Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar iyi akşamlar izmirde hsg ücretlerini bilen varmı nereyı aradıysam fıyat vermedıler ben ege üniversitesine başladım ve hsg cekılecek adetı beklıyorum ama bır turlu yer bulamadım bundan 11 yıl once cektırdıgımde canımdan can gıttı ama su anda lokal anestezili yerler varmıs ama nereler ve ucretlerı hakkında bılgısı olan varsa lütfen paylaşsın

merhaba kızlarrr
adetime 7 gün var..
bi iki gündür sanki adet olcakmışım gibi bi his oluyo karnımda..
ara sıra kasıklarımda hafif sancılar olyo.. karnım çok şişti zaten sertte aynı zamanda dokundugumda.
dün beyaz jel gibi yapışkan akıntım oldu.. sankı her an lekelenme olcakmiş gibi hissediyorum.
normalde yaptıgım seyler beni yorar gibi oldu artık..
sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi..
tecrübelerinizi yazarmısınız boyle olan varmıydı.

hoşgeldın canım bende çektircem bu ay ama ben istanbuldayım bildiğim kadarıyla bizim topikte izmirli yoktu:44::44:ama sen yinede bi bak belki biren biri çıkar..rabbım kolaylık nasıp etsin

merhaba canım hoşgeldinvalla canım ben daha hiç gebelik yaşamadım ama olabılırde olmayabilirde.biz bukonuda nedesek boş oyuzden birazdaha sabredip beklemen gerek mesela kısa yoldan adetıne 2 gun kala kan testınde cıkıyor idrarı beklıyemem diyorsan eğerhadi hayırlısı inşallah meleğin seninledir

balım naptın merak ettim seni..
rapor.. ne için ki acaba,. sormamış mı esin :26:
korkma balım ben yanındayım .. daha simdiden korkansan, bu bebisi nasıl çıkarttırıvercen
bak ben korkuyom mu, iki isleme giricem yakında, ilki neyse de, ikinci zor geliyo bana aslında 5 dk lık işi var :26:
nyse balım sen kullan ilaçları da, elbet gelicek o bebis ben inanıyom balım.. baharlarımız bir bir gelecek
kız hayalotum ne sruyon dijital mi diye.. yok uzaydan geldi deseydi napcakdın nysem sen simdik bsver o kadının dediğin.. sen tedavine bak balım ..için rahat olsun onemli olan o

tmm balım yazdım bende..
iyiyim kusum ne olsun.. yarın bu saatlerde aranızda olmıycam, kurtuluyonuz benden
esim bu aksam diyor.. 10 gün sonra sonuç bekliyor olabiliriz.yumurtta toplama islemine haftaya fln geçerler dedi :44:
dedim 2 haftayı bulur bence en fazla :26:
artık gittik mi görecez,:18::18::18: anyayı konyayı
öle iste balım
bugün evde canım sıkıldı.. napcağmı bilemedim.. buraya geldim biraz bakdım konuscak pek kimse yokdu..çıkdım uykum geldi zaten ama uyuyamadım..
yemekti, çay dı , mtfak toplayıd derken, olud bu saat..
deminden beri enisten oturuyodu.. dedim kızlar bekliyordur , tmm kalkıcam dedi

Son düzenleme:

gonzalezım eşim benle degıldı zaten olsaydıda almazlardı randevu almam lazım ürolojıden illaki sonra kağıt verdiler elime dediki eşin doktordan rapor alcak ne için aşılama içinmi dedim cevaplamadı bilesanıyorum aşılama için heyet raparu alcakmıs kkda kızlar cevapladı demin:26:
sonra nebılım bu dijitalmi diyede bi kız sorun demişti agrısız oluyomus sanırsam anaaammm sormaz olaydım berbat geçti butun gunum zaten bi sıkıntı vardı içimde demekkı olcagı buymusyok kuzum hsgdan korkmuyorum zaten ama hani ilk defa ya ınsan rahatlatılmak ıstıyo neyle karsılacagımı bılmıyorum bunuda gectım bıde zeynepkamılın doktorları cok berbat ya aslında hepsı asıstan ve gaddarlar tek korkum doktor tepkılerı :26:gelcek kuzum gelcek baharlarımız hıc kaybetmedımkı umudumu zatenilaçları sımdı kullanmıcakmısım umudum adetın 1.gunu aradıgımda onlar soylıyecekmıs bana başla dıye:44:tabı bu ay ilaçta vermedıler kıstler ıcın adet olabılırsem

merhaba canım hoşgeldinvalla canım ben daha hiç gebelik yaşamadım ama olabılırde olmayabilirde.biz bukonuda nedesek boş oyuzden birazdaha sabredip beklemen gerek mesela kısa yoldan adetıne 2 gun kala kan testınde cıkıyor idrarı beklıyemem diyorsan eğerhadi hayırlısı inşallah meleğin seninledir[/QUOTE]

Tesekkürr ederiim canım inşallahh.. :) darısı bütün isteyenleree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…