Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Yarin kan testi yaptiricam.o yuzden karnima agrilar giriyor

umudum o gün geldi demek mevla herkesede sanada bu ay nasip etsin inşAALLLLLLLAHHHH

saolasın kln imm.. Rabbim o mutluluğu bizlerede yaşatır insaAllah bu ay hepimiz baharlarımıza kavusuruzzöpüyom seni

öle balım.. bu işlere girdin mi anlıyosun herseyi..
insaAllah kuzum..kuzularımız bir bir gelsinler insaAllah
ahh balım nasıl sevinirim anlatamm, keskem gelseniz yaa
gelsinler artık annecının gobişineeekeşke gonzalezımmm
akşam evde değildik biz ondna gelemedim ben, geçmişe de dönemedim.. Ayşem hiç gelmedi mi bugün

yok canbonum bugun gelmedı daha yorgundu sanırımmm

bne geldim canlarım
yaşasınnnn herkes burdaaaa
canlarım bugün batımdı ve kırmızılar gelmedi ama sabah test yaptım negatif
kırmızılar gelmediği sürece bi umut bekliycem ama moralim baya bozuldu sabah

medcezirim hsgeldin balım.. nassın kuzum
hemen ümit kesme öyle, şu tstlere güvenmeyin bence o kadar..moral de bozmayın kan da baktırsan kusum nasıl olur :26:

medcezirim hsgeldin balım.. nassın kuzum
hemen ümit kesme öyle, şu tstlere güvenmeyin bence o kadar..moral de bozmayın kan da baktırsan kusum nasıl olur :26:

bitanem geçen ay idrar testinde görmeden bi daha kan testi yaptırmıycam diye kendime söz verdim.. batım bugündü, bi kaç gün daha kırmızılar gelmezse o zaman yaptırırım artıkk.. ayyy inş umudum yaaa

niye konuşmuyonuzzzz

geldim kuzum yettim gari.. enisten düzeltti pc yi, az yamulmuşta
demin sayfa bi dondu kaldı öyle hiç birsey yaptırtmadı bana
dedim düzelt şunu, kk beni bekliyo..
oturdu basına bi kurduğu prog. yavaşladıyomus onu kaldırdı, sorsan virüs prog. bıktım bunlardan zaten
nysehadi tmm olduysa ben oturcam kadınlar beni bekliyo dedim..
^^bu saate kadın mı kalır diyo
yaww dedim sen bi dur hele, çekil surdan
şükür düzeldi simdilik insaAllah bozulmaz.. tıkır tıkır saat gbim işliyo

artık hayalotumun dediği giib hızıl gonzales olurum hahahah DDD

ele geçirdim pc yiii yani

Son düzenleme:
canım batın ne zamandı.. inşşşşşşşşşşşşş güzel haberlerini almak nasip oluuuuuuuuuurrrr

Allah razi olsun... batim 24 subatti ama gelmedi umarim guzel haberi alirim yarin.. rabbim hepimize insallah en kisa zamanda evlatlarimizi saglikla kucagimiza almqyi nasip eder...

canbonlarım ben çıkıyorum benimki yatalı diyor yaaa
gonzalezim yarın burda ol ona gore 3 hafta yoksun sonrammm
tatlı ruyalar hepınızızeee meddcezırım inşallah olcak kuzum sabret dualarım senınleee
gulchanım sonucu mutlaka yaz inşallah teyzoşum yoldadırrr
keserimmm hayırlı yolculuklarrr kuzum rabbım sag salım donmeyı nasıp etsınniyi çalışmamalarrr
klnım cıktı sanırsamm senı sevıyorumm klnım asetonum sende cıktınnn senıde sevıyoruuummm
haydık ben kaçtımmmm
allah rahatlık versınnnnn

Allah razi olsun... batim 24 subatti ama gelmedi umarim guzel haberi alirim yarin.. rabbim hepimize insallah en kisa zamanda evlatlarimizi saglikla kucagimiza almqyi nasip eder...

ayyy canımmmmmm senin baya geçmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bence test yaptırmadan siz direkt keseyi görürsünüzzzzzz canım çok heyecanlandım senin adına vallaaaaaa, Allahım nasıl kalbim çarpıyooooooo

tamam cano kib öpüldün canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…