Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrr..hadı cabuk gelin yaaa eşim bana sürpris yapmıss leptop almışş artık eniştenizi kaldırıp ben az bakim demicem yaşasın
anammmmmmmmmmmmmsüper bişi bu helal be eniştememmmmeeebenim şiirlerim olmasa sen gorurdun o laptopun suratınııııhakkettı guzel eniştem bi şiir daha yazam ben ona
kızlar ben birazdan gelicem

kaç bakalım kaççççççççççççççççç

hoşşşşşşşşşşş gellllllllllllllllldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kaçmadım balım.. biraz cnm sıkıldı biseye ..anlatırım snra ..
sen naptın msafirlerin epey kaldılar sizde

kaçmadım balım.. biraz cnm sıkıldı biseye ..anlatırım snra ..
sen naptın msafirlerin epey kaldılar sizde

temem gonzalezimmmmsıkma o canını bana lazım çünküüüüşimdiii saçından tuttımmmmmı he süle bana
kaldılar kuzum 6 gıbı gıttler sonra bi komsu illakı pasta yap dedı mısafırı gelcekmıs yarın onunla ugrastımda
sonrada çaya çağırdı zorla yok falan dedım ama saçımdan tutup götürdülerrr

uyuyunca geçer heralde tut balım canın sağolsun ohh masaAllah ellerine sağlık cnm..

Pastaaaaa ne'li yaptın...

balım size iyi geceler .. ben çkıyorum .. enişten yatalım erken kalkıcaz diyor .. yarın konsuruz balım ..öpüyorum tatlı kuşlarım , hayırıl geceler

1 nisanmıpek onay veremıcem kuzum
hayırlısı demek düşer bana

sen bu benim yaptığım gülen suratları yapmayı biliyonmuuuu :26:bilmiyosan hemen öğretebılırım

Telefondan girdim.. belim agriyo pc ye kalkamadim .. telde yok o smileyler..

balım size iyi geceler .. ben çkıyorum .. enişten yatalım erken kalkıcaz diyor .. yarın konsuruz balım ..öpüyorum tatlı kuşlarım , hayırıl geceler

offf umudum ya az bi yazsaaydın yardım cı olurdum:26::26::26:
tamam kuzum eniştem dıyosa vardır bı bıldıgı ıyı geceler bıtanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…