Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aldinmi özel mesajim.....

bide hani kasim topigi varya orada phiacim sana nasil smile yapacagini anlatti bide oraya gir....

aldinmi özel mesajim.....

bide hani kasim topigi varya orada phiacim sana nasil smile yapacagini anlatti bide oraya gir....

aldım canım yazacaktım olmadı 100 msj olması lazımmıs sana cvbım saka gıbısın hangı köyündensin bende oralıyım da..

yazdım orayada

mutluyumki canim benim su an atamiyorum galida 10 dk sonra atabiliyomusum

beklıom ama valla allah cocuk sahıbı olmayı nasıp etmesın kı oralıyım bende ıse bak sennn

tamam kiz inandim...canim benim bütün topikleri bi kac gün icinde gez heryere yorum yap 100 mesaj hakkini doldurda özeldende yazisalim..

yazacam ama bi 10 dk dolsun...peki sadece oradaki mahalleni yaz...

Son düzenleme:
tamam kiz inandim...canim benim bütün topikleri bi kac gün icinde gez heryere yorum yap 100 mesaj hakkini doldurda özeldende yazisalim..

yazacam ama bi 10 dk dolsun...peki sadece oradaki mahalleni yaz...

valla öle yapcam kız ıcını bılmem ben bızım köy var won wo aus deutschland

kız o köyü bılmıom ben aynı köylü degılız

bende köylerin yerini bilmemki zaten sadece bazilarinin isimleri bilirim...

köy önemli degil zaten memleketimiz ayni ya sen ona bak

bosuna seni ilk yazista icim kaynamamis...ilk mesajini okuyunca bile cok hosuma gitmisti..demekki hemseriymisiz...

Son düzenleme:
aynen öle canım iyi oldu bende avusturyada yasıyorum valla sevındım hemseri bulduguma nese ben kacıyorum kocısım yemegı yedı uyuycaz artık

msjları halledeyımde özelden yazısalım hadı ıyı gecelr

hadi yat sen bende cikacam benim de uykum geldi iyi geceler ...artik özelden mesajlariz nasil olsa...

bide sunu söylüm babamlarda önceleri avusturya tirolda yasamislar

Son düzenleme:
niye nolduki lenacim...:44::44::44::44:

lena seni hatirladim...senle bi gece mesajlasmistik galiba hamislik belirtileri vardi galiba bizede bildir demistim...

Hey maşallah hafızan çok kuvvetli daha dün gece msjlaştık yahu :)))
Başım çatlıyor 2 gündür bugün kötü (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…