- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.461
Hey maşallah hafızan çok kuvvetli daha dün gece msjlaştık yahu :)))
Başım çatlıyor 2 gündür bugün kötü(
kiz kusura bakma valla topik topik gezmekten kafam karisti..bak seni hatirladim ama
Sağol :)) haklısın valla hepimiz leylayız zaten :)
bak simdi düsündükce daha iyi hatirliyorum....bebeginin rahme ekilme günü bu ayin 14.demistim..birazda lekelerin vardi...vede 2 gün sonra test yapacaktin degilmi canim benim....
Valla lekeler bi iki saattir gelmiyor cuma günü BAT'ım olmazsam tabii ki soluksuz hemen test şuan bile duramıyorum da sağolsun eşim süper frenliyo o daha garantici geçsin öyle bak üzülüosun sonra diyo haklı tabii :)
lenacim lekeler kesildimi?bak simdi bende heyecanlandim...ya yoksa ham........demek geliyo icimden ama canim benim az kaldi biraz daha sabirbide demin basim agriyo dedinya aklima sey geldi..bazilari hamilelik belirtileri arasinda bas agrisinida yazmisti..insaallah seninki o tür bi agridir....
Ağzın bal yesin gece gece valla :) hayırlısını diliyorum hem kendi adıma hem de isteyen herkes adına inş yarabbim :) dediğin gibi az kaldı sabır sabır sabır :)
peki canim benim bak basim agriyo diyosun....internet daha cok agritir ..yatip dinlensen keske....belki hani hamilesindir dinlenmem daha iyi olmazmi?Bide yarinda bu topige gelde durumunuda bildir.... bi hamilelik haberini almayi özledik cünkü....
bu sabah bende hasta oldum, 6. ay bu kezde olmadı. hemen ilk denemede olur zannedıyordum 6 aydır hep hüsran 3 kez konrole gıttım bı sorun yok dedı dr. banada stres yaparsan olmaz dıyorlar ama bu kadar önemlı bı konudada ınsan heyecanlanıyor stres yapmadan duramıyorum. uyduruk bı test almıştım dun sılık çıktı ıkıncı cızgı çok heyecanlandım ama bugun reglı olunca hevesım kursagımda kaldı. allah herkese nasip etsin beklemek çok zor
bu ay klomenle yumurta takibi yaptirdim... ve 6-7 yumurtam gelişti... doktorum dogru bir yontemmi izliyordu tam anlayamadim.. normalde bildigim kadariyla bu kadar yumurta geliştiginde, doktorlar ilişkiye girmeyi bile yasakliyor ama benimki "merak etme zaten en fazla 2 tane tutar" diyip ilişki gunu verdi catlatma ignesinden sonra... neyse sonuc olarak tutmadi.... bugun adetim başladi... tedaviler beni iyice yordu ve bu ay ilk defa aşılama yapmayi dusunuyorum... yalniz merak ettigim onemli bir konu var.... klomen yada puregon olmasi fark ediyormu bu tedavide? onemli olan yumurtanin gelişmesimi? ona gore doktor secimi yapicam da... bir de puregon fiyat olarak tuzlu oldugu icin, tabi oncelikli tercihim klomen olacaktir...
herkese merhabaaa... Ya ben sabaha kadar rüyamda testlerle uğraştım. Sabah kalktım hemen test yaptım ama sonuç negatifaslında bat yarın ama ilk defa tutamadım kendimi, adete 1 gün kala da test yanlış çıkmaz herhalde değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?