Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aloooooooooooooooo D herkese kucak dolusu sevgıler.. smdı dı Ankara' dan yayın yapcam sızlere

gecmıse hemen bakamadım önce bı yazim sıze dedımm

ama son kı adımın gectıgı bıkac sayfanın acısı fenaaa cıkcakkk

Son düzenleme:

üzülme bitanem yaaa veliyi de salla gitsin..hiçç kendini stres etme elalem içinnnn
tatlım yaaa salı doktora gideyim keseyi göreyim hayırlısıyla..dün elimgitti ama yapamadım acele etmekten korkuyorummmm:26::26:
ama şu an 4+5 teyiz benim hesabımla..dt 24 kasım örtmeniiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm

ooooooooooooo ikizlerin üçüzlerin hatta beşizlerin muhteşem annesi gelmiş hoşgelmş:))

yedım senı sen görecenn

kımse alamaz senı benım elımden

geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii valllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:18::18::18::18::18::18::18::18:

vallahiii giremem aranızaaaaaaaaaaaaaaaa
bakalım kim kimi yolacakkkkkkkkkkkkkkkkkk

yaaaa ama aglıycam ben smdıkk.. bıde sürpris hee

valla scorpımm bu hayalot cadısı o kdar methetmiş ki benı sızlrer o drece yıyesım geldı kı sorma
zaten ılaclar acıktırıyo benı, tam oldu yanı he

ula bu hayalotu yesem mıdeme dokunur mu kı

bebeğimmmmmmmmmmm yaaaa çok çok yaklaştın meleğineee, hissediyorum yaaaaaaaa
güzel günler bizi bekliyoooooooooooooooooo

ayy kuzumm 1 haftadır diktüüm gözyaşının haddi hesabı yok yaa asıl stres yapmamam gereken dönemde şu olanlara bak
ya hani herşeye burnunu sokan ama bişeyden çakmayan tipler var yaa bitanem bunalr da öyle işte..
rabbim sabır versin, uzak tutsu nbizden yaa

demeeekk doğumun 24 kasımda haaaa, oleeeyyyyyyyyyyyyyyyy

gonzalezımmmmmmmmmmmmmmm sankı hıc konusmamısım gıbı heyecanladımmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaa
yedım senı sen görecenn

kımse alamaz senı benım elımden

yedım senı hayalottt
:18::18::18::18::18::18::18:
vallahiii giremem aranızaaaaaaaaaaaaaaaa
bakalım kim kimi yolacakkkkkkkkkkkkkkkkkk
bak sennnnnnnnnn
yaaaa ama aglıycam ben smdıkk.. bıde sürpris hee

ahanda bana karşı tüm siniri gittti işteeeeeeeee

inşallah canbonum beraber doğuralım inaşalahhhh
üzme kendını bıtanem ya başkaları içinnnhelekı sımdılerde hıc uzme sen cok ıyı ürtmensın herkes bılıyor bunu kk bılembırak kendı sularında bogulsunlarrr

Sımdı sabah gıttık.. kan verdım önce.. dr um ultrasonla bakdı.. 5 yumosum varmıs.. 3 sagda 2 sol da dedı .. ıgnelerle suana kadar 10 mm 11mm 11.5 mm olmuslar.. cmartesı sbahtan tkrar gdılcek kan ve ult. için.. yıne buyume ıstenılen durumda olursa dr um hespladı ıste.. pazar olmazsa pzrtesı cataltırıs dedı.. 36 saat ustune de yumoş toplarız dedı... yanı haftaya 1. işlem bıtmıs olcak.. sonrasın da döllenmeye baglı bu ya 3. gun yada 5. gun embrıyosu hangısıne tamam derlerse o gunu ıcın de trasfer olcak..
dr um yumoşlarımın bekledgımden güzeller dedı.. bkalım artık sonucu da guzel olur.. ınsaAllah ..
17 - 18 mm oldugunda catlatma ıgnesı olucak..bu zamana kdar aynı gıdıcek..cmartesı gunu eger gerek göruruse dr um ıgnelerımın dozlarında azalma olucak

smdılık böyle ballarımm..

bırde su cadı hayalot benm ıcın neler demıs bı bakam suna.. artık herseye hazır olsun
telden berı gırdgm ıcın face parmaklarım karısmıs bı harf eksık..cıkmıs.. ula nerden dedım.. o megersem görmemeıs seytanın aklına taş getırtmışım.. snrada ıste bılıyosunuz.. yok bunu dıcem.. yok şunu dıcemm ne varsa yetıstırmıs..
ama sızler ıcın bana neler demedı bunu da az sora o yokken alıp verecemm hahahahaha

Son düzenleme:
gonzalezımmmmmmmmmmmmmmm sankı hıc konusmamısım gıbı heyecanladımmmmmmmmmm yaaaaaaaaaaaa

:18::18::18::18::18::18::18:

bak sennnnnnnnnn

ahanda bana karşı tüm siniri gittti işteeeeeeeee

heyecanlanırsın tabe.. elın ayagın cözuldu dımee korkudan ben geldım dıyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…