- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #43.601
canım rahim ağzında küçük bir yara var demişti ocakta gttm ilaç verdi kullandım kontrole gttm geçmemiş dondrucaz dedi ve dondurdu ne oldunu anlamadan
he yaaaaaa..öyle ben yokken çınlatın kulaklarımııııııııııııııııı
bende seni seviyom bitanemmmmmmmmmmmmm
bilmemki küçük akrep ne alemde..inşallah benimle kalır ona dua ediyorum..şimdilik kasılmalar dışında bi durum yok..ha bide sık idrara çıkıyom.ama eskisinden çok fazla su içiyorum ondan sanırımmmm:26::26:
baksennnnnnnnseyyyscorpim bak açıklayabilirim.. herseyi bu hayalot baslattı :18::18: beni de ortak etti kendine dedim yazmıyalım.. scorpim bize kızar dedim.. yok yazalım dedi.. gel bana uy dedi haha hahahahahahaa
hayalotum biz bittik mi sence.. bak scorpim bize geometri uygulayıp, karakökümüzü çıkartıcakmıs..
sonuç kaç çıkar valla smdiden merak ettim
vallah sen bittin hayalotum..5 dkkymışş...hayalot dese, dönüp baksan.. öpecek seni scorpimm
hsgledin keserim nassın bakim,:44::44:desem biliyom beni duymıycan
ohh ohh maşallaAllahh..hayalotum daha ayrıntılı anlat, sana benziyen birine hayalot derse nolcek
hadi balım inşaAllah... Rabbim bu kez yollıycak galiba, benm de içime öyle doğdu kuzum
:44::44::44::44:
scorpimm cankusum nassın bakimm
bnde seviyodum amaaaondan böyle kanına giriyoz senin kuszum
heh balım... sık idrar, kasılmalar..insaAllah hep böyle devamı da gelir de, teyzosumuz kocaman olurr
eeeee beni de affettin dimi kuzumyani küçük kuzunun annesi büyük kuzu
hmm.. anladım cnm..
eğer için çok rahat değilse, dr değistirme imkanın varsa, bska dr a git cnm ..:26:
bak hayalotum da gitti bska dr a, neler yapacağını birbir anlatmıs dr ..insaAllah seninde kuzun yakın zamanda gelirr tatlım
yaaaa yaaaa tabeee işine gelmedi dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
inşallah tatlımmmm bahar gelsin evlerimiz neselensin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kalcak kuzum busefer annesını bırakmıcak inşallahhh oh neka güzel bol bol çık wcye ama toton kuru kalsın emiiiii
baksennnnnnnnkız sen bana didin süpürgene atlıcam didinn ben sana yok seni alamam kaçıramam scorcipim kızar didim kız sen bugun dolanırken saksı mı yedın kafana vallahı gelır gıdıklarım seni haaaaa valla bana benzıyen bırıne hayalot derse karsısındakı ha boyle bakcak nolcek gonzalezım
inşallah gonzalezim beraber doğururuz anammm meddcezırde tedavıde gerı kalan kızçelerle nisan patlaması yapcezzz 1 nisannnnnnnnn diycez inşallahhhh büyük kuzu affettımı seni
ben geldim canlarımmm........
aaaa umduum da burdaymış
nasılsın canişkommmmm
evet değiştrcem kadın fazla ilgilenmedi benmde moralm bozldu canm hayrlısıyla gelsin yavrularımız:)
yettim gayreeeebalım nerdesin..:18::18::18: cezamız kesilcekmis..çabuk gel yalnız bırakma beni
bak acımıycakkk işte gonzalezimmm az dur gıpraşmakorkma acımayacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
he kuzum acımıcak şuan kollarımın arasındasınnnnhayalotum gel acımayacakmışş
bakalım scoorcipimmmanammm ne kaaaa uzun sürmüşşşşşşşşşşşşş
olsun cnmmm şifan oradan boşver beklemekten bişey olmazzzzzzzzzzz
önce hsg çekerler heralde kuşummm.sonra da aşılama..hayırlısıylaaa..sonrada gelsin bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kız gün doğmadan neler doğar ben çatlamayan yumurtayla neler yapıyom bi bilsenbenim batta haftaya salı ama pek umudum yok bu ay
anammm sen beni hiç görmüyon yaaaumudum seksenbirim seni görmüyorumkaç gündür nasılsın tedavin ne durumda canım
hoşgeldın canımumut 81 canım hoşgeldin ben de yeni sayılırım tanışalım tatlım. ne zamandır bebek istiyorsunuz ve neden olmadı
hazırımmmmhayalotum hsgeldin hazır mısın
bak karakökümüz buluncakmış..sayı kaç çıkcak valla , hep bunu merak ederdimm
ben geldim canlarımmm........
