- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #43.841
ben geldım yaaaa
ben geldimmmmm ama kimsecikler yookk
herkes gezmelerde mi bakiimmmmmm
bunların hepicezii birden istila edıyo buraları sonra bırden yok oluyolar
tmm balım yazdım bende..
iyiyim kusum ne olsun.. yarın bu saatlerde aranızda olmıycam, kurtuluyonuz benden
esim bu aksam diyor.. 10 sonra sonuç bekliyor olabiliriz.yumurtta toplama islemine haftaya fln geçerler dedi :44:
dedim 2 haftayı bulur bence en fazla :26:
artık gittik mi görecez,:18::18::18: anyayı konyayı
öle iste balım
bugün evde canım sıkıldı.. napcağmı bilemedim.. buraya geldim biraz bakdım konuscak pek kimse yokdu..çıkdım uykum geldi zaten ama uyuyamadım..
yemekti, çay dı , mtfak toplayıd derken, olud bu saat..
deminden beri enisten oturuyodu.. dedim kızlar bekliyordur ,tmm kalkıcam dedi
hayalotum ve umudum da gelmişşşşş
nasılsınız canlarım
hsgeldiniz emekdar hanım
hsgeldin kusum nassın bakim..klomenle aran nasıl aksam ne çıkdın hemen aksamın 10 buçuğunda
valla emekdar çok çabuk öğreniyorsun..dün 1 bugün 2, hatta dünden yapmıstın herseyi
foto koymalar, isim yazmalar. smiley yaptın zaten
hayalotum bsak ne kaldı yapmadığı
oy kızçem neren burkulduhosbuldum yaa nerelerdesınız sız goremeyınce ıcım buruldu vallah
bak şimdik bu canbon durduk yere kaşınıyormu ne meddcezırımbakma keser.:18::18:. msj da bomba var, heran patlıyabilir
hemen patlatıyom bırazdanenisten kalkmadı ki pc basından
sen yine enistene bir şiir patlat
hsgeldiniz emekdar hanım
hsgeldin kusum nassın bakim..klomenle aran nasıl aksam ne çıkdın hemen aksamın 10 buçuğunda
valla emekdar çok çabuk öğreniyorsun..dün 1 bugün 2, hatta dünden yapmıstın herseyi
gonzalezım eşim benle degıldı zaten olsaydıda almazlardırandevu almam lazım ürolojıden illaki sonra kağıt verdiler elime dediki eşin doktordan rapor alcak ne için aşılama içinmi dedim cevaplamadı bile sanıyorum aşılama için heyet raparu alcakmıs kkda kızlar cevapladı demin:26:
sonra nebılım bu dijitalmi diyede bi kız sorun demişti agrısız oluyomus sanırsam anaaammm sormaz olaydımberbat geçti butun gunum zaten bi sıkıntı vardı içimde demekkı olcagı buymus yok kuzum hsgdan korkmuyorum zaten ama hani ilk defa ya ınsan rahatlatılmak ıstıyo neyle karsılacagımı bılmıyorum bunuda gectım bıde zeynepkamılın doktorları cok berbat ya aslında hepsı asıstan ve gaddarlar tek korkum doktor tepkılerı :26:gelcek kuzum gelcek baharlarımız hıc kaybetmedımkı umudumu zaten ilaçları sımdı kullanmıcakmısım umudum adetın 1.gunu aradıgımda onlar soylıyecekmıs bana başla dıye:44:tabı bu ay ilaçta vermedıler kıstler ıcın adet olabılırsem
hosbuldum yaa nerelerdesınız sız goremeyınce ıcım buruldu vallah
canımsınız canııııımmmmoy kızçem neren burkuldubirdaha süleeeee
bak şimdik bu canbon durduk yere kaşınıyormu ne meddcezırım
hemen patlatıyom bırazdan
valla bi yanaktan öpmediği kaldı
tmm balım yazdım bende..
