- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #43.861
bu ay ne umutluydum aslında 4 gun gunum gecti.klomen pregestan ve ecopirin kullandım bu ay ben 25 gunde bır adet oluyorum en son 20 subatta oldum bu ayda 16sında olmam gerekıyodu drm bana adet olmazsan 2 hafta sonra gel demıstı hala olmadım bı hevesle gıttım bugun doktoruma gunun daha gecmemıs ılacların yuzunden dedı bız senı 30 gune gore ayarldık dedı.bende dun test yapmıstım tek cızgı cıktı bugunde kan testı bıle yaptırmak ıstemedım
artık bilemiyorum.. gonzaleslik ünvanını hayalotum bana bahşetti, sana baska bi isim verelim biz demi hayalotum..
, adımı kimseye kaptırtmam
bebeğimmmmmmm az kaldı yaaaaaaaayyy çok heyecanlanıyorum beennn
ay şekerimmm gezmeye gidiyorum demedimherkes gezmelerde mi dedim ayol, ben yeni geldim eve okuldan arkadaşımla aynı apartmandayız da oraya gitmiştim dee
klomene daha bugün başladık şimdilik aramız iyiiiinşş faydasını görürüm kuzum yaaa
hayalotum yarın hsg çektşrcekmişş, canım inşş her eşy yolunda gider bitanem.... ya ben bu ay çok çok farklı hissediyorum hepimiz içinnnn
sernes canım hoşgeldın nasılsın
hayırlısı olsun bıtanemde şimdi senın gunune daha var dıme yanı doktorun hesabına goremyanı daha umudun var batta yok
he kuzum tamam anladım sımdı dogru yol haliiihayırlısıyla gıdın donun teyzoşlarımıda kap gel hemen fazla oyalanma
bende ıyıyım cok sukur bıtanemyok kuzum yarın degıl benım kırmızılar gelınce arıcam hastaneyı ozmaan bellı olcak
şuna bak ya.. birde neren burkuldu diyo, sanki eli yetiscek burdan oraya
heya kasınıyom nolcek..ordan beri nasıl kasıycan çok merak ediyom balkusum
kuzum daha kesin bişey yok ki hemen umutsuzluğa kapılma.. hem bebek olsa bile idrarda çok geç görünebiliyo... umduunu yitiripte moralini bozma hemenn...
bakk ben de klomene başladım bu ayo bebişler bize gelcek bebeğimmmmmmmm
kuzum daha kesin bişey yok ki hemen umutsuzluğa kapılma.. hem bebek olsa bile idrarda çok geç görünebiliyo... umduunu yitiripte moralini bozma hemenn...
evet bat yok ama gelırse inşallah gelmez banada hsg yolu gozukuyo sen ozeldemı devlettemı cekılceksın?
inşallah canım ya :) bugun geldım doktordan agladım cok falım sakızı vardı tevafuk oldu tamda hatırlamıyorum ama cok romantık olacak esın mevyesınıde alacaksınız alfabetık olcak bebeklerınızın adları gıbı bıseydı ben costum ıyıce agladım :)
bu ay ne umutluydum aslında 4 gun gunum gecti.klomen pregestan ve ecopirin kullandım bu ay ben 25 gunde bır adet oluyorum en son 20 subatta oldum bu ayda 16sında olmam gerekıyodu drm bana adet olmazsan 2 hafta sonra gel demıstı hala olmadım bı hevesle gıttım bugun doktoruma gunun daha gecmemıs ılacların yuzunden dedı bız senı 30 gune gore ayarldık dedı.bende dun test yapmıstım tek cızgı cıktı bugunde kan testı bıle yaptırmak ıstemedım
kuzum şuan devletten sıra almaya çalışıyorum ama orda çekilmek istemıyorum bugun soguttular benı:26:aşılamamıda orda olmak ıstemıyorum orda olursam ınancım 0 olcak cunkukararsızım bende bılmıyorum suan için.:26:
gonzalezım ben sımdı aşılamamı özelde olsam daha sonra tüp bebek için devlet kabul etmıyormus dogrumu bu:44:
ALINTIDIR
Enişte derler Enişte,
Eşşeğin yoksa bin işte...
Derlerdi de inanmayın,
İşte bu an, o an işte...
Enişte derler Enişte,
Yokuşta değil enişte...
Sırtına biner pederin;
Yoruldum artık e'n işte! ! !
Enişte işin yolunda,
Civan gibi kız kolunda,
Mirası Kayınbabadan;
Enişte Altın yılında...
Herkes bir Enişte amma;
Kimisi alışmış zamma...
Kimisi belinden bulmuş;
Ye Mamet ye, tamma tumma...
bısey sorcam abla ya klomen kullan demek ıcın doktor neyı beklıyo
bende zetınburnuda semıha sakırde dusunuyorum bıde ozelde bıraz pahalı dedıler gazı hastanesında 100 tlymıs acaba nasıl cekıyolar
tememgonzalezim arkadam doktor kamiller açılın ve kaçılınnnn
oyyy ben ona kıyamam
utandınmııııkız utanmakta neymişşş alaalaaa
anam iyice kafayı sıyırdık iyimiiihatlar karıstı kızçem yarın çekilmicem ben yarın gonzalezım yola cıkıyo tedavı için klomen dokundu sanırsam
kusum enisten demin soruyordu, hani benim siirim nerde
kuzum şuan devletten sıra almaya çalışıyorum ama orda çekilmek istemıyorum bugun soguttular benı:26:aşılamamıda orda olmak ıstemıyorum orda olursam ınancım 0 olcak cunkukararsızım bende bılmıyorum suan için.:26:
gonzalezım ben sımdı aşılamamı özelde olsam daha sonra tüp bebek için devlet kabul etmıyormus dogrumu bu:44:
sernes hayırlısı olsun cnm.. dur bakalım bi hemen üzülme..
kan da baktırsaydın ya bi, idrarda çıkmayan kan da çıkıyor diyolar :26:
arkadam ne kusum yaa :44::44:
kamiller bak bu iyi oldu kusum
kızı ne hale soktun balım ya.. dün bana yazmıyo diyodun smdi utanıyoe tabi cazibe meselesi
hahaha klomen etkisini göstermeye baslamıs balım
hayırlısı olsun bıtanemde şimdi senın gunune daha var dıme yanı doktorun hesabına goremyanı daha umudun var batta yok
he kuzum tamam anladım sımdı dogru yol haliiihayırlısıyla gıdın donun teyzoşlarımıda kap gel hemen fazla oyalanma
bende ıyıyım cok sukur bıtanemyok kuzum yarın degıl benım kırmızılar gelınce arıcam hastaneyı ozmaan bellı olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?