Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım rahim ağzında küçük bir yara var demişti ocakta gttm ilaç verdi kullandım kontrole gttm geçmemiş dondrucaz dedi ve dondurdu ne oldunu anlamadan

hmm.. anladım cnm..
eğer için çok rahat değilse, dr değistirme imkanın varsa, bska dr a git cnm ..:26:
bak hayalotum da gitti bska dr a, neler yapacağını birbir anlatmıs dr ..insaAllah seninde kuzun yakın zamanda gelirr tatlım

kalcak kuzum busefer annesını bırakmıcak inşallahhhoh neka güzel bol bol çık wcye ama toton kuru kalsın emiiiii
baksennnnnnnnkız sen bana didin süpürgene atlıcam didinnben sana yok seni alamam kaçıramam scorcipim kızar didimkız sen bugun dolanırken saksı mı yedın kafanavallahı gelır gıdıklarım seni haaaaavalla bana benzıyen bırıne hayalot derse karsısındakı ha boylebakcak nolcek gonzalezım

inşallah gonzalezim beraber doğururuz anammm meddcezırde tedavıde gerı kalan kızçelerle nisan patlaması yapcezzz1 nisannnnnnnnn diycez inşallahhhhbüyük kuzu affettımı seni

evet değiştrcem kadın fazla ilgilenmedi benmde moralm bozldu canm hayrlısıyla gelsin yavrularımız:)

her ay hamileyim bu kez dedim hep negatif cıktı . önumuzdekı ay bukez hamıle diğilim dicem hamile cıkcam. totem yapıyorum arkadaşlar ahanda yazdım buraya gelecek ay hamile kalıp yazıcam inşallar :) sizde öyle yapın salın gitsin takınca valllahi hormonlarımızı etkiliyoruz ve bebek olmuyor yıyın ıcın yatın eğlenın gezın tozun.göreceksınız bırgın şak diye gelecek o an sızde sasıp kalacaksınız ben ınanıyorum bırgun hepimiz gebiş olcaz :):):):):):)

yaaaa yaaaa tabeee işine gelmedi dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
inşallah tatlımmmm bahar gelsin evlerimiz neselensin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

layylay lay lay lay lay lay lay lay layalaya

dur vurma yaww salak etçen
yok cnm.. sen demedin mi, atla süpürgemi. zamanında kimleri kaçırmadım kii
yalancı hayalot nolcekk
gel gıdıkla ahanda büüleeee bekliyom seni

ahh sana benzeyen değilde, sen olsan, hayalotum arkana bakdesem ve sen dönsenn.. aman Allahım bayılmasam iyidir

inşallah gonzalezim beraber doğururuz anammm meddcezırde tedavıde gerı kalan kızçelerle nisan patlaması yapcezzz1 nisannnnnnnnn diycez inşallahhhhbüyük kuzu affettımı seni

heyaww.. bizimkiler mart kedisi olmasa bile, nisan kedisi olup çıkar

temeeemmm affet beni kusum

ben geldim canlarımmm........
aaaa umduum da burdaymış
nasılsın canişkommmmm

bnde demin yazmıstım seni görünce kusum..
iyidir ne olsun..
iğne ilaç yuvarlanıyoruz bakalım.. sonunda duba olucam.. tam yuvarlancam

sen nasılsın kusum

evet değiştrcem kadın fazla ilgilenmedi benmde moralm bozldu canm hayrlısıyla gelsin yavrularımız:)

değistir cnm.. bozma moralini.. tek dr o değil ya.. bak görüceksin.. dr dan dr a çok fark oluyo..
biz çok dr gezdiğimiz için..
bi bakmışın, yeni gititğin dr dan yakın zamanda müjdeli haberle gelirsin insaAllah

balım nerdesin..:18::18::18: cezamız kesilcekmis.. çabuk gel yalnız bırakma beni
yettim gayreeeescorcipimmmm gellllllll koşşşşşşşşşşşşşşşşşgonzalezi yakaladımmmmmhadi çabuk bak kaçırcam şimdiii
korkma acımayacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bak acımıycakkk işte gonzalezimmm az dur gıpraşma
hayalotum gel acımayacakmışş
he kuzum acımıcak şuan kollarımın arasındasınnnn
bakalım scoorcipimmm yarın belli olcek inşallah
benim batta haftaya salı ama pek umudum yok bu ay
kız gün doğmadan neler doğar ben çatlamayan yumurtayla neler yapıyom bi bilsensizin tek sorunuzu günleri yakalayın yeter
umudum seksenbirim seni görmüyorum kaç gündür nasılsın tedavin ne durumda canım
anammm sen beni hiç görmüyon yaaanevar 81 de gel biraz hayalota bak alalaaahoşgeldın melekim
umut 81 canım hoşgeldin ben de yeni sayılırım tanışalım tatlım. ne zamandır bebek istiyorsunuz ve neden olmadı
hoşgeldın canımnasılsınnn
hayalotum hsgeldin hazır mısın
bak karakökümüz buluncakmış.. sayı kaç çıkcak valla , hep bunu merak ederdimm
hazırımmmmscorcipime söylermisin gonzalezim karakökümü alırken spoşlarıda almasa bareee onlar lazımda bana
ben geldim canlarımmm........
aaaa umduum da burdaymış
nasılsın canişkommmmm

