- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #44.201
slm kızcelerim nasılsınızz bakalımmm azcık göz attım geçmişee herşey yolunda şükürhaylotummm canım meleğimm okudum dr degiştiriyomuşsunn herşeyde vardır bi hayırr inanıyorumm olucak bebeşin gelcek annecine
Rabbim hakkında hayırlısını versinnn her zaman dularımdasınız
scorpimmm canımmm sende çok güzel ve bulantısız saglıklııı hamilelik geçirirsinnn dayısının gülü ilee inşşşşş Rabbim kucagına almayı nasip etsinnn(AMİNN)
medcezirimm canım senin demekki hayırlı deilmiş bu ayy kuşumm her zaman hayırlısını istedigimiz için Rabbim zamanını bekliyoo sabreden muradına erermişşşş tatlı öretmenimmm benimmm
gurbetim calışıyo sanırım hiç görüşemiyoruzz:26::26::26::26::26:
aklıma gelmeyenn kızcelerimm kusuruma bakmayııın bulantıı sendromu dielimmmaffedinn hepinizin hakkında hayırlısı olsunnn Rabbimm bir an önce meleklerinizi gördersinnn inşşşş burda iki lafın belini kırmak için gün sayıyorummm kendimi azcık iyi hissedince hemen evi topluyorummm yemek felan yapamıyorumm zorlaa 2 gündür tek çeşitle idare ediyoruzz saolsun eşimm anlayışlıı çocuklar ne buldu onu yiyo bensee bazen açlıktan peş peşe çıkartıyorumm bazende zorla yiyorummm az kaldııı Rabbim başka dert vermesinnn güzel günler yakındr die teselli ediyorum kendimiii benden bukadar canlarımmm eski günlerime dönmeme bişi kalmadıı dr göre 11. haftamız bitmek üzere ama son adet tarihime göre 12. hafta bitiyoo nisan 2snde dr gitcem test yapılcak bakalımm durumları yazarım canımm sizleree merak ediyonuz dimi beniii
emredersin komutanımmmmmm yanındayımmmmyumurtacıklar sağlam dime
aysimam hoşgeldinnn nerdesiniz kuzumnasıslısın bare ıyı oldugunu yazaydın neden gelemedıgını cok özledikkk
nurlum hoşgeldinnnnnn kuzum tamam bu gece ayarlanca dua listesi canım ben sana özelden ne okuyacagını yazarım oldumu bıtanemsen nasılsın bıtanem
günaydınnn süslü kokanamsenide ekleriz listeye olmadı sadece sizlere tesbih veririz yasinleride evde oturanlar okumaya gayret ederız bakalım bu gece bi ayarlıyalım listeyi ben mesaj atarım sırasıyla size
oyy oyy saolasın keserımm nassın kuzumm.. bakalaım hangı mertebeye ercez orasını daha bılemıyorum
Hayirli cumalar.Rabbim dualarinizi kabuletsin insallahhh.
Saah kan verdim yine.48saatte 429 dan 992 ye yukselmis.sanirim hersey yolunda.daha huzurluyum simdi.hepinizi opuyorumm
ben varımmmmmmmmama sen yoksunnnnn
kızlarr çok mutluyum ablamla konuştum biraz önce test yapmış belli belirsiz 2. çizgi çıkmş yaaa inşallah vardr çok tedirgin 2 kez test yapmış ikisinde de aynı sonuç çıkmış yaaa
Habibtelerin en tatlısı ayy çok güzel haberlerle gelmişsin çok şükür çok mutlu oldum anlatamam Allah emeklerini boş çıkarmasın teyzoslarimla beraber gelirsin ins:26::26ualarım senirmiş habibden seni çok öpüyorum bende dua okurum habibtelerim senin için seni çok seviyorum
umudum çooooook sevindim canım inş az kaldı bebişlerinle kavuşmaya hamile listelerinde seninde adın yazılacak inş az kaldı.....
sonrada hamiş hamiş bize dua ette bizde gelelim arkandan
kuzum beni iim seni sormalı 15 yıldır sabırla bekleyen biri sin çok çok güzel bir mertebeye erişeceksin kuzum benim inşallah
umudum seksen birim şükür kavuştuk datlummmm....
anlat hele son gelişmeleri .......
seni gördüye şu güzel gözcüklerimbaşka bişey istemez artıkın
melekım yuzseksenbırımm.. cok gezen bulamazmışş derler..bı durdugun yrde durmuyon kı
valla dun dedım ıste.. yarın sbah gdınce ne dıcekler bkalaım
bu arada hayalotuma gel kk ya gırelım dedım ama sadece selamı varmıs..hıc onlarla ugrasamam dedı.. bıkdım zaten dedı .. ona yaz buna ciz.. balım öyle deme dedım onlar senı sevıyo galıba .. sevmezler dedı.. ben bılıyom onları dedı .. ayy onlar ne fenalar dedı..
gözlerımmbülem oldu.. artık gerısını sız dusunun kıscelerım :26:
hayalotum cıldırmıss benden demesıııı
umudum seksenbirim eski sayfalarda gezcene gel yenilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?