iyiyim kusum ne olsun.. yarın bu saatlerde aranızda olmıycam, kurtuluyonuz benden
esim bu aksam diyor.. 10 gün sonra sonuç bekliyor olabiliriz.yumurtta toplama islemine haftaya fln geçerler dedi :44:
dedim 2 haftayı bulur bence en fazla :26:
artık gittik mi görecez,:18::18::18: anyayı konyayı
öle iste balım
bugün evde canım sıkıldı.. napcağmı bilemedim.. buraya geldim biraz bakdım konuscak pek kimse yokdu..çıkdım uykum geldi zaten ama uyuyamadım..
yemekti, çay dı , mtfak toplayıd derken, olud bu saat..
deminden beri enisten oturuyodu.. dedim kızlar bekliyordur ,tmm kalkıcam dedi
hsgeldiniz emekdar hanım
ay şekerimmm gezmeye gidiyorum demedimheyaww.. durun bnde bi kendimi alkıslayayım..kk ya gelebildim diye enisteyi kaldırıncaya kdar bu saat oldu anacım
yarınmı bugun salı degılmı bıtanem :44::44erşembe gıtmıyonuzmu sabhtanmı hastanede olcaktınızzz umudum cok az kaldı yaaaaa
yarınmı bugun salı degılmı bıtanem :44::44erşembe gıtmıyonuzmu sabhtanmı hastanede olcaktınızzz umudum cok az kaldı yaaaaa
sernes canım hoşgeldın nasılsın
heheheheh aslında hızlı gonzales ben olmalıymısım yaa demıvarsa soyleyın bacılar eksıgım kalmasın yanıı
tememhmm anladım cnm.. ben unutmusum, asılam yaptıralı çok olmustu ya benim.. yaşlandım anam. bebis bulacam diye telef oldum aha bülee
bida öyle sert çıkışana, de ki kusum
--- hasta psikolojisi diye birsey var de, ne bağırıyon deişlem tamamdır kusum
Allah Allah yaww.. kusumu sahipsiz mi sanmıslaagebertcem onları
oyyy ben ona kıyamambalkusum.. dün 1 bugün 2..kızın içine ne çabuk burdun öyle
utandınmııııcanımsınız canııııımmmm
utandım bak
bebeğimmmmmmm az kaldı yaaaaaaaayyy çok heyecanlanıyorum beennn
ay şekerimmm gezmeye gidiyorum demedimherkes gezmelerde mi dedim ayol, ben yeni geldim eve okuldan arkadaşımla aynı apartmandayız da oraya gitmiştim dee
klomene daha bugün başladık şimdilik aramız iyiiiinşş faydasını görürüm kuzum yaaa
hayalotum yarın hsg çektşrcekmişş, canım inşş her eşy yolunda gider bitanem.... ya ben bu ay çok çok farklı hissediyorum hepimiz içinnnn
oy kızçem neren burkuldubirdaha süleeeee
bak şimdik bu canbon durduk yere kaşınıyormu ne meddcezırım
hemen patlatıyom bırazdan
valla bi yanaktan öpmediği kaldı
artık bilemiyorum.. gonzaleslik ünvanını hayalotum bana bahşetti, sana baska bi isim verelim biz demi hayalotum..
, adımı kimseye kaptırtmam
hayırlısı olsun bıtanemde şimdi senın gunune daha var dıme yanı doktorun hesabına gorembu ay ne umutluydum aslında 4 gun gunum gecti.klomen pregestan ve ecopirin kullandım bu ay ben 25 gunde bır adet oluyorum en son 20 subatta oldum bu ayda 16sında olmam gerekıyodu drm bana adet olmazsan 2 hafta sonra gel demıstı hala olmadım bı hevesle gıttım bugun doktoruma gunun daha gecmemıs ılacların yuzunden dedı bız senı 30 gune gore ayarldık dedı.bende dun test yapmıstım tek cızgı cıktı bugunde kan testı bıle yaptırmak ıstemedım
he kuzum tamam anladım sımdı dogru yol haliiikusum enisten isten gelince çıkcaz yola insaAllah..
sabah çıksak çok erken çıkmamız lazım o da 6 da.. sisli olur yol hali.. o yüzden prsmbe sabah ordaki evden çıkmak daha rahat olur bizim için
he yaw kusum.. bu kez teyzoslarını alıp gelcem sanırım
sagol hayolotum hosbuldum ıyım cok sukur sen nasılsın yarın hsgmı cekılcen Allah kolaylık versın ınsallah hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?