- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #44.241
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrr..hadı cabuk gelin yaaaeşim bana sürpris yapmıss leptop almışş artık eniştenizi kaldırıp ben az bakim demicem yaşasın
Güle güle kullan.. hep güzel haberler al... Güzel haberler ver...
maşallah enıste beyimizegule gule kullan canım benım
saolun canlarımm nassınız bakim hsgeldinizzAllahım olmayanlarda nasip etsin inşllah.ne zamandır istiyordum
Iyi nolsun datlimmm... Kendimi dinliom ben.....Oynatcam az kaldısen nasılsın..
güle güle kullan umudum pc ni romantik miş eniştemizde he....kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrr..hadı cabuk gelin yaaaeşim bana sürpris yapmıss leptop almışş artık eniştenizi kaldırıp ben az bakim demicem yaşasın
gözünüz aydın keserim rabbım kucagına almayıda nasıp etsın inşallah kandada çıkarkızlarr çok mutluyum ablamla konuştum biraz önce test yapmış belli belirsiz 2. çizgi çıkmş yaaa inşallah vardr çok tedirgin 2 kez test yapmış ikisinde de aynı sonuç çıkmış yaaa
suedammm hoşgeldınnnn bıtanemmmmmScorpionsum canim benim gozunaydin olsun rabbim tamamina erdirsin darisi tum bekleyenlere olsun insallah umutumuza hayalotumuza onden onden gelsin insallah.
Operim herkesleri iyiyiz bizde yasiyoruz cok sukur :)
vay beumudum seksen birim şükür kavuştuk datlummmm....
anlat hele son gelişmeleri .......
seni gördüye şu güzel gözcüklerimbaşka bişey istemez artıkın
bak sen şu gonzalezebu arada hayalotuma gel kk ya gırelım dedım ama sadece selamı varmıs..hıc onlarla ugrasamam dedı.. bıkdım zaten dedı .. ona yaz buna ciz.. balım öyle deme dedım onlar senı sevıyo galıba .. sevmezler dedı.. ben bılıyom onları dedı .. ayy onlar ne fenalar dedı..
gözlerımmbülem oldu.. artık gerısını sız dusunun kıscelerım :26:
hayalotum cıldırmıss benden demesıııı
doyulurmu doyulurmunasıl yani
hiç bu güzellere doyulurmu yawwwwwwwwwwww
hoşgeldın canım öncelikle geçmiş olsunnnnnmerhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim 2,5 yıldır evliyim daha önce bebeğimin birini kaybettm şuan çok yeni tekraradan hamileyim rabbim dileyen herkese nasp etsin inşallah
tatlım mesajlaştık..salı günü gidicem keseyi görmeye..sanırım böyle giderse karından rahat görünür 5000 i bulur çünküüüü
ay canımmm Allah tamamına erdirsin inşallahhh çok güzel bir haber ablacığın üzüntüsünün mükafatına kavuşacak çok şükürrrrrrr
suedam tatlım teşekkür ederimmmm..aminnn tüm arkadaşlarımıza inşallahhhh..özledik seni tatlım yaaaaaa
hayalot değil sen çıldırmış olmalısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayalotum senikesecekkk hem de böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:104::104::104::104::104::104::104::104:
bat nezamandı bitanem:44::44:inşallah bebişkodurYaww benim belim agridan kopacak sanki.. kasiklarimda Ara ara batma oluyoo göğüs uclarimda aciyooo...ne olaki.... Hamile degilsem de ağrılarım geçse...
olsun kuzum ben annladım 2 cocukla gırmen bıle cok guzel hatta sen sadece nasıl oldugunuzu yaz o bıle yeter bız sana bılgı verırız bıtanemmmİyiyim hayalotcum,hiç selamsız direk yazıp çıkmışım kusuruma bakma canım,
Sen nasılsın,dr a karar verdin mi canım,Allah hayırlı olanı karşına çıkarıp tercihini o yönde yapmanı nasip etsin inşallah meleğim.
Tamam canımıniçi senden ne okuyacağımı ve süresiyle ilgili haber bekliyorum,gece başlarım inşallah okumaya.
Güzel kalpli hayalotum seni seviyorum ,çok öptüm canım.
Umut dualarımız seninle en az senin kadar heyecanlıyım bende burdaki şekerler gibi.
Medcezirim canım takmaya kalksak o kadar çok şey var ki hayatta bizi üzecek,ama sen güçlü olacaksın,gereksiz şwylere takmayacaksın ki;meleğin geldiğinde annesi gibi güçlü olsun,mücadele etsin ,bırakmasın göbüşünü bitanem.
Hayırlı haberler yazın buraya her daim inşallah,öpüyorum herkesi.
anam yakalayamadımkociş çaya bekleeerrrrrrrr
sonra gelirim kızçeleeerrrröpüyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?