- 13 Aralık 2012
- 1.366
- 323
- 323
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #43.041
kuzularım scorpi için yatma vaktiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hepinizi çoook seviyorum kuzulu annelerin kuzularını da çook seviyorummm.öptüm şekerlerimmm yarın yine görüşürüzzzzzzzzzzz
umudum o gün geldi demek mevla herkesede sanada bu ay nasip etsin inşAALLLLLLLAHHHH
öle balım.. bu işlere girdin mi anlıyosun herseyi..
insaAllah kuzum..kuzularımız bir bir gelsinler insaAllah
ahh balım nasıl sevinirim anlatamm, keskem gelseniz yaa
akşam evde değildik biz ondna gelemedim ben, geçmişe de dönemedim.. Ayşem hiç gelmedi mi bugün
bende seni özledim bianem yaainşallah meleğin senınledır mutlaka sonucu yaz haber ver
bne geldim canlarım
yaşasınnnn herkes burdaaaa
canlarım bugün batımdı ve kırmızılar gelmedi ama sabah test yaptım negatif
kırmızılar gelmediği sürece bi umut bekliycem ama moralim baya bozuldu sabah
Yarin kan testi yaptiricam.o yuzden karnima agrilar giriyor
Insallah canimmm insallah benimledir. Elbette yazicam ben ailemle arkadaslarimla paylasamadigimi sizinle paylasiyorummmo
medcezirim hsgeldin balım.. nassın kuzum
hemen ümit kesme öyle, şu tstlere güvenmeyin bence o kadar..moral de bozmayınkan da baktırsan kusum nasıl olur :26:
niye konuşmuyonuzzzz
canım batın ne zamandı.. inşşşşşşşşşşşşş güzel haberlerini almak nasip oluuuuuuuuuurrrr
Agzindan ballll damliyo canim insallah hamileyimdir. rabbim herkese en kisa zamanda hayirli evlatlar masip etsinnnn
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/560470-ay-olmadi-ekim-anne-adayi-olmak-umidiyle-4301.html
keserim bu sayfanın assağısında yazmısın herkese, bana da alıntı yapmışın ama ben arada kaynamısım, hani bana cvp
umudum yapıver şu listeyi benim bat 26 mart
Allah razi olsun... batim 24 subatti ama gelmedi umarim guzel haberi alirim yarin.. rabbim hepimize insallah en kisa zamanda evlatlarimizi saglikla kucagimiza almqyi nasip eder...
umudumm inşş güzel haberlerini alcaz bebeğimmmmmmmmmmmm buna inancım tam kuzuu mmm
canbonlarım ben çıkıyorum benimki yatalı diyor yaaa
Gonzalezim yarın burda ol ona gore 3 hafta yoksun sonrammm
Tatlı ruyalar hepınızızeee meddcezırım inşallah olcak kuzum sabret dualarım senınleee
Gulchanım sonucu mutlaka yaz inşallah teyzoşum yoldadırrr
Keserimmm hayırlı yolculuklarrr kuzum rabbım sag salım donmeyı nasıp etsınniyi çalışmamalarrr
Klnım cıktı sanırsamm senı sevıyorumm klnım asetonum sende cıktınnn senıde sevıyoruuummm
Haydık ben kaçtımmmm
Allah rahatlık versınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?