- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #43.001
o bulantılar beni mahvetti 4.ay bitene kadar geçmedi bende tatlım çareside yok valla.hastanelik oldum ben su içsem kusuyodum kocişim öpse kusuyodum o derece yani herseyden uzaktım..ama sabret geçecek kuzularımız iyi olsunda
iyiyiz balım yazdıydım ama benım kk yavaş bu gece geriden gelıyommumut hayatol naasılsınız
yap kuzum hadi inşaşllahh keserimmmtamam canım mutlaka öyle yapcam :))) ya inşallah bu kez olur:)
canım kociş maç izliyo btmesini beklyz evet yarın gidicez ama sabah ta benim ders var:)) nasıl olcek blmyrm bi kaç gündr düzenli aralıklarla denedk yarn gdnce ev müsait olursa denerz yne napalm:))belkim bebiş babannesyle dedesnnn evinde temeli atılmış olur ahahahahah
hadi bakalım keser .. performansı iyi tutarsanız, gelsin bebisler ..
ama şu yumurtlama günlerinde çok gıdaklıycan tamam mı
hsgledin kln im.. nassınız bakim.. soğan güzeli
yazmıyom küstümşaka şaka bu msjının üstüne bak
ay deli kızzz..yo onun için keçiboynuzu yemekten keçi olcak yakındaaaaa
anamm ye kızzz suyu bende az içerim ama alışmamız lazım..mesela artık hergün 1 kivi yiyorum..kızım olursa adı kivi olabilirrrrrrçok seviyom daaaaa
işyerinde de 1 lt su içmeye çalışıyorum..tabi sonra habire wc
anaaaaaaam kimler gelmişşşşklnimle soğan cücüğü gelmişşşş yaaa
nasılsınız canbonum
iyiyiz balım yazdıydım ama benım kk yavaş bu gece geriden gelıyommsen nasılsın minik teyzoşumlaaa
ii olmaya çalışıoz teyzesi sizi görmeye geldik
umudum o gün geldi demek mevla herkesede sanada bu ay nasip etsin inşAALLLLLLLAHHHH
4 aymı aman tanrımmm bende fena oluom koca yemek su deterjan ..................falan falan
klnım ilk yazdığım mesajj canbonummm
iyiyiz balım yazdıydım ama benım kk yavaş bu gece geriden gelıyommsen nasılsın minik teyzoşumlaaa
yap kuzum hadi inşaşllahh keserimmm
gördümkiii ama yazdıktan sonra farkettımmm
kiviciiii seniiii yirim ben senii yaaa anam benimki daha yemiyor balı yedıkten sonra tövbe etti adam rabbımın gucune gıtmesınnn
YAAA HADİ DARISI BİZE İNŞALLAH:))kız benim kuzumunda temeli dedesigilde atıldı belki sanada uğurlu gelir
aaa bisöz vardı tebdili mekanda ferahlık mı vardı neeee
sorma bende diyom bi ara annemleri postalayıp eski evimde kendi odamda denesek belkim olurrrrrrrrrrrr
hadi bakalım keser .. performansı iyi tutarsanız, gelsin bebisler ..
