Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrr..hadı cabuk gelin yaaa eşim bana sürpris yapmıss leptop almışş artık eniştenizi kaldırıp ben az bakim demicem yaşasın

cok sukur ıyıyım senınde ıyılıgın daım olur ınsallah sende ne var ne yok yemeklerımı yaptım oturdum bılgısayarın basına

ben bişer sorcam kısçeler avrupa yakasında bıldıgınız kadın dogum dokturu varmı en ıyısınden yardımcı olun bakem bana

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrr..hadı cabuk gelin yaaa eşim bana sürpris yapmıss leptop almışş artık eniştenizi kaldırıp ben az bakim demicem yaşasın
güle güle kullan umudum pc ni romantik miş eniştemizde he.....
bak oda anlamış bizsiz yapamıyacanı

Son düzenleme:
hayolot hoşgeldin canım karar verdiniz mi umudum için ne okuyacağınıza

kızlarr çok mutluyum ablamla konuştum biraz önce test yapmış belli belirsiz 2. çizgi çıkmş yaaa inşallah vardr çok tedirgin 2 kez test yapmış ikisinde de aynı sonuç çıkmış yaaa
gözünüz aydın keserim rabbım kucagına almayıda nasıp etsın inşallah kandada çıkardarısı başına inşallahhh

Scorpionsum canim benim gozunaydin olsun rabbim tamamina erdirsin darisi tum bekleyenlere olsun insallah umutumuza hayalotumuza onden onden gelsin insallah.
Operim herkesleri iyiyiz bizde yasiyoruz cok sukur :)
suedammm hoşgeldınnnn bıtanemmmmmamınnnn kuzum amınnnnnnhepimizeee inşallahhhhh

umudum seksen birim şükür kavuştuk datlummmm....
anlat hele son gelişmeleri .......
seni gördüye şu güzel gözcüklerim başka bişey istemez artıkın
vay be başka birşey istemiyormu melekimmm
nasılllllllllll istemezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzznevar bu 81de ben anlamıyorumkiiii

bak sen şu gonzalezeben didim misafirim var 2 de geldiler daha gıtmedılerrkurtarın beni diyesim var didimkızçelere selam süle öpüyorum didimmşimdiiiiiiiii yakaladımmmmmm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaçma geliyorummmmm

merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim 2,5 yıldır evliyim daha önce bebeğimin birini kaybettm şuan çok yeni tekraradan hamileyim rabbim dileyen herkese nasp etsin inşallah
hoşgeldın canım öncelikle geçmiş olsunnnnn
ve tebrıkkk ederımmmm allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsınnnn

konuşşşşşşşş scorcipimmmmmmmmm yürü beee kim tutar seniiii

olsun kuzum ben annladım 2 cocukla gırmen bıle cok guzel hatta sen sadece nasıl oldugunuzu yaz o bıle yeter bız sana bılgı verırız bıtanemmmliste hazır oldugu gıbı yazıcam nurlum merak etme
kociş çaya bekleeerrrrrrrr
sonra gelirim kızçeleeerrrr öpüyorummmmmm
anam yakalayamadım afıyet olsun canbonummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…