Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bitanem ateşte var ama hay allah heyecan bastı beni biraz daha sabret bıtanemmm

niye konuşmuyonuzzzz

bitanem ateşte var ama hay allah heyecan bastı beni biraz daha sabret bıtanemmm

geldim balım eşimin bilgisayarı açıktı ben de ondan girmiştim biraz takıldım bilgisayarımı alabilir miyim dedii
şimdi kendi pc.e geçiş yaptım ondan konuşamadım
ayy kuzuummm inşş sonu iyi olur.. ben hiç bişşe hissedemiyorum bitanem, her ay hüsran yaşayınca böyle oluyo sanırım

he anladım bıtaneminşallah bıtanem yaaa dur bakalım daha erken olabılır hem cıkmayadabılırrr bıraz daha bekle canbonummm

hormon tahlili vs bitanem sonuç bebek içinenbaşa döndümdü hızlı bi şekildeebeklenenbebekim hoşgeldıınnnnkuzum hamilelik var demek ama bi kan testi ver en uygunu ohadi inşallahaa gulchanımmm
Agzindan ballll damliyo canim insallah hamileyimdir. rabbim herkese en kisa zamanda hayirli evlatlar masip etsinnnn

geldim kızlar.. hemen yazamadıklarım için 2-3sayfa geriden bakıyom yazıyorum bekleyin, gıpraşmayın bi yere

he anladım bıtaneminşallah bıtanem yaaa dur bakalım daha erken olabılır hem cıkmayadabılırrr bıraz daha bekle canbonummm

bekleyip görce bakalımm kuzum, ayy yarın da ayşemin batı.. inşş onun da güzel haberlerini alırıııızzzz

öle balım.. bu işlere girdin mi anlıyosun herseyi..
insaAllah kuzum..kuzularımız bir bir gelsinler insaAllah
ahh balım nasıl sevinirim anlatamm, keskem gelseniz yaa

hay Allah iyiliğini vere emi scorpimm
kız su içmeden durulur mu.. benm günde içtiğim suyun haddi hesabı yok

öle balım.. bu işlere girdin mi anlıyosun herseyi..
insaAllah kuzum..kuzularımız bir bir gelsinler insaAllah
ahh balım nasıl sevinirim anlatamm, keskem gelseniz yaa

umudumm inşş güzel haberlerini alcaz bebeğimmmmmmmmmmmm buna inancım tam kuzuu mmm

ayyy umudummm hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliycezzz..anlatınca kolay da yaşaması zordur eminimmm..ama teyzoşlarla dönünce buralar şenlenecekkkkkkkkkkkkkk

balım benim insaAllah Rabbim sizlere bu güzel haberi verebilmemi nasip eyler ..evt olayı birebir yaşaması çok zor..Allahım hepimizin yardımcısı olsun bütün zorluklaar karsı .. destekleriniz için çok saolun balım, hepinzi çok seviyorummm
sizler nasıl benim balkuslarımsanız, bende benim balkuslarımı toplayıp gelecem insaAllah evime

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…