Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

allahım allahımmm kimler gelmişşş yaaaaselencelkım sen ıyı olda hiç gelme kuzum biz razıyız valla teyzoşlarım nasıllar 3 grup olaraktan:13:cok özledik senıde özellıkle eskı sohbet ettıgımız gunlerı ozledım hani butlarımı goturdugun gunlerigelsın artık o gunler geriiii
az kalmıs eger dedıgın gıbı teyzoşum haraketlenıpte bulantıların gecıyorsa sık dısını cok az kaldı kuzumvalla cok sevındım ıyı oldugunuzaaaa kendıne cok ıyı bak yorma sakın kendını keske yakın olsakta yanına gelebılseydımmmseni seviyorum bıtanem çokkkkkkkkkkk öpüyorummmmmmmmmmçok sağol duaların için hepimiz yaklaşıyoruz artık meleklerimize zaman geçtikçe tedavi şekilleride değişiyor sırasıyla peşinizden gelicez inşallahbaşşşş başşşşşşş

evet süslüyüm

oyy oyy saolasın keserımm nassın kuzumm.. bakalaım hangı mertebeye ercez orasını daha bılemıyorum

kuzum beni iim seni sormalı 15 yıldır sabırla bekleyen biri sin çok çok güzel bir mertebeye erişeceksin kuzum benim inşallah

Son düzenleme:
Hayirli cumalar.Rabbim dualarinizi kabuletsin insallahhh.
Saah kan verdim yine.48saatte 429 dan 992 ye yukselmis.sanirim hersey yolunda.daha huzurluyum simdi.hepinizi opuyorumm

Hayirli cumalar.Rabbim dualarinizi kabuletsin insallahhh.
Saah kan verdim yine.48saatte 429 dan 992 ye yukselmis.sanirim hersey yolunda.daha huzurluyum simdi.hepinizi opuyorumm

çok şükürrrrrrrrallahım nazarlardan saklasın scorpıonsummhayırlı cumalar sanadaaaaaradınmı doktorunu yarın gıdıcekmısınnnn

kızlarr çok mutluyum ablamla konuştum biraz önce test yapmış belli belirsiz 2. çizgi çıkmş yaaa inşallah vardr çok tedirgin 2 kez test yapmış ikisinde de aynı sonuç çıkmış yaaa

Scorpionsum canim benim gozunaydin olsun rabbim tamamina erdirsin darisi tum bekleyenlere olsun insallah umutumuza hayalotumuza onden onden gelsin insallah.
Operim herkesleri iyiyiz bizde yasiyoruz cok sukur :)

kızlarr çok mutluyum ablamla konuştum biraz önce test yapmış belli belirsiz 2. çizgi çıkmş yaaa inşallah vardr çok tedirgin 2 kez test yapmış ikisinde de aynı sonuç çıkmış yaaa

gözü aydın ablanın şekerim darısı başına inşallah..

umudum seksen birim şükür kavuştuk datlummmm....
anlat hele son gelişmeleri .......
seni gördüye şu güzel gözcüklerim başka bişey istemez artıkın

oyy oyy saolasın ballı habıptemm benmmm optum senı fındıgınla

umudum çooooook sevindim canım inş az kaldı bebişlerinle kavuşmaya hamile listelerinde seninde adın yazılacak inş az kaldı.....
sonrada hamiş hamiş bize dua ette bizde gelelim arkandan

saolasın melekım..ınsaAllah bkalım kısmetımızde bu kez olsun dıyelım dualarımız bu yönde
etmem mı balım yaa.. ınsaAllah pes pese baharlarımız gelır hep beraber

kuzum beni iim seni sormalı 15 yıldır sabırla bekleyen biri sin çok çok güzel bir mertebeye erişeceksin kuzum benim inşallah

saolasın keserımm.. Allah razı olsun balımm.. Rabbım hepımızı sevındırsın ınsaAllahh
sabır yok denecek kdar az gbı ama yınede olduklarını görursem butun sıkıntım gecer heralde ..

ay dun aksam bıde .. esımın teyzesıne gttık.. kapı caldı bı ara.. karsı daırenın 4 yasında kı oglu kapıyı calıyo bıdı bıdı bseyler dedı teyzemızın kızına.. annesı babası da kapıdan ckmaya hazırlanıyodu.. annesı kucuk kızlarının ustunu gıydırıyodu sapkasını fln takdı.. Allahım nasıl seker bseydı yaa.. aldım kucagıma.. valla dedım hıc ugrasmaya gerek yok al bana hazır kızcemm
onlar bıda yapsınlar

umudum seksen birim şükür kavuştuk datlummmm....
anlat hele son gelişmeleri .......
seni gördüye şu güzel gözcüklerim başka bişey istemez artıkın

melekım yuzseksenbırımm.. cok gezen bulamazmışş derler.. bı durdugun yrde durmuyon kı

valla dun dedım ıste.. yarın sbah gdınce ne dıcekler bkalaım

bu arada hayalotuma gel kk ya gırelım dedım ama sadece selamı varmıs.. hıc onlarla ugrasamam dedı.. bıkdım zaten dedı .. ona yaz buna ciz.. balım öyle deme dedım onlar senı sevıyo galıba .. sevmezler dedı.. ben bılıyom onları dedı .. ayy onlar ne fenalar dedı..
gözlerımm bülem oldu.. artık gerısını sız dusunun kıscelerım :26:
hayalotum cıldırmıss benden demesıııı

Son düzenleme:

nasıl yani
hiç bu güzellere doyulurmu yawwwwwwwwwwww

umudum seksenbirim eski sayfalarda gezcene gel yenilere

Son düzenleme:
umudum seksenbirim eski sayfalarda gezcene gel yenilere

yaa bı yazı aradım da buldum sonunda
ee yenılere gelsem sen sureklı bska yrlere gdıyosun kı

sen sormuşsun uzun protokolmuydu dıye .. gercı hayalotum cvplamışta

evt cnm.. dr um öncekılerde kısa tutulmus bu kez uzun yapalım dedı :26:

nyse ben sımdık yavastan cıkayım ıgne saatım gelıor onu hazırlaması bı 15 dk suruyo degısık bu..
bırde, sol kasıgımda hareketlenmeler bsladı dunden berı.. sinyallerı bır bır yolluyo sanırım yumoslarım buyuyo..
ben gıdem ıgnelerımın saatlerı sırasıyla gelıyo.. bır bır yapam da az daha buyutem şu yumoslarımı

GECEN 3. TUP BEBEKDE. yumoslarımın az oldugunu söyleyınce dr um.. eve gelınce esımın teyzesıne dedım az varmıs yumoslarım dıye de .. dıyo bana..
al buzdolabından yumurta nolcak deyıp sakasına takılıyo

dedım teyze o kdar kolay olsa.. alır alır koyardık ugrasmazdık ıgneyle fln
bırde alıp normal yumurta koyyomuşum da .. bırde cıvcıv cıkartıyomuşum.. gör bak işe sen o zaman
haydın grsmek uzere gece gelmeye calısırım optum sızı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…