- 17 Eylül 2012
- 410
- 113
- 63
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.261
ya kocam tv izliyo sıkıldım bakıyım dedim şmdide yatalım diyo uykum yokgümüsüm hsgeldin cnmmm nasılsın nasıl gidiyor senin?
bu hayatta en zor Anne olmak.. olamadığında ise, ne paran yetiyor buna nede kudretin .. öle çok paralarla, evler , arabalar, en lüks her türü seyi alabilirsin, yni gücünün yettiği kadarını.. ama Rabbim nasip etmeyince, ne kadar çok tüp bebekte yaptırsan, nasip etmeyince, ne kadar paraverirsen ver, olmuyor ..
iyi nolsun gececiyim bugün notebookumu alıcam yanıma yyatakta yazıcam kocam arada horlar sesten rahatsız olmazsınız umarımevet tatlımnaber bakem
problem olmayıp cocuğudda olmyan cok cnm sabır biraz zor ama başka çare yokyaa neden olmuyorkı 33 mılyo sperm syaısı bendede problem yok baska ne olabılırkı arkadaslar
hsgeldin canım nasılsın
Hosgeldiiiinn
Hosbldum millt nerde yav
looricim senin ne zaman bitiyordu, vede kaç tane okuyabilirsin. ona göre gerisini ben tamamlıycam.. bgün bi arartırırken nette, bi yerde 41gece okunuyomus diye okudum, gerisini geceleri tamamlıyalım bari :26:
looricim senin ne zaman bitiyordu, vede kaç tane okuyabilirsin. ona göre gerisini ben tamamlıycam.. bgün bi arartırırken nette, bi yerde 41gece okunuyomus diye okudum, gerisini geceleri tamamlıyalım bari :26:
Cnm ben ruyasini bile gordum 41 tane okunacak. ama benm komsum gunde bir tane iki bardak suya okuyo bi bardagini kendisi birinide kocasi iciyo kadn istedigi an hamile kaliyo bu 3.hamileligi normal yoolla bu sekilde oldu:))
Persembe bitiyorum canim ne kadar okumami istersin okurum evdeyim zaten?
farketmez canısı, 8scorpions 3 tane okumus, snde olmazsa 3 oku.. olur mu ? zaten medcizeri baslandı sanırım, bitirnce bnde okurum ona ..oda okudum diyodu ama kaçtı suan hatırlamıyorum :26:
Cnm ben ruyasini bile gordum 41 tane okunacak. ama benm komsum gunde bir tane iki bardak suya okuyo bi bardagini kendisi birinide kocasi iciyo kadn istedigi an hamile kaliyo bu 3.hamileligi normal yoolla bu sekilde oldu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?