiz kayıp..:44:şimdi onlar gelir benim de uyku vaktim gelir off offffslm tatlım iiim sen nasılsın
geldim scorpıonsum ağrı vurunca kaçıyorummcanım sen git yarın..belki söktürücü ilaç verir..yazık bu çektiğin sancıya..ay niye böle olduki aceppp:26::26:
ben de bi bıcı yapayım yine gelcem kuşum..az da başım ağrıya herzamanki gibiii zatennn
ben geldim canlarımmmmm
bu arada batıma 2 gün kaldı veee az da olsa kasıklarım ağrımaya başladı... hayırlısı
geldim scorpıonsum ağrı vurunca kaçıyorummgidince tekrar geliyorumm benden kurtuluşunuz yok sizinn gitcem kuzum gitcem yarın 12 gibi doktorun odasındayımm tamam iyi bıcı bıcılarr
hoşgeldinnnnn
oh neka güzel gezmişinizzz allah bozmasın yuvanı en kısa zamanda meleğinle daha mutlu güzel günlere inşallah
bizde seni çok seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzcanımın içisin hadi hayırlısı olsun bakalımmm güzel haberlere diyelimmm tatlı ruyalar bıtanemmmm allah rahatlık versınnn
malesef cnm zaten hep o biseferde hamile kalma hikayeleri yüzünden yakında kafayı yiycez kızlarla..
sen içini ferah tut..yalnız değilsin..burada aylardır yıllardır bekleyen kızçelerimiz var..Rabbim nasibetmeyince olmuyor..nasipse de ilk denemede oluyor..benim arkadaşım regli biterbitmez hamile kaldı..düşünmedikleri dönemde..meğer erkenden yumurtlamış..kısmet işte..
yaşın kaç bilmiyorum ama 30 yaş altına 1 yıl olmamasına normal diyor doktorlar..benim gibi 30 üstü için de 6 ay olmaması normal..sonra tahliller falan yapılıyor..eşine spermiyogram yapılıyor..herşey normalse rahim filmi çekiliyor..çünkü tüpler kapalıysa güzel yumurta ve sağlam sperm de olsa buluşamıyor..
sen şimdi hiçç stres yapma..vakti zamanı gelince hepimizin olacak elbet..
oyy kıyamam yaaa sen gelme dinlen kuşummm.
tatlım artık hangi doktora gidiyorsun?
neka uzun yazmışın yazmışın yaabarem sıra sıra cevap verem çok çalışkanım ben gonzalezimmm bak heryerimden kk fışkiiriiiyorrr keserimin artık yarası gitti ya çok şükür gonzalezım oyuzden sorduydum verdik kuzum senin kurtcukları hesaba katarsak benim onuzları sana satmam gerektiii hayırlı ugurlu olsunnn 10 bebenle mutluluklar dilerimmmm
gonzalezimmm benimbiricik umudum bitiş çizgisinde ne mi olcan allahın izniyle olcan
napam ziyaretçi gittialaalaa ben elimden geleni yaptım ama herşey kk için
eeeevvvvvvvvvvvveeeeeeeeettttttt gelelimmm sanaaa
bi içeri gittin ddidim herhalde umudum masaya yumruk atarkene hastaneye kaldırıldı(allah korusun)
gonzalezim iğne çokmu canını acıtıyor yaadayan gonzalezim inşallah bu sefer gelcek meleğim bütün acılarını dındırcek inşallah
o mause niye dönüp duruyor yaaaaben döndürecem onu en sonundaaa
valla bıleydım gelcenız masaya yumrugumu atıp beklerdım sızlerı ben cıkmısım peşimden gelmişiniz
bende çalışma yok kırmızı bayrak dikili
bugün gezmelere gidecen inşallahhhh doya doya gez gonzalezim seni seviyorummm
hoşbulduk canım bende yeni gördüm yazını
dün gece ta böyleseni bekledim gelsinde bi yudum su versin diye
ama sağolsun senin yerine hayolot verdi suyumu
oyy canım yaaaa çok ama çok özledim sizleriii annemler ve benim ev arasında mekik dokuyorum şimdide kardeşim bende bana bakıyooo bakım dedim bii iyi teyzesii 2. ayımız bitti 3e girdikk
hoşbuldum hayolotum sen nasılsın
bugün pazar kimse yok umut81 de yok meydanda
uzanıyorum meleki iyiyim çok şükür
herkez geziyodur şimdi canım
umudum gezmekte şuan gezsin benim gonzalezimmmsonram karnı burnundayken zor gezer
sen nasılsın
iyiym kuşum yaww bugün benimki çalışıyo bende ara sıra yokluyom kk yı
umudum gezsin inş ikizleri olurda bidaha bakar gezcem diye
mutlu pazarlarrrrr..
dün geceki yorgunluğuma ragmen sabah 9 da kalmış bulunmaktayımmm
kahvaltıdan sonra kayınvaldemlere kahveye gittik..yakın da oturmuyopruz haaa.git gel 60 kilometreeeee
eve geldik şimdi çamaşırdı yemekti derken akşam olur zatennn...sanki biraz da ateşim var gibi geliyo ama 36,5..inşallah yükselmez yeniden mi hasta olcam ben yaaaaaaa
neyse kuzular bende havadisler böleee..sizler nasılsınız bakalımmm keyifler iyidirinşallahhh
ben geldim canlarımmmmm
gonzalezim gelmedin halaaa
gerçi iğne saatin geçti herhalde yine uyuya kaldın
inşallah bişey yokturrr umudumm:26:
bak seenn.. ya kuzum bi 5-10dk acıyo mu yakıyo mu öyle bisey diyim sana iğne konusunda..yarın fln koldan da oluyo, ordan mı yapsam ki diyorum :26: bkalım sabır diyorunm iste.. ama bitek bu iğne böyle, diğer baskalar var onlar çok basit bunun yanında daha küçükler.. ahh o kırmızı bayrağı sen eltine ver kuzumal de ben yoruldum birazda sen tut hahahaha bnde seni seviom kuzum
yaww.. olaydım verecekdim suyunu..ama hayalotumun suyu da iyidir..
selencelkm nerdesin yaww.. özlettin kendiiniyisiniz dimi :26: öpüyorum seni, daha sık gel bizlere
geziyoz kuzum, bi pazar günü yakalamışız adamı, evde mi durayım.27:
heya bak nasıl biliyo herseyi bu kızçemm6. hissi kuvvetli heralde
artık orası kısmet.. ama rüyalarda bi kısmetse,. vay benim halime
heya böyle bakiimmmm sizlere
ohh masasAllah scorpim her yere yeterkuzum dkkat et kendine, havalar da tam bi düzelemedi.. nane limon iç kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?