- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.301
Birak cnm yaa. karsiligini Allah cc. bekleyerek ihlasli sekilde BESMELE BİLE CEKSEN MUTLAKA DUAN RABBİNE ULASİR. BEN SİZE İLLA SAYİYA BAGLİ KALİN DEMİYORUM SADECE GECMİSİ OKUYUN BOYLE BOYLE YAPTİLAR BİZDE YAPALİM Mİ DEDİM MADEM SAYİYA DUAYA KARSİSİNİZ OKUMAYİ..
Canm benim ben cikarmadim dimi illada 41 yada 21tane okunacak illa demiyorumm. sadece sayilarda bo hikmet var diyorum namaz sonrasi 33er tane tesbih cekmenin loorinin dedigi gibi 3ihlas 1fatiha okunur herseyde. boyle gelmis boyle gidiyo sayiyla okuyoruz belki bi sayi olmasa birervtane okur birakirdik ama bi amac var belirli sayilarda uzun uzun okunuyo bu sayilar sayesindee..
Ay bişiy soracaktım ama burası karışıkmış neyse...
sor lenacim..simdilik böyle oldu sadece hepimiz görüsümüzü söylüyoruz sonucta..kavga etmiyoruz..........
Kizlar herseyde bi hikmet varfir diye yapiyoruz isteyen yapar isteyen yapmaz ben kimseyi zorlamiyorum sen su kadar ben bukadr okicam demiorum FARKİNDASANİZ isteyen diyorum sİZ Gunde ayda yilda kac tane okursan okuyun benn bildigimi yaparim.ALLAHİN BİNLERCE İSMİ VAR NEDEN SADECE 99İSMİ DENİYO OKUNUYO CUNKU BNLARİN ANLAMİ VE HİKMETİ VAR. SAYİYA BAGLİ KALMAK DOGRU DEGİL BELKİ AMA NEDEN CİKARDİLAR BU SAYİLARİ O ZAMAN BENDE BUNU MERAK EDİYORUM????
:) peki... 1,5 senelik evliyiz kısmen 6 aydır deniyoruz bebiş olayını tiroid sorunum var ama ilaç kullanıyorum adetime 3 gün var hesaplamalara göre ayın 14 ü rahim içine ekilme günüydü az önce afedersiniz küçük tuvaletten sonra temizlenirken hafif kahverengi pıhtı gibi bilirsiniz işte o tarz şeyler gördüm sizce bişîy olabilir mi bu ay teşekkürler şimdiden... :)
canim simdi ne desem bilmiyorumki fazlada ümit vermek isrtemiyorum cünkü sonu hüsranda olabiliyo.....
ama yinede söyle diyim senin anlattiklarin yerlesme kanamasina benziyo... hesaplamanda onu gösteriyo......bence adet gününü bekle gelmezse ilk sabah idrari ile bi test yap...sonrada sonucu buraya bildir...bak sonucu bekliyorum tamam mi?
Bende pek ümitlenmiyorum geçtiğimiz son 2 ay resmen kendi kendimi moda sokup karnımı mı şişirmedim göğüslerimden damarlar mı çıkartmadım deli gibi bu ay hiç takıntı yapmadım foruma bile girmedim rahat takıldım inanılmaz bi şekilde adet şişkinliği bile yok bu ay bende ama bu olay meraklandırdı beni neyse çok teşekkürler ilgin için söz haber vereceğim sana :)
en iyisini yapmisin zaten bebisler kafayi takmadigin ayda geliyo.....hamile kalanlar hep öyle diyo cünkü....hakkinda hayirlisi olur insaallah....
kizlar bu konuyu hic tartismayalim sayili veya sayisiz diye ..sonucta dua ediliyo isteyen istedigi sekilde okusun..sayiliya inanan sayili ben ve rumeysa gibi sayiya inanmayanlarda istedigi kadar okusun...insaallah rabbim hepimizin duasini sonucta kabul etsin...
haşa arkadaşım sadece sayısı 21 olması nerde delil alındı...meryem suresinde 21 defa okunacak diye bir şey var mı? yoksa hadislerde mi?
hakikaten bu konu cok uzadı kızlar.konusma dili ve yazi dili anlatım farklarından dolayı da yakında bi tartısma cıkacak gibi.bu konuya son noktayi koyalım artık.
kabul herkes kendine okusun bundan sonra istedigi sayida okusun.isteyen suya okusun vs.sonucta Meryem suresinin hikmeti büyük.bizim gönlümüzden gecen de belli.biz okuyalim eminim Rabbim bizi hikmetlerinden faydalandıracak ve bebislerimize kavustuuracak.ben şahsen kendime de okusam hepimiz icin dua edeceğim.
sizi seviyorum kızlar
hakikaten bu konu cok uzadı kızlar.konusma dili ve yazi dili anlatım farklarından dolayı da yakında bi tartısma cıkacak gibi.bu konuya son noktayi koyalım artık.
kabul herkes kendine okusun bundan sonra istedigi sayida okusun.isteyen suya okusun vs.sonucta Meryem suresinin hikmeti büyük.bizim gönlümüzden gecen de belli.biz okuyalim eminim Rabbim bizi hikmetlerinden faydalandıracak ve bebislerimize kavustuuracak.ben şahsen kendime de okusam hepimiz icin dua edeceğim.
sizi seviyorum kızlar
topiğimize nazar mı değdi ne hatunlar. Allah rızası için bişey yapıcaz herkes özgür takılsın
güzel kardeşim delil veremedin bak...kulaktan dolma bilgiler insana fayda vermez... ihlaslı samimi dua altın anahtardır...Kuran hayatımızın Nur'u gönlümüzün şifası olsun...selam ile...beni yanlış anladığın için üzüldüm..olsun önemli değil hakikati nerde olursa olsun söylemek müminin ahlakıdır..elhamdulillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?