Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gözü aydın ablanın şekerim darısı başına inşallah..

amin canım darısı bekleyen herkse ablam 2,5 yıllık evli ilk bebeğini kasımda 3 aylıkken aldırdı ve 4 ay sonra tekrardan çift çizgiyi görmüş okadar mutluyum kii teyze annenn yarısı derler ya valla doğru:)) kendim hamile kalmış kadar sevndm:)çok üzülüyordu ağlıyordu hergün allahım yüzünü güldürdü çok şükür..

nyse ben sımdık yavastan cıkayım ıgne saatım gelıor onu hazırlaması bı 15 dk suruyo degısık bu..
haydın grsmek uzere gece gelmeye calısırım optum sızı

ahhh umudum ahhh yine lafı yedirdin bana şimcikte kaçıyom diyon....
napıyım sen eskilerde gezince bende çıkyom şöyle bi gezip geliyom

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim...

ahhh umudum ahhh yine lafı yedirdin bana şimcikte kaçıyom diyon....
napıyım sen eskilerde gezince bende çıkyom şöyle bi gezip geliyom

yaa yaa.. kendı gezmenı hıc görmuyosun
yenıde dursam nolcak sen gezerken görmezsın onu da

canım benimm inşallah yakında seninde yüzün gülecek çok az kaldı minnoşların seninle :))))

merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim 2,5 yıldır evliyim daha önce bebeğimin birini kaybettm şuan çok yeni tekraradan hamileyim rabbim dileyen herkese nasp etsin inşallah

çok şükürrrrrrrrallahım nazarlardan saklasın scorpıonsummhayırlı cumalar sanadaaaaaradınmı doktorunu yarın gıdıcekmısınnnn
tatlım mesajlaştık..salı günü gidicem keseyi görmeye..sanırım böyle giderse karından rahat görünür 5000 i bulur çünküüüü
kızlarr çok mutluyum ablamla konuştum biraz önce test yapmış belli belirsiz 2. çizgi çıkmş yaaa inşallah vardr çok tedirgin 2 kez test yapmış ikisinde de aynı sonuç çıkmış yaaa
ay canımmm Allah tamamına erdirsin inşallahhh çok güzel bir haber ablacığın üzüntüsünün mükafatına kavuşacak çok şükürrrrrrr
Scorpionsum canim benim gozunaydin olsun rabbim tamamina erdirsin darisi tum bekleyenlere olsun insallah umutumuza hayalotumuza onden onden gelsin insallah.
Operim herkesleri iyiyiz bizde yasiyoruz cok sukur :)
suedam tatlım teşekkür ederimmmm..aminnn tüm arkadaşlarımıza inşallahhhh..özledik seni tatlım yaaaaaa
hayalot değil sen çıldırmış olmalısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayalotum senikesecekkk hem de böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:104::104::104::104::104::104::104::104:

merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim 2,5 yıldır evliyim daha önce bebeğimin birini kaybettm şuan çok yeni tekraradan hamileyim rabbim dileyen herkese nasp etsin inşallah

aramıza hoşgeldin cnmmmmm..
sanırım daha yeni öğrendin hamileliğini..Allah tamamına erdirsin cnm..o acıları kimseye yaşatmasınnnn

aramıza hoşgeldin cnmmmmm..
sanırım daha yeni öğrendin hamileliğini..Allah tamamına erdirsin cnm..o acıları kimseye yaşatmasınnnn

hoşbulduk evet bu sabah öğrendim canım çok güzel bir duygu gerçekten. teşekkürler

Son düzenleme:
hoşbulduk evet bu sabah öğrendim canım çok güzel bir duygu gerçekten. teşekkürler

bende pazar günü öğrendim..dt 24 kasım görünüyor benim..senin de aralık başı..aramız çok azz
inşallah hayırlısağlıklı hamilelik geçiririz..benim de bir kimyasal gebeliğim var 2 ay sonra yeniden hamileyim şimdi..sürekli kan tahliliyle takipteyim korkuyordum bunda da aynısı olacak diye..amaçok şükür değerim güzel artıyor..

aa öylemi canım allah nazarlardan saklasın ben nazarada inanırım vallahi seni çok ii anlıyorum 4 ay önce dünya başıma yıkılmştı ama şimdi çok ama çok mutluyum sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah. evet aramız azmış:)) bende pazartesi kan vercem bugün doktorum sürekli ultrasyon takibinde geçirmen lazım hamileleiğni dedi dah öncesin kötü sonuçlandığı için

Yaww benim belim agridan kopacak sanki.. kasiklarimda Ara ara batma oluyoo göğüs uclarimda aciyooo...ne olaki.... Hamile degilsem de ağrılarım geçse...

nurlum hoşgeldinnnnnn kuzum tamam bu gece ayarlanca dua listesi canım ben sana özelden ne okuyacagını yazarım oldumu bıtanem sen nasılsın bıtanem

İyiyim hayalotcum,hiç selamsız direk yazıp çıkmışım kusuruma bakma canım,
Sen nasılsın,dr a karar verdin mi canım,Allah hayırlı olanı karşına çıkarıp tercihini o yönde yapmanı nasip etsin inşallah meleğim.
Tamam canımıniçi senden ne okuyacağımı ve süresiyle ilgili haber bekliyorum,gece başlarım inşallah okumaya.
Güzel kalpli hayalotum seni seviyorum ,çok öptüm canım.

Umut dualarımız seninle en az senin kadar heyecanlıyım bende burdaki şekerler gibi.

Medcezirim canım takmaya kalksak o kadar çok şey var ki hayatta bizi üzecek,ama sen güçlü olacaksın,gereksiz şwylere takmayacaksın ki;meleğin geldiğinde annesi gibi güçlü olsun,mücadele etsin ,bırakmasın göbüşünü bitanem.

Hayırlı haberler yazın buraya her daim inşallah,öpüyorum herkesi.

canımcım çok çok sevindim.. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
darısı da bizlere inşş

ahh bitanemmm, ben de her şeyi kafaya takan bi tipim biliyo musun... tipik yengeç çok tşk ederim desteğin için canımmm
çoktansır denk gelemiyoruz btanem, özletme kendiniiiii

canımm Rabbim bi daha yaşatmasın.. o anları düşünüpte canını sıkma bitanem, hamişliğin tadını çıkkaaarrrr
meleğin göbüşüne sıkı sıkı tutuncak bu kez annesi sen rahat ollll

selencelkimm, özlemişim yaaaaaaaaa inşş en kısa zamanda mide bulantıların geçer de hemencecik gelirisin yanımızaaaa
kuzummmm geçen ay olmadı, klomene başladık bu ayy bi de bunu deneyelim dediiiikkk
hayırlıısıııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…