Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Neeeeeeeeee anam bizde yapalimm:26:

Kizlar varmisiniz ayni anda meryem suresine baslayalim 21gun boyunca herkez kendine okusun kocasina suyu icirsin kendide icsin adet olursak birine okuturuz yada internetten sesli sureyi acar sulari koyariz pcnin yanina iceriz suyu sonra rabbim kabul etsn insallah

Ben varim canim

peki bunun delili nedir? aslı var mı? hiç zannetmiyorum..hurafelerden uzak duralım inşallah

Bismillahi rahmani rahim Allah değilse kimdir dua ettiğinde darda kalanın yardımına yetişecek olan ve sıkıntıyı giderecek olan ve sizi yeryüzünün halifeleri yapacak olan ? ALLAH la beraber başka bir ilah öyle mi ? Öğüt alanlarınız ne kadar azınlıkta kalıyor...neml suresi 62

Dua edelim Kuran okuyalım fakat aslı olmayan kalıplara sokmayalım

Sen rabbimin indirdigi mubarek surelere hurafe mi diyosun KENDİNE GELLLL inanmiyorsan ac meryem suresinin türkce manasini oku rabbim hidayet verir belki

haşa arkadaşım sadece sayısı 21 olması nerde delil alındı...meryem suresinde 21 defa okunacak diye bir şey var mı? yoksa hadislerde mi?

sümeyyem rumeysagül arkadasi yanlis anladin bence iki gündür benimde demek istedigim buydu...yani duayi sayilarla sinirli kilmak

Son düzenleme:
hurafemi kuranda gecen sureye hurafemi diyosun..

loorim bi önceki sayfayi okumadin galiba arkadas aciklamayi yapti..o sayilarla sinirli kalmasini kasdetti...ama yanlis anlasildi....hasa kimse rabbimin ayetlerine dil uzatamaz...

Son düzenleme:
sumeyyede zaten sayiyla fln olacak sey degil dedi yasakhayal

Birak cnm yaa. karsiligini Allah cc. bekleyerek ihlasli sekilde BESMELE BİLE CEKSEN MUTLAKA DUAN RABBİNE ULASİR. BEN SİZE İLLA SAYİYA BAGLİ KALİN DEMİYORUM SADECE GECMİSİ OKUYUN BOYLE BOYLE YAPTİLAR BİZDE YAPALİM Mİ DEDİM MADEM SAYİYA DUAYA KARSİSİNİZ OKUMAYİ..

kizlar bu konuyu hic tartismayalim sayili veya sayisiz diye ..sonucta dua ediliyo isteyen istedigi sekilde okusun..sayiliya inanan sayili ben ve rumeysa gibi sayiya inanmayanlarda istedigi kadar okusun...insaallah rabbim hepimizin duasini sonucta kabul etsin...

Tamam bende illa sayiyla olsun demiyorum ama neden o zaman 3 kulfu 1 elham deniliyo bunlar ne peki hurafemi ??

Tamam bende illa sayiyla olsun demiyorum ama neden o zaman 3 kulfu 1 elham deniliyo bunlar ne peki hurafemi ??

o zaman bi kac örnek var diye kurandaki bütün dualari sayilarla sinirli kilalim...fazlasi yada eksigi okunmasin...

Canm benim ben cikarmadim dimi illada 41 yada 21tane okunacak illa demiyorumm. sadece sayilarda bo hikmet var diyorum namaz sonrasi 33er tane tesbih cekmenin loorinin dedigi gibi 3ihlas 1fatiha okunur herseyde. boyle gelmis boyle gidiyo sayiyla okuyoruz belki bi sayi olmasa birervtane okur birakirdik ama bi amac var belirli sayilarda uzun uzun okunuyo bu sayilar sayesindee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…