- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #43.801
iim canım bugün dersim yok evdeyim eşimi gönderdim işe bi bakayım dedim:))
kk da ne çook öğretmen var sende mi öğretmensin canım....
Yaşın kaç canım ne zamandır istiyosun bebek
aaaaaaaaa demek müzük öğretmenisin ne güzel...evet canım müzik öğretmeniyim:) ben 8 aylık evliyim yaşım 29 zman geçmedein bebişm olsun istyirm yaklaşk 7 aydr deniyorz ama olmuyor demekki daha zamanı var dyrm
bende cıkıyorum artık kızçelerim
emekdarım yıne gel emi
ıyı geceelr tatlı ruyalar cankızçelerim
günaydın kızlar güzel bir gün olması dileğiyle.. 8scorpionsum cvp vermedin yahu erken belirtilern varmıydı:))))
Yazmistim cnmmm .alintilarin arasinda kaldi heralde.
Kuzum oyle bi belirtim olmadi.goguslerin yanari aciyordu.ama o her adettten once oluyo.bide simdi anliyorum afedesin kabizlik olmustu.baska da aklima gelen bisey yok sanirimsadece gunum gecti.
umut 81 canım hoşgeldin ben de yeni sayılırım tanışalım tatlım. ne zamandır bebek istiyorsunuz ve neden olmadı
melekiiiimmmmmmmmmmmiyiyim umudum seksenbirim....
ne olsun işte süpürgeciğime atlayıp atlayıp kk da geziyom
inş umudum bu kez bu son tedavin olacak ve bebişin göbüşüne konacak.....
sakın umudunu yitirme
hayalotum hayaletim....
inan bana şu güzel gözcüklerimseni de çook arıyo burda ben olduğumda sen olmuyon hiç
hoşbuldum canım nasılsın.....
bitanem gittim doktora infertilite bçlümüne yolladı.ordadakilerde rahim filmi istediler kızçem.çektirince bakalım nedıyceklerhayalimm cankuşummm naptınn moree doktoruu almıştınya randevuu testları yaptılamııı
inş.. iii haberlerii verisinnn scorpıonumm da hamişş
darsıı hepicimize inşallahhhhh
selam kızlar ..
evde biraz bikaç bisey yaptım.. sonra dedim canın sıkıldı umut gir bak kk yabi bakim dedim..
yazarken de sizlere uykum geldi smdi.. sonra dedim umut çık uyu
öyle işte cankuslarım.. hadi görüsürüz bakalım..
bu arada haber vericek olanlar ne yaptılar kii :26::26::26:
huuuuuuuuuuuuuuuuhayalotumm naaptın dr islerini :26::26:
huuuuuuuuuuuuuscorpionsum sen naptın dr ne dedi balım :26::26:
naptım bıtanem gıttınmı doktora nasıl cıktı degerlerrrr
canbonlarım ben geldim doktordan.
eşim için ürolojiye gitsin dedi rapor alcakmış kağıtta öyle yazıyor ama ne raporu bilmiyorum
benim içinde hsg istedi:18::18:yaw okadar kızçelere korkmayın diyodum ben tırsmaya başladım galibaama hsgdan korkmuyorum işin tuhafı hastaneden korkuyorummmm:18::18::18::18:adetin 1.günü ara dedi gün verceklermiş bide ilaçları nezaman kullanıcamı söyliceklermiş kadına dedimki dijitalmi makineleriniz bir tersledi beni napcakmısım makineyi ben öyle işte o şekil cevap alınca içime bi kötü his düştü:26::26:benden boyle canbonlarım muane falan etmedı zaten sadece sonuclarıma baktı tekrardan okadar
canım hayırlısı olsun hakkında canını sıkma benim ablamda çektrmşti biraz ağrı oluyormş ama korkulacak kadar değilmiş. inş tez zamanda miniğine kavuşursun
yok bitanem hsgdan korkmuyorum bundan korkarsam doğumda napcazzztabı heyecanda var o ayrı ama tam bi korku değil
ama hastaneden korkuyorum bugün sadece bi sorumla ters cevap verdi biri :26:ya filmdede öyle oolursa bilemedimşimdi o sevdiğim doktorda olmıcak ya kimbilir kim gelcek ondan tüm korkularım
sen nasılsın keserimmm
cnlarim bu aksam yokum haberiniz olsun.
Az once kan verdim iki saate alacaktim sonucu.hastaneden aradilar.kanda pihtilasma olmus tahlili yapamamislar.arkadaslarla programimiz var.gidemiyorum tekrar.
Sabah gidip yeniden kan vericem.off ya tam da heveslenmistim sonuca odaklanmistim.neyse yarin haber vercem size optummm
cnlarim bu aksam yokum haberiniz olsun.
Az once kan verdim iki saate alacaktim sonucu.hastaneden aradilar.kanda pihtilasma olmus tahlili yapamamislar.arkadaslarla programimiz var.gidemiyorum tekrar.
Sabah gidip yeniden kan vericem.off ya tam da heveslenmistim sonuca odaklanmistim.neyse yarin haber vercem size optummm
hoşgeldınızzzzzz
korkulacak bişey yok canım sadece kasma kendini yeter ben çok kastım ilk defa erkek doktor yaptıgı için çok kastım.. aç gitme ben hastaneye gidesiye kadar acıktım sıramı kaçırmıyım diyede yemedim.. korkmana gerek yok, hazırlıklı git ama bi iç çamasırı ve ped falan al yanına nolur nolmaz.. bana lazım olmadı ama herkes bir olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?