aaaa umduum da burdaymış
nasılsın canişkommmmm
her ay hamileyim bu kez dedim hep negatif cıktı . önumuzdekı ay bukez hamıle diğilim dicem hamile cıkcam. totem yapıyorum arkadaşlar ahanda yazdım buraya gelecek ay hamile kalıp yazıcam inşallar:) sizde öyle yapın salın gitsin takınca valllahi hormonlarımızı etkiliyoruz ve bebek olmuyor yıyın ıcın yatın eğlenın gezın tozun.göreceksınız bırgın şak diye gelecek o an sızde sasıp kalacaksınız ben ınanıyorum bırgun hepimiz gebiş olcaz :):):):):):)
kız tosbam hsgeldinne güzel ismin var öyle senin
anlat bakalım kendiniben umud .. tanısma faslı
diğer kısçelerim girin araya
yazında bisey dikkatimi çekti,:44::44: hemen diyeyim
^^göreceksınız bırgın şak diye gelecek^^^^
nasıl nasıl bida de
yettim gayreeeescorcipimmmm gellllllll koşşşşşşşşşşşşşşşşşgonzalezi yakaladımmmmm hadi çabuk bak kaçırcam şimdiii
bak acımıycakkk işte gonzalezimmm az dur gıpraşma
he kuzum acımıcak şuan kollarımın arasındasınnnn
anammm sen beni hiç görmüyon yaaanevar 81 de gel biraz hayalota bak alalaaa hoşgeldın melekim
hazırımmmmscorcipime söylermisin gonzalezim karakökümü alırken spoşlarıda almasa bareee onlar lazımda bana
kızçem tosbam canbonum hoşgeldinnnnher ay hamileyim bu kez dedim hep negatif cıktı . önumuzdekı ay bukez hamıle diğilim dicem hamile cıkcam. totem yapıyorum arkadaşlar ahanda yazdım buraya gelecek ay hamile kalıp yazıcam inşallar:) sizde öyle yapın salın gitsin takınca valllahi hormonlarımızı etkiliyoruz ve bebek olmuyor yıyın ıcın yatın eğlenın gezın tozun.göreceksınız bırgın şak diye gelecek o an sızde sasıp kalacaksınız ben ınanıyorum bırgun hepimiz gebiş olcaz :):):):):):)
tabı kuzum benım güzel kızçeyiiilayylaylay lay lay lay lay lay lay layalaya
dur vurma yawwsalak etçen
yok cnm.. sen demedin mi, atla süpürgemi. zamanında kimleri kaçırmadım kii
yalancı hayalot nolcekk
gel gıdıkla ahanda büüleeeebekliyom seni
ahh sana benzeyen değilde, sen olsan,hayalotum arkana bakdesem ve sen dönsenn.. aman Allahım bayılmasam iyidir
heyaww.. bizimkiler mart kedisi olmasa bile, nisan kedisi olup çıkar
temeeemmm affet beni kusum
ay elim ayama dolaşmış :):) birgün şak diye kalıcam dediydim ayıp demişsim :) ben şeyma 20 yasındayım. benım azıcık psikom bozuk umudum.kocamla su an ıs yerımızdeyız. dalga geciyoz artık bırbırımızle o dıyekı tohumda yok tarlada var dıye bende dıyomkı tarlada bozuk tohumda :):):) ahahahah :) ya of bende bebişli bi bayaan olmak istiyorum.bu arada tanıstıma cok emnun oldum.ben şeyma :)
Beta hsg sonucumm 0.345 .............
aaaa medzerim gelmiss hsgelmis balımmnassın meleğimm
umut 81 canım hoşgeldin ben de yeni sayılırım tanışalım tatlım. ne zamandır bebek istiyorsunuz ve neden olmadı
bnde demin yazmıstım seni görünce kusum..
iyidir ne olsun..
iğne ilaç yuvarlanıyoruz bakalım.. sonunda duba olucam.. tam yuvarlancam
sen nasılsın kusum
heyaww.. bizimkiler mart kedisi olmasa bile, nisan kedisi olup çıkar
temeeemmm affet beni kusum
her ay hamileyim bu kez dedim hep negatif cıktı . önumuzdekı ay bukez hamıle diğilim dicem hamile cıkcam. totem yapıyorum arkadaşlar ahanda yazdım buraya gelecek ay hamile kalıp yazıcam inşallar:) sizde öyle yapın salın gitsin takınca valllahi hormonlarımızı etkiliyoruz ve bebek olmuyor yıyın ıcın yatın eğlenın gezın tozun.göreceksınız bırgın şak diye gelecek o an sızde sasıp kalacaksınız ben ınanıyorum bırgun hepimiz gebiş olcaz :):):):):):)
evet değiştrcem kadın fazla ilgilenmedi benmde moralm bozldu canm hayrlısıyla gelsin yavrularımız:)
yettim gayreeeescorcipimmmm gellllllll koşşşşşşşşşşşşşşşşşgonzalezi yakaladımmmmm hadi çabuk bak kaçırcam şimdiii
bak acımıycakkk işte gonzalezimmm az dur gıpraşma
he kuzum acımıcak şuan kollarımın arasındasınnnn
bakalım scoorcipimmmyarın belli olcek inşallah
kız gün doğmadan neler doğar ben çatlamayan yumurtayla neler yapıyom bi bilsensizin tek sorunuzu günleri yakalayın yeter
anammm sen beni hiç görmüyon yaaanevar 81 de gel biraz hayalota bak alalaaa hoşgeldın melekim
hoşgeldın canımnasılsınnn
hazırımmmmscorcipime söylermisin gonzalezim karakökümü alırken spoşlarıda almasa bareee onlar lazımda bana
bende burdayım bendeeenabersın meddcezırım bıtanem
Beta hsg sonucumm 0.345 .............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?