Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayyy eniştemm yaaa bu saatte kadınmı kalır dıyo heeee
eniştemm bak ayaktayız iştemmmmama benım kociş izin vermiyoki hadi hadi çık artıkkk offff offff
didim bare gonzalezım yazmıs gelmıs bı cevap atım dedimde tamam dedı
ben cıkıyom şimcik gonzalezım tam cıkıyodum yazını gordum bakkk
tatlı ruyalar bıtanemmm

ama kuzum idrar da çıkmayan kanda çıkıyor diyolar..o yüzden dedim..hemen idrara göre kendini yorma diye dedim balım
hadi insaAllah, gelmezler de teyzoslarımız gelir bu ay

smdi belirtilerin ne yönde..:44::44:
çiçekte kuruluk var mı

askolsun gulchnnn.. o kadar yazdım çizdim hiç bana bal damlıyo demedin küstüm istee

Umudum nolur bana kusme hic aklima gelmedi senin agzindan tahin pekmez recel seker serbet tatli kti hayalotumada bal kaldi

ee çıkıyon mu balım :26::26:
kaçta olim :44::44::44:

tamam balım.. tatlı rüyalar, bol bebisil geceler ,enisteye de tskkür.. bana cvp yazacan diye durdurdu seni , saol eniste
öpüyorumm balkusumu

Kızlar ben kaçıyorum yavaştan medcezirim canını sıkma hakkında hayırlısı olsun kuzum
umudum bu gece uzun olacak:))))
inşallah bebişlerimiz annelerine gelsn artık:))

Son düzenleme:
Yüce Mevlam hepinizin kalbine göre, saglıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin kızlar, umudunuzu asla yitirmeyin ve özellikle mübarek gecelerde bol bol dua edin... Annelik duygusundan mahrum etmesin Mevlam hepinizi...

Kızlar ben kaçıyorum yavaştan medcezirim canını sıkma hakkında hayırlısı olsun kuzum

hadi tatlı rüyalar keserim.. uzun gecen de kolaylıklar olsun insaAllah. bebis gelsin konsun göbüse masasAllah ..

cankuşum iyi geceleeeeeeeeeerrrrrrrrrr.. inş olur bebeğim inşşş seni çokseviyorum

amin canım çok teşekkür ederim, size de kolay gelsiiiinnnnnnnnn
bebeişin hayırlısı ile gelsin inşşş
öpüyorummmmmm iyi geceler

Yüce Mevlam hepinizin kalbine göre, saglıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin kızlar, umudunuzu asla yitirmeyin ve özellikle mübarek gecelerde bol bol dua edin... Annelik duygusundan mahrum etmesin Mevlam hepinizi...

amin canım, inşş Rabbim tez zamanda hepimize o güzel duyguyu tadmayı nasip etsin

Canlarımm ben de çıkayım artık
yarın erkenden toplantım var, sonrasında da dersim var.. e bi de nöbetim var, ha bi de yerinde duramayan kıpır kıpır 25 tane afacanım var....
ayyyyy yarını düşününceee şimdiden yoruldum
gidip uyuyayım en iyisi, sizi çok seviyorum.. umarım yarın güzel haberler vermek nasip olur.. iyi geceler

yok balım çiçek kuru falan değil.. sapsarı akıntım var, ha bi de wc.de farkettiğim süt gibi bi akıntım oluyoo bakalım kısmet kuzum

ooo kuzum Allah yardımcın olsun yarın için..
o var, bu var , şu var derken.. bide yerined durmayan 25afacan var yazıncaa çok güldüm
yarın benmed hazırlık var prsmbe günü için
tatlı rüyalar kuzum.. bol bebisli rüyalar

yok balım çiçek kuru falan değil.. sapsarı akıntım var, ha bi de wc.de farkettiğim süt gibi bi akıntım oluyoo bakalım kısmet kuzum

hmm.. hadi hayırlısı bakalım.. gelsin bebisli haberler insaAllahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…