Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

sagol canimmmmmm benimmm....vallahi sadece emek degil tatlida yapiyorummmmm...ne yapalimmm bebekte bana cekmiss babasi da oyle yerinde durmazz...saglikli olsunda cinsiiyet onemli degil bitanemmm..allah cocuklarini sana bagislasin:26::26::26::26::26:
41kere
çok sevindimm canımmm benimde az kaldıı die bekliyorumm bebegin hareketlerini hissedince geçiyo bulantım felann sabırla bekliyorumm saolsun eşim çocuklar yardımcımm
evet bitanemm önemli olann saglıklı olmasıı benim içinde öle hangi çocuguma arkadaş gelcek bakalımm ablasınamı abisinemii

napıyosn tatlım sesin çıkmıyooo geçmiştemisinnn

slm canım evet geçmişi okuyordum malum 4 gündür yokum neler olmuş bitmiş dye merak ettim.kayınvaldem ameliyat olmuştu yanına gtmştk bugün geldik canım bu arada sen nasılsın nasıl gidiyor hamişliık:) yerm ben o fındığı

çok geçmiş olsun canım validene:26::26:
nasıl oluyum tatlım bulantılarla mucadele ediyorumm işte az kaldıı
özledim burda kaynatmayııısizleriiii

çok geçmiş olsun canım validene:26::26:
nasıl oluyum tatlım bulantılarla mucadele ediyorumm işte az kaldıı
özledim burda kaynatmayııısizleriiii

ayyy canım kıyamam sana kendini ii hissettikçe gel özletme :)) of yaa benmde kayınvaldem sürekli laf vurduruyo bi çocuğunuz olsada sevsek dye:) sanki ben istemiyorum ama onlara daha düşünmüyorz dedik geçmiş olsuna gelenlerde hamilemisn dye saçma sapan sorular soruyolar

canım benimmm boşver oo geri kafalı insanlarııı Rabbim ne zaman hayırlı ise o zaman yollar melegini üzülme tatlımmm dualarıdasın canımm

herkese merhabaaa. hayirli haberler var mi?
meraba canım hoşgeldinn scorpimm hamile ondan güzel haberler bekliyoruzz
oda geldii yazacak şimdii

sonucu aldık eve geldik..bhcg 124 çıkmışşşş.iyimi sizce yaaaa..geçen seferkine göre güzel bence..bakalım salı akşamı tekrar yaptırıcam..ama 48 saat değil 56 saat sonra yaptırmış olucam..
offf içim kıpır kıpr..eşimle birbirimize sırıtıyoruz sadece..sevinemedik sarılamadık bile..adet olacak gibikarnım ağrıyo.ayy işte böyleeeeeeeeeeeeeeee

tatlimmmmmmm, sakinles... hersey güzel olucakkk. önce sakinles.. sonucun cok iyi sanirim iki haftalik hamilesin...cok yeni. sakin ol, ani hareket yapma.... cokkk su ic. dinlenn ayaklarini cok degil ama hafif yüksege koy...

tatlımm ben degerlerden felan pek anlamammmm Rabbim saglıklı kucagına almayı nasip etsin tatlımm
canım bende öyleydimm belim ve kasıklarım 20 gün felan agrıdı adet olacak gibii inşş bebeşin seninledirrr

canım yaaa çok ama çok sevindim hadi gözün aydın değerin gayet ii inşallah dahada yükselir allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin:)

canım bak ntten baktım:))

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000

bende sizleri çok özlüyorumm canımmm benimmm bende sabır diorumm bekliyorumm geçmesiniii
Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm scorpimmmmmmmmmayy çok sevindimmmm Rabbim tamamına erdirsinn inşşşş::
amin canımmm inşallahhhhhhh
bilmiyom habibtem yaaa.parmağıma gece krem sürdüm ağrı kesici..sabah netten baktım meğer yasakmış hamilelereeee
sağol bitanemmm.ilk sonucu yazdım 124..

hayalotummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm habibtemmmmm nasilsinnnn...sira sendeeee medcezirimdeeee umutumdaaaaa ayceciktee...mart ayinda patlama bekliyorummm topiktennnn dualarimmmm sizinleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
evettt mart kedileri topiğ olalım hadiiiiiii
habıbtemmmmmmmmmmmmmm ay çok mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bilmezmiyim canımmmm..seni seviyorummmm..tabii hepinizi yrı ayrıııııı
amin kuşummm..
vallahi silkeletin kızzz işe yarıyorrrrrrr
evet kuşum silkeletmek gerekmiş demekkiiiiiii:52
amin kızçem amin..heb beraber hamiş olalım inşallah..sırayla gelsin bebelerrrrrrr

Canımsınnnnnn cok sevindimmmmAllah sağlıklara kucağına almayı nasip etsin değerlerin düşük değil bitanem benim bat1 gün geçtiğinde 58 diçok hızlı artıyor sonrasında sen hîç kötü düşünme Kasım annesi olacaksın ve eve 3. Akrep gelecek

canım yaaa çok ama çok sevindim hadi gözün aydın değerin gayet ii inşallah dahada yükselir allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin:)

aminnnn..bana verilen kağıttada böyle yazıyor kuşum..sat 17 şubattı..şuan tam 4 hafta sanırım
geçen sefer çok düşük çıkmıştı cnm..şimdi biraz daha iyi ama yükselişi önemli..bakalım inşallahhh
tatlimmmmmmm, sakinles... hersey güzel olucakkk. önce sakinles.. sonucun cok iyi sanirim iki haftalik hamilesin...cok yeni. sakin ol, ani hareket yapma.... cokkk su ic. dinlenn ayaklarini cok degil ama hafif yüksege koy...
teşekkür ederim cnmmmmm..evet yaaa yumoşum 3 mart gecesi çatlamıştı benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…