- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.401
canım ıns tez zamanda saglıklı bir sekılde sende hamıs kalırsın
yumurtası çatlayınca azcık kanaması olan arkadaşlarım var cnm..olabiliyormuş..bundan sonra öyle yapcam :)))
canım peki ıkı adet arası kanam ıyı bisey mi 12.günümde olmustu akıntımda vardı ama cok degıl ılıskıden sonra cok geldı ama kesıldı sabaha bısey yoktu...doktorum normal dedı yumurta catlaması dedı ve ben birsey anlamadım bılgın varsa bı acıklık getırebılır mısın :)
yumurtası çatlayınca azcık kanaması olan arkadaşlarım var cnm..olabiliyormuş..
arkadaslar aranıza katılalı bı kaç dakıka oldu hayatımda ilk defa adetim 4 gün gecikiyor gögüslerimde hafif bi ağrının dışında çok az da kasık ağrılarım var bugün test yaptım ama negatif çıktı tekrar denemeli miyim gecen hafta dr daydım herhangi bir kist sorunum da yoktu sizce 4 gün yeterli bir süre mi test yanılmış olabilir mi cvp yazarsanız cok sewınırım cok tesekkürler...
çatlayınca maximum 24 saat kalıyor yumurtan..o yüzden gün aşırı ilişki diyorlar..çünkü sağlıklı sperm 3 gün falan yaşayabiliyor rahimde..yani buluşmaları daha büyük ihtimal oluyoyanı catlayınca ıs ısten gecmıs mı oluyor yada catlayınca asıl olay ozaman mı baslıoyr :)
scorpionsum kiz sende bana benzedin iyice...
kacak durumlar var gibi..onlinesin ama burda yoksun....
üzüm üzüme baka baka kararir..dünürde dünüre baka baka kacak olurmus....
geziyom dünürüm..sen nereyeeee ben orayaaaaaa
hoşgeldin aramıza cnm..kan testiyaptır bence de için rahat etin.idrar testleri güvenilir değilllarkadaslar aranıza katılalı bı kaç dakıka oldu hayatımda ilk defa adetim 4 gün gecikiyor gögüslerimde hafif bi ağrının dışında çok az da kasık ağrılarım var bugün test yaptım ama negatif çıktı tekrar denemeli miyim gecen hafta dr daydım herhangi bir kist sorunum da yoktu sizce 4 gün yeterli bir süre mi test yanılmış olabilir mi cvp yazarsanız cok sewınırım cok tesekkürler...
tespit ettin demi yeni yerimi
evettt..seni kaçakhayal seniiiiiiiiiiiiiiii
okuyom tabeeeee..neee dedikodumumu yapıyon sağda soldaaane yazdiklarimida okudunmu yoksa:18::18::18::18::18:
okuyom tabeeeee..neee dedikodumumu yapıyon sağda soldaaa
arkadaslar aranıza katılalı bı kaç dakıka oldu hayatımda ilk defa adetim 4 gün gecikiyor gögüslerimde hafif bi ağrının dışında çok az da kasık ağrılarım var bugün test yaptım ama negatif çıktı tekrar denemeli miyim gecen hafta dr daydım herhangi bir kist sorunum da yoktu sizce 4 gün yeterli bir süre mi test yanılmış olabilir mi cvp yazarsanız cok sewınırım cok tesekkürler...
hele biyappp hele bi yapp..ama sey yapmadim ki:18::18::18::18:
hele biyappp hele bi yapp..
yav bizim kızlar nerde kii.buhar olup uçtularmı.çalışmaya mı başladılar bilemedimmm:44:
canım bazen testler hemen sonuc vermıo ama arkadasımda cıkmısdı umudunu kırmak ıstemem ama eger varsa bebek gecıkmeden 1 gün sonrada cıkar ama sen bıde kan testını dene belkı gec döllenme vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?