bende burdayım bendeeenabersın meddcezırım bıtanem

kız tosbam hsgeldin ne güzel ismin var öyle senin

anlat bakalım kendini ben umud .. tanısma faslı
diğer kısçelerim girin araya

yazında bisey dikkatimi çekti,:44::44: hemen diyeyim

^^göreceksınız bırgın şak diye gelecek^^^^

nasıl nasıl bida de

ay elim ayama dolaşmış :):) birgün şak diye kalıcam dediydim ayıp demişsim :) ben şeyma 20 yasındayım. benım azıcık psikom bozuk umudum.kocamla su an ıs yerımızdeyız. dalga geciyoz artık bırbırımızle o dıyekı tohumda yok tarlada var dıye bende dıyomkı tarlada bozuk tohumda :):):) ahahahah :) ya of bende bebişli bi bayaan olmak istiyorum.bu arada tanıstıma cok emnun oldum.ben şeyma :)

bak seennn demek yakaladın he sen neyi yakalıyon, tavuk mu he al sana al sana
dmek acımaycak he.. bağane gıpraşçam işte gelde yakala
kollarında olim de, bska bise deme bağa

demek ne var 81 de he

tememm söylerim.. bnde almaya baslamısken,. kakakök fln.. kistlerin karakökünü alsın dimi işe yarasın barim

kızçem tosbam canbonum hoşgeldinnnngel iddasına girelim 3 kere yapcaz çalışma bakalım kim hamıle bende inanıyorum bir gün olcekte artık şakkk diyemiii şangırrr diyemi bilemiyorummm
tabı kuzum benım güzel kızçeyiiinerde görsen bayılırsın

çıkarlarrrr çıkarlarrr bak scorcipime akrep akrep dedi ahanda akrep geldıııııbide bunun mart olayı vardı o ayrı sen düşün artık gerısını

hmm.. anladım tosbam.. kız 20 yasında tosbağ mı olur heç
kız bu yaşta psiko boçuk olur mu, bak bağa gencecik hatunum çıttır mı çıttırkıttır mı kıttır hahahah
Allahım delirdim sanırım
yalnız.. dalga geçerken dikkatli şeyler söyliyelim, dua anına denk gelir.. mazaAllah... yıllar boyu uğraşır kalırsın

Beta hsg sonucumm 0.345 .............

Aysemm hsgeldin ..
e smdik nasıl oluyor, hiç bilmiyorum şu sonuçları :26::26:

aaaa medzerim gelmiss hsgelmis balımm nassın meleğimm

hoşbuldum canımcııımmmmmmmmmmmmm, sen diyince geçmişe dönüverdim azcıkın

umut 81 canım hoşgeldin ben de yeni sayılırım tanışalım tatlım. ne zamandır bebek istiyorsunuz ve neden olmadı

aramıza hoşgeldin canımmmmmmmmm

bnde demin yazmıstım seni görünce kusum..
iyidir ne olsun..
iğne ilaç yuvarlanıyoruz bakalım.. sonunda duba olucam.. tam yuvarlancam

sen nasılsın kusum

amaaann boşver bebeğimm, asıl olsa herşey bebiş içinnnnnnnnnnnn

anammmm kedilerimiz gelsin de mart nisan fark etmeeezzzzzzzzzzzz

hoşgeldin canımcımmm.. ayyy ben senin totemini yerim, yerim yerimmmm
şekerim ben bunu her ay yapıyorum ama en fazla 2 gün sürüyo, sonra yine gün saymaya başlıyorummmmm
ama bu ay klomene başladık işin tuhafı acayip bi rahatlama oldu ben de sanki klomeni kullanınca hemen tutacakmış gibiiii
ya tutarsaaaaa

canım valla bence hiç bekleme değiştir dr.unu.. valla bazıları hiç halden anlamaz oluyo ya inş dr. değişikliğine gerek kalmadan hamiş haberini alırız bebeğimmm

ayyyyyy canımın içi de gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşş
naıslsın hayalotum, dr.a gitmişsin ayy kuzuumm iyi ki değiştirdin dr.unu yaaaaaaaaaaaaa

sen önce kalırsan ben sana hastane cıkısı takım göndercem bebişe :) ben kalırsam sen bana :) 3 kez mı yapcaz :) yoksa 3 gecemi :) sımdı malum gecede........123456789.... puhahahahahaahaha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…