- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #44.261
balım hsgeldinnngeldimmmmmmmmmmmmmmm
azcık yer açın bakem bana
iniş yapıyorummmmm dikkat dikkattttttttttttttttttttt
anammmmmmmmmmmmmkızlaaaaaaaaaaaarrrrrrr..hadı cabuk gelin yaaaeşim bana sürpris yapmıss leptop almışş artık eniştenizi kaldırıp ben az bakim demicem yaşasın
kızlar ben birazdan gelicem
balım hsgeldinnn
kaçmadım balım.. biraz cnm sıkıldı biseye ..anlatırım snra ..anammmmmmmmmmmmmsüper bişi bu helal be eniştememmmmeee benim şiirlerim olmasa sen gorurdun o laptopun suratınıııı hakkettı guzel eniştem bi şiir daha yazam ben ona
kaç bakalım kaççççççççççççççççç
hoşşşşşşşşşşş gellllllllllllllllldinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Bat 1 nisan :S şaka yapar mi ki bu bünye bana..bat nezamandı bitanem:44::44:inşallah bebişkodurhayırlısı olsun hakkında
kaçmadım balım.. biraz cnm sıkıldı biseye ..anlatırım snra ..
sen naptın msafirlerin epey kaldılar sizde
Bat 1 nisan :S şaka yapar mi ki bu bünye bana..
temem gonzalezimmmmsıkma o canını bana lazım çünküüüü şimdiii saçından tuttımmmmmı he süle bana
kaldılar kuzum 6 gıbı gıttler sonra bi komsu illakı pasta yap dedı mısafırı gelcekmıs yarın onunla ugrastımda
sonrada çaya çağırdı zorla yok falan dedım ama saçımdan tutup götürdülerrr
temem gonzalezimmmmsıkma o canını bana lazım çünküüüü şimdiii saçından tuttımmmmmı he süle bana
kaldılar kuzum 6 gıbı gıttler sonra bi komsu illakı pasta yap dedı mısafırı gelcekmıs yarın onunla ugrastımda
sonrada çaya çağırdı zorla yok falan dedım ama saçımdan tutup götürdülerrr
1 nisanmıpek onay veremıcem kuzum
hayırlısı demek düşer bana
sen bu benim yaptığım gülen suratları yapmayı biliyonmuuuu :26:bilmiyosan hemen öğretebılırım
uyuyunca geçer heraldetut balım canın sağolsun ohh masaAllah ellerine sağlık cnm..
1 nisanmıpek onay veremıcem kuzum
hayırlısı demek düşer bana
sen bu benim yaptığım gülen suratları yapmayı biliyonmuuuu :26:bilmiyosan hemen öğretebılırım
balım size iyi geceler .. ben çkıyorum .. enişten yatalım erken kalkıcaz diyor .. yarın konsuruz balım ..öpüyorum tatlı kuşlarım , hayırıl geceler
valla bi çırpıda öğrenirsin
çikolatlııı
Telefondan girdim.. belim agriyo pc ye kalkamadim .. telde yok o smileyler..
Ben çok severim yapmayı da yemeyi de.... Ellerine sağlık...çok tatlı olmuştur o şimdi.
he tamam ben kızçeler bilmediği zaman öğretiyom hemenbayılıyom bunu anlatmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?