- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #44.161
ayyy çok şükür yaaaahadi bakalım gelsin bebişleeeerrrrrrrrrrrrrr
valla bebeğim ne olsuni okula git gel.. hoş bu ara hiç gidesim de yok ama ama ama .......... velinin biriyle tartıştık.. bütün şevkimi kırdı. hala da benimle uğraşmaya devam ediyo pislik, 1 haftadır sinilerim çok bozuk..Allahından bulsun inşallaaahhh!!
ahh keserim emeklerime üzülüyorum ben neler yapıyorum neler düşünüyorum, karşılığına bak
neyse seninde canını sıkmayayım, sende durumlar nasıl bitanem.. batına son 1 hafta di miiayy inşşş meleğin göbüşündedir bebeğimmm
hoşbulduk bitanem, nasılsın kuşumm
bu arada hani hamilelik takvimiiiiihadi ekle de teyzoşumuzu takip edelim yaaa
annnnemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gonzalezimmmmmmmmmm gelıyomuşşşşşşşşşşşş kurtarınnnnnnnnnnnn beniiiiiiiiiiiiiiiiiii
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii valllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18:
alooooooooooooooooD herkese kucak dolusu sevgıler.. smdı dı Ankara' dan yayın yapcam sızlere
gecmıse hemen bakamadım önce bı yazim sıze dedımm
ama son kı adımın gectıgı bıkac sayfanın acısı fenaaa cıkcakkk
yedım senı sen görecenn
kımse alamaz senı benım elımden
alooooooooooooooooD herkese kucak dolusu sevgıler.. smdı dı Ankara' dan yayın yapcam sızlere
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii valllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18:
ya bıtanem nekadar cok kısı olursa okadar ıyı olur
gonzalezımm bence kızmaz haberı yok aslında suprız olcak ama bence cok sevınır duygulanır
hem onun ıcın dua edıyoruz yanlıs anlasılırmıki:26::26:
yedım senı hayalottt
ooooooooooooo ikizlerin üçüzlerin hatta beşizlerin muhteşem annesi gelmiş hoşgelmş:))
yer vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
karnn mı acıktı kııııııııııııııııııııııııııııııııı umoşlar bol maşallahacıktırıyo heraldddeeeeeeeeeee
bebeğimmmmmmmmmmm yaaaa çok çok yaklaştın meleğineee, hissediyorum yaaaaaaaainan artık kuzum rabbım kucagına almayıda nasıp etcek inşallahhhnaptın tesbihi nezaman dagıtcannnn sakın unutma nasıl dıledıysen oyle unutma haaa
inşallah gorursunuz bıtanem heyecanla beklıyorum keseyı gor sonra bıde çizelge tamamdır bu iş
ay kıyamam ben ya eşin nasıl bıtanem
bende ıyıyım scorcipim çok şükür bu arada zeynep kamile gitmiycem artık.dün eşimin teyzesi ile konuştuk kendısı ankarada çevresi geniş bir insan.dedim yönlendirebileceğin tanıdık hastane falan varmı dedim.fıyatı bızı aşmayan.sağolsun kendi doktoruyla konuşcak hafta içi randevusu varmıs.ender doktorlardan bırıymiş prof.recai pabuçcu diye bi adam.önce telde görüşcem kısmetse sonra adam artık ankarayamı çağırır yoksa burda yardım etcek bi hastanemi tavsiye eder bilmiyorum .eşimin teyzeside eğer ankaraya gelirseniz her şekilde maddi manevi yardımcı olcam dedi sağolsun gerçi eşim kabul etmez ama bakalım ne olcak konuşmamız nasıl ilerlicek.teyzesi 1 hafta daha sık dişini dedi zk olcak iş değil dedi.bide kkda zknın bulunduğu topikteki kızlarla konuştum sağolsunlar çok bilgi verdiler hep olumsuz yorum hepsi aşılama ve son tüplerine kadar zk zaman kaybetmiş kişiler bunlar sonra özele gıdıp ilk denemede tutanlar.yıne rabbim ol demiş ama sanıyorum zkda ilgısızlıkten ve hasta coklugundan kaynaklanan bır olumsuz sonuç bu:26:bugünde rahım fılmı için radyomar dıye bır yer varmış fındıkzadede 380tlmış sanıyorum orda yaptırıcam telefonla gorustum kı adamı tanımadıgım halde boyle bır guven meselesı salgılama olamaz .telde bıle tüm korkularım gittieşimlede konuştum neresini istiyorsan orası fiyatlarını al bikaç yerin dedi şimdi herşey olumlu canbonum şuan için
üzülme bitanem yaaa veliyi de salla gitsin..hiçç kendini stres etme elalem içinnnn
tatlım yaaa salı doktora gideyim keseyi göreyim hayırlısıyla..dün elimgitti ama yapamadım acele etmekten korkuyorummmm:26::26:
ama şu an 4+5 teyiz benim hesabımla..dt 24 kasım örtmeniiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben geldim canlarım nasılsınız, umudumdan haber var mııııı
yedım senı sen görecenn
kımse alamaz senı benım elımden
:18::18::18::18::18::18::18:yedım senı hayalottt
bak sennnnnnnnnnvallahiii giremem aranızaaaaaaaaaaaaaaaa
bakalım kim kimi yolacakkkkkkkkkkkkkkkkkk
yaaaa ama aglıycam ben smdıkk.. bıde sürpris hee
valla scorpımm bu hayalot cadısı o kdar methetmiş ki benı sızlrer o drece yıyesım geldı kı sorma
zaten ılaclar acıktırıyo benı, tam oldu yanı he
ula bu hayalotu yesem mıdeme dokunur mu kı
bebeğimmmmmmmmmmm yaaaa çok çok yaklaştın meleğineee, hissediyorum yaaaaaaaa
güzel günler bizi bekliyoooooooooooooooooo
ayy kuzumm 1 haftadır diktüüm gözyaşının haddi hesabı yok yaaasıl stres yapmamam gereken dönemde şu olanlara bak
ya hani herşeye burnunu sokan ama bişeyden çakmayan tipler var yaa bitanem bunalr da öyle işte..
rabbim sabır versin, uzak tutsu nbizden yaa
demeeekk doğumun 24 kasımda haaaa, oleeeyyyyyyyyyyyyyyyy
medcezırım balım nassın ıyı mısınn
ben anlatcam bırazdan
gonzalezımmmmmmmmmmmmmmm sankı hıc konusmamısım gıbı heyecanladımmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaa
:18::18::18::18::18::18::18:
bak sennnnnnnnnn
ahanda bana karşı tüm siniri gittti işteeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?