Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ben geldım yaaaa

hsgeldiniz emekdar hanım

ben geldimmmmm ama kimsecikler yookk
herkes gezmelerde mi bakiimmmmmm

hsgeldin kusum nassın bakim.. klomenle aran nasıl aksam ne çıkdın hemen aksamın 10 buçuğunda

bunların hepicezii birden istila edıyo buraları sonra bırden yok oluyolar

valla emekdar çok çabuk öğreniyorsun..dün 1 bugün 2, hatta dünden yapmıstın herseyi
foto koymalar, isim yazmalar. smiley yaptın zaten
hayalotum bsak ne kaldı yapmadığı

yarınmı bugun salı degılmı bıtanem :44::44erşembe gıtmıyonuzmu sabhtanmı hastanede olcaktınızzzumudum cok az kaldı yaaaaa

heheheheh aslında hızlı gonzales ben olmalıymısım yaa demı varsa soyleyın bacılar eksıgım kalmasın yanıı

hosbuldum yaa nerelerdesınız sız goremeyınce ıcım buruldu vallah
oy kızçem neren burkuldu birdaha süleeeee
bakma keser.:18::18:. msj da bomba var, heran patlıyabilir
bak şimdik bu canbon durduk yere kaşınıyormu ne meddcezırım
enisten kalkmadı ki pc basından

sen yine enistene bir şiir patlat
hemen patlatıyom bırazdan

valla bi yanaktan öpmediği kaldı

hmm anladım cnm.. ben unutmusum, asılam yaptıralı çok olmustu ya benim.. yaşlandım anam. bebis bulacam diye telef oldum aha bülee
bida öyle sert çıkışana, de ki kusum

--- hasta psikolojisi diye birsey var de, ne bağırıyon de işlem tamamdır kusum
Allah Allah yaww.. kusumu sahipsiz mi sanmıslaa gebertcem onları

bebeğimmmmmmm az kaldı yaaaaaaa ayyy çok heyecanlanıyorum beennn

heyaww.. durun bnde bi kendimi alkıslayayım.. kk ya gelebildim diye enisteyi kaldırıncaya kdar bu saat oldu anacım
ay şekerimmm gezmeye gidiyorum demedim herkes gezmelerde mi dedim ayol, ben yeni geldim eve okuldan arkadaşımla aynı apartmandayız da oraya gitmiştim dee
klomene daha bugün başladık şimdilik aramız iyiii inşş faydasını görürüm kuzum yaaa
yarınmı bugun salı degılmı bıtanem :44::44erşembe gıtmıyonuzmu sabhtanmı hastanede olcaktınızzzumudum cok az kaldı yaaaaa

hayalotum yarın hsg çektşrcekmişş, canım inşş her eşy yolunda gider bitanem.... ya ben bu ay çok çok farklı hissediyorum hepimiz içinnnn

bu ay ne umutluydum aslında 4 gun gunum gecti.klomen pregestan ve ecopirin kullandım bu ay ben 25 gunde bır adet oluyorum en son 20 subatta oldum bu ayda 16sında olmam gerekıyodu drm bana adet olmazsan 2 hafta sonra gel demıstı hala olmadım bı hevesle gıttım bugun doktoruma gunun daha gecmemıs ılacların yuzunden dedı bız senı 30 gune gore ayarldık dedı.bende dun test yapmıstım tek cızgı cıktı bugunde kan testı bıle yaptırmak ıstemedım

kusum enisten isten gelince çıkcaz yola insaAllah..
sabah çıksak çok erken çıkmamız lazım o da 6 da.. sisli olur yol hali.. o yüzden prsmbe sabah ordaki evden çıkmak daha rahat olur bizim için

he yaw kusum.. bu kez teyzoslarını alıp gelcem sanırım

ALINTIDIR

Enişte derler Enişte,
Eşşeğin yoksa bin işte...
Derlerdi de inanmayın,
İşte bu an, o an işte...

Enişte derler Enişte,
Yokuşta değil enişte...
Sırtına biner pederin;
Yoruldum artık e'n işte! ! !

Enişte işin yolunda,
Civan gibi kız kolunda,
Mirası Kayınbabadan;
Enişte Altın yılında...

Herkes bir Enişte amma;
Kimisi alışmış zamma...
Kimisi belinden bulmuş;
Ye Mamet ye, tamma tumma...

heheheheh aslında hızlı gonzales ben olmalıymısım yaa demı varsa soyleyın bacılar eksıgım kalmasın yanıı

artık bilemiyorum.. gonzaleslik ünvanını hayalotum bana bahşetti, sana baska bi isim verelim biz demi hayalotum..
, adımı kimseye kaptırtmam

tememgonzalezim arkadamdoktor kamiller açılın ve kaçılınnnn
balkusum.. dün 1 bugün 2.. kızın içine ne çabuk burdun öyle
oyyy ben ona kıyamam
canımsınız canııııımmmm
utandım bak
utandınmııııkız utanmakta neymişşş alaalaaa

anam iyice kafayı sıyırdık iyimiiihatlar karıstı kızçem yarın çekilmicem ben yarın gonzalezım yola cıkıyo tedavı içinklomen dokundu sanırsam

oy kızçem neren burkuldu birdaha süleeeee

bak şimdik bu canbon durduk yere kaşınıyormu ne meddcezırım

hemen patlatıyom bırazdan

valla bi yanaktan öpmediği kaldı

şuna bak ya.. birde neren burkuldu diyo, sanki eli yetiscek burdan oraya

heya kasınıyom nolcek.. ordan beri nasıl kasıycan çok merak ediyom balkusum

hayırlısı olsun bıtanemde şimdi senın gunune daha var dıme yanı doktorun hesabına goremyanı daha umudun var batta yok
he kuzum tamam anladım sımdı dogru yol haliiihayırlısıyla gıdın donun teyzoşlarımıda kap gel hemen fazla oyalanma
sagol hayolotum hosbuldum ıyım cok sukur sen nasılsın yarın hsgmı cekılcen Allah kolaylık versın ınsallah hayırlısı olsun

bende ıyıyım cok sukur bıtanem yok kuzum yarın degıl benım kırmızılar gelınce arıcam hastaneyı ozmaan bellı olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…