Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzum çok çok sevindim bitanemmmm, hadi inşş güzel haberler yakındır bitanemmmm.. dularımızla yanındayız kuzummm

kuzum çok çok sevindim bitanemmmm, hadi inşş güzel haberler yakındır bitanemmmm.. dularımızla yanındayız kuzummm

saolasın cankusumm.. sızler ıyı kı varsınız

bu arada scorpım cıkmıs hber veremeden cok slmı var, opuyomus szlerı.. hayalot harıcc mişş

saolasın cankusumm.. sızler ıyı kı varsınız

bu arada scorpım cıkmıs hber veremeden cok slmı var, opuyomus szlerı.. hayalot harıcc mişş

anam kız onu nerde yakaladın
yirim ben onu aleyküm selam scorcipimtatlı uykular ıyı geceler tatlı ruyalarrrr

gonzalezimmmmmmmmmmmmm
ben çıkıyorum meddım gonzalezımmmm
allah rahatlık versın sizebenımkı dıkıldı yıne başıma dıkılı taş misali
iyi geceler canbonlarımmmmmyarın grusurukkkkk

oyy oyy oyy yerım ben sızı
nasıl bı surprıs oldu anlatamam sızleree

hayalotummm ve umuduummmmm
ikinizi birbirinize emanet ederekteeennnnnn kaçıyorum beeennn
erkenden uyuyayım da sabah da erkenden uyanıp temizlik yapayım
öpüyorum hepinizii iyi geceleeeerrrrrrrr

canbonlarım gülmekten yarıldım yaaaa
ay gonzalezlede konuşuyorum biyandan.misafirlerin yanında telden gırıyor caktırmadan yarım yazdım diyiceğine
yarım azdım diyor banaaa

hayaloooooooooooootttttttttttttttttttttttttttttttttt
valla gulemedım de patlıycakdım nerdeyse bskalarının yanında
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bnde cıkcam kıscelerımm.. opuyorum sızlerı.. Allah rahatlık versın ballarım

Aysımacım ben gerı sayfalardaydım yazamadım sana , gerı geldgımde sen cıkmısdın :26:

bu arada gerı sayfalara epey bı bakdım.. yazılanlara şööyle bı göz gezdırdım..gözume carpan yazıları tek tek yazamıycam smdı ama sadece begen yapdım.. hepınızden Allah razı olsun.. dualarınız ıcın..

YA VARİS ... cekebılırsınız.. kımseyı yormak ıstemem .. yada bunu ceken, bır tane de buna nıyet YASİN okuyabılır..

gönlünüzden kopup okudugunuz dualarınıza Rabbım hayır kapıları acsın ıns.. Sızlerı de tez zamanda sevındırsın ınsaAllah..

opuyorum sızlerıı

Habibtelerin en tatlısı ayy çok güzel haberlerle gelmişsin çok şükür çok mutlu oldum anlatamam Allah emeklerini boş çıkarmasın teyzoslarimla beraber gelirsin ins:26::26ualarım senirmiş habibden seni çok öpüyorum bende dua okurum habibtelerim senin için seni çok seviyorum

Canım yasin sayısı çok olmazsa bende katılırım listeye ,biraz yavaş okuyorum o nedenle sayı çok olursa yetiştiremem diye.
Tespih e karar verirseniz eğer yine katımak isterim.

Hayalotum yarın sayfalardan ararım gerçi ama ,netleşince bana özelden sayfa sayısını yazarmısın?Son duruma göre hareket ederim bende.

Çok çok öpüyorum canım seni , herkese selamlar.

günaydınnn ihtiyaç varsa listenize beni de ekleyebilirsiniz.. ama ben çalıştığım için akşamları okuyabilirim istediklerinizi..

umudum çooooook sevindim canım inş az kaldı bebişlerinle kavuşmaya hamile listelerinde seninde adın yazılacak inş az kaldı.....
sonrada hamiş hamiş bize dua ette bizde gelelim arkandan

slm kızcelerim nasılsınızz bakalımmm azcık göz attım geçmişee herşey yolunda şükür
haylotummm canım meleğimm okudum dr degiştiriyomuşsunn herşeyde vardır bi hayırr inanıyorumm olucak bebeşin gelcek annecine
Rabbim hakkında hayırlısını versinnn her zaman dularımdasınız

umudumm canımmm seninde güzel haberlerini okudum balımm çok ama çok sevindimmm o bebiş gelecek buraaaaa seninde Rabbim hakkında hayırlısnı versinnn güzel anneeee adayıııı

scorpimmm canımmm sende çok güzel ve bulantısız saglıklııı hamilelik geçirirsinnn dayısının gülü ilee inşşşşş Rabbim kucagına almayı nasip etsinnn(AMİNN)

medcezirimm canım senin demekki hayırlı deilmiş bu ayy kuşumm her zaman hayırlısını istedigimiz için Rabbim zamanını bekliyoo sabreden muradına erermişşşş tatlı öretmenimmm benimmm

gurbetim calışıyo sanırım hiç görüşemiyoruzz
:26::26::26::26::26:

aklıma gelmeyenn kızcelerimm kusuruma bakmayııın bulantıı sendromu dielimmm
affedinn hepinizin hakkında hayırlısı olsunnn Rabbimm bir an önce meleklerinizi gördersinnn inşşşş burda iki lafın belini kırmak için gün sayıyorummm kendimi azcık iyi hissedince hemen evi topluyorummm yemek felan yapamıyorumm zorlaa 2 gündür tek çeşitle idare ediyoruzz saolsun eşimm anlayışlıı çocuklar ne buldu onu yiyo bensee bazen açlıktan peş peşe çıkartıyorumm bazende zorla yiyorummm az kaldııı Rabbim başka dert vermesinnn güzel günler yakındr die teselli ediyorum kendimiii benden bukadar canlarımmm eski günlerime dönmeme bişi kalmadıı dr göre 11. haftamız bitmek üzere ama son adet tarihime göre 12. hafta bitiyoo nisan 2snde dr gitcem test yapılcak bakalımm durumları yazarım canımm sizleree merak ediyonuz dimi beniii

hayaloooooooooooootttttttttttttttttttttttttttttttttt
valla gulemedım de patlıycakdım nerdeyse bskalarının yanında

emredersin komutanımmmmmm yanındayımmmmyumurtacıklar sağlam dime
Hanımlar ben geldim oradamısınız gari bir ses verin
aysimam hoşgeldinnn nerdesiniz kuzumnasıslısın bare ıyı oldugunu yazaydın neden gelemedıgını cok özledikkk
nurlum hoşgeldinnnnnn kuzum tamam bu gece ayarlanca dua listesi canım ben sana özelden ne okuyacagını yazarım oldumu bıtanem sen nasılsın bıtanem
günaydınnn ihtiyaç varsa listenize beni de ekleyebilirsiniz.. ama ben çalıştığım için akşamları okuyabilirim istediklerinizi..

günaydınnn süslü kokanamsenide ekleriz listeye olmadı sadece sizlere tesbih veririz yasinleride evde oturanlar okumaya gayret ederız bakalım bu gece bi ayarlıyalım listeyi ben mesaj atarım sırasıyla size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…