Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

4 aymı aman tanrımmm bende fena oluom koca yemek su deterjan ..................falan falan

umut hayatol naasılsınız
iyiyiz balım yazdıydım ama benım kk yavaş bu gece geriden gelıyommsen nasılsın minik teyzoşumlaaa
yap kuzum hadi inşaşllahh keserimmm
gördümkiiiama yazdıktan sonra farkettımmm

kiviciiii seniiiiyirim ben senii yaaaanam benimki daha yemiyor balı yedıkten sonra tövbe etti adam rabbımın gucune gıtmesınnn

kuzularım scorpi için yatma vaktiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hepinizi çoook seviyorum kuzulu annelerin kuzularını da çook seviyorummm.öptüm şekerlerimmm yarın yine görüşürüzzzzzzzzzzz

4 aymı aman tanrımmm bende fena oluom koca yemek su deterjan ..................falan falan

canım kişiden kişye değişir belki seninki daha erken geçer benle birlikte bi arkadaşımda hamile onun hala geçmedi bulantısı.annem derki eğer cinsiyeti kız sa 9 aya kadar miden bulanır.benimki erkek olduğundan o kadar uzun sürmedi çok şükür tabi annemin fikri bu

bne geldim canlarım
yaşasınnnn herkes burdaaaa
canlarım bugün batımdı ve kırmızılar gelmedi ama sabah test yaptım negatif
kırmızılar gelmediği sürece bi umut bekliycem ama moralim baya bozuldu sabah

evett kivi manyağıyımmmmmmmmmmmmmmmm
tatlım keçiboynuzu lezzetli yahu barı onu yeseydiiii

kız benim kuzumunda temeli dedesigilde atıldı belki sanada uğurlu gelir
YAAA HADİ DARISI BİZE İNŞALLAH:))

aaa bisöz vardı tebdili mekanda ferahlık mı vardı neeee
sorma bende diyom bi ara annemleri postalayıp eski evimde kendi odamda denesek belkim olurrrrrrrrrrrr

CANO İNŞALLAH BU KZE BECERİRİZ:))

hayırlısı ne diyeyim sen tatlımı ekşimi yedin genelde ttatlım

hoşgeldin canım nasılsın bozma morlini
neptın soğan suyu içtinmi

hoş geldin canım.dur hemen moralini bozma erken olabilir.Allah büyüktür inancını kaybetme bende senin gibi olmuştum.1 aylık hamileyken test yaptım negatif cıktı.testler yanılabliyor

hayırlısı ne diyeyim sen tatlımı ekşimi yedin genelde ttatlım

hoşgeldin canım nasılsın bozma morlini
neptın soğan suyu içtinmi

evet kuzum içtim bu ay... bakalım sonucu nasıl olcak.. şu testi görünce moralim bozuldu ama ateşim hala yüksek canım ya 37.1 ve 37.4 arası... inşallaaahh kuzum saklanıyodur anneciğinden.. bitanem sende nasıl değişiklikler olmuştu soğan içtiğin ay

hoş geldin canım.dur hemen moralini bozma erken olabilir.Allah büyüktür inancını kaybetme bende senin gibi olmuştum.1 aylık hamileyken test yaptım negatif cıktı.testler yanılabliyor

valla aklıma sen geliyosun bitanem, sonra moralim yerine geliyo.. belki çıkmamıştır diyorum yaa
ara ara adet sancısı gibi bişe oluyo bi de sonra aniden acayip ter basıyo ve geçiyo.. çok garibim asetonum yaaa:26:

hoşşgeldın daha dur kuzum kırmızlarda yok ama dimemorel bozmak yok hayırlısı beklıcez bıtanemm inşallah gelcek meleğinnn
görmedim canımın içiiiiiii nasıl gidiooo
iyi gıdıyo bıtanem tek sorun netim çok yavaşş
evett kivi manyağıyımmmmmmmmmmmmmmmm
tatlım keçiboynuzu lezzetli yahu barı onu yeseydiiii
onu ilk istediğimiz aylar yedi sonra yemıyo sımdı scorpım
işte bu yaaa cimbomumda maçı aldı:))
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…