ama şu yumurtlama günlerinde çok gıdaklıycan tamam mı
yap kuzum hadi inşaşllahh keserimmm
EVT KUZUM OLİCEK İNANIYORM:) HEHEHEHEH
kuzularım scorpi için yatma vaktiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hepinizi çoook seviyorum kuzulu annelerin kuzularını da çook seviyorummm.öptüm şekerlerimmm yarın yine görüşürüzzzzzzzzzzz
canım kişiden kişye değişir belki seninki daha erken geçer benle birlikte bi arkadaşımda hamile onun hala geçmedi bulantısı.annem derki eğer cinsiyeti kız sa 9 aya kadar miden bulanır.benimki erkek olduğundan o kadar uzun sürmedi çok şükür tabi annemin fikri bu
bne geldim canlarım
Yaşasınnnn herkes burdaaaa
Canlarım bugün batımdı ve kırmızılar gelmedi ama sabah test yaptım negatif
Kırmızılar gelmediği sürece bi umut bekliycem ama moralim baya bozuldu sabah
bne geldim canlarım
yaşasınnnn herkes burdaaaa
canlarım bugün batımdı ve kırmızılar gelmedi ama sabah test yaptım negatif
kırmızılar gelmediği sürece bi umut bekliycem ama moralim baya bozuldu sabah
hayırlısı ne diyeyim sen tatlımı ekşimi yedin genelde ttatlım
hoşgeldin canım nasılsın bozma morlini
neptın soğan suyu içtinmi
ii olmaya çalışıoz teyzesi sizi görmeye geldik
umudum o gün geldi demek mevla herkesede sanada bu ay nasip etsin inşAALLLLLLLAHHHH
iyi yaptınız balımmm benimmmnasıl gıdıyor buyudumu göbişinnn
iyi yaptınız balımmm benimmmnasıl gıdıyor buyudumu göbişinnn
NORMALDE ESKİDEN BENİ GÖREN HAMİLE ZANNEDİODU ERİK YUTMUŞ SOLCAN GİBİYDİM AMA ŞİMDİ ZAYIFLADIM CANIM YA
HAYIRLISI İLE BULANTILAR Bİ ĞEÇİRİP TADINI CIKARSAYDIM HAMİLELİĞİN
SEN NELER YAPTN AŞILAMA YAPICAKTIN GELCEK AY
hayırlısı ne diyeyim sen tatlımı ekşimi yedin genelde ttatlım
hoşgeldin canım nasılsın bozma morlini
neptın soğan suyu içtinmi
hoş geldin canım.dur hemen moralini bozma erken olabilir.Allah büyüktür inancını kaybetme bende senin gibi olmuştum.1 aylık hamileyken test yaptım negatif cıktı.testler yanılabliyor
hoşşgeldın daha dur kuzum kırmızlarda yok ama dimebne geldim canlarım
yaşasınnnn herkes burdaaaa
canlarım bugün batımdı ve kırmızılar gelmedi ama sabah test yaptım negatif
kırmızılar gelmediği sürece bi umut bekliycem ama moralim baya bozuldu sabah
iyi gıdıyo bıtanem tek sorun netim çok yavaşşgörmedim canımın içiiiiiii nasıl gidiooo
onu ilk istediğimiz aylar yedi sonra yemıyo sımdı scorpımevett kivi manyağıyımmmmmmmmmmmmmmmm
tatlım keçiboynuzu lezzetli yahu barı onu yeseydiiii
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyişte bu yaaa cimbomumda maçı aldı:))
NORMALDE ESKİDEN BENİ GÖREN HAMİLE ZANNEDİODU ERİK YUTMUŞ SOLCAN GİBİYDİM AMA ŞİMDİ ZAYIFLADIM CANIM YA
HAYIRLISI İLE BULANTILAR Bİ ĞEÇİRİP TADINI CIKARSAYDIM HAMİLELİĞİN
SEN NELER YAPTN AŞILAMA YAPICAKTIN GELCEK AY
bulantıdandır bıtanem geçince alcan merak etmeeeben de gıttım eşimin sprem sonucunu ıstedi.aşılama konusmadık devlet hastanesıne gectık kuzum sprem sonucu kotu cıkarsa tup bebek dedı ıyı cıkarsa rahım fılmı sonuca gorede laparoskopi dedi beklemedeyım testlerı yaptırayım goturunce bellı olcak ne olcagı.kistler benmle bu arada tabıı
evet kuzum içtim bu ay... bakalım sonucu nasıl olcak.. şu testi görünce moralim bozuldu ama ateşim hala yüksek canım ya 37.1 ve 37.4 arası... inşallaaahh kuzum saklanıyodur anneciğinden.. bitanem sende nasıl değişiklikler olmuştu soğan içtiğin ay
BATIN NE ZAMANDI CANIM
BENİM KARNIM AGRIODU CANIM BİDE BELİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?