Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yumurtası çatlayınca azcık kanaması olan arkadaşlarım var cnm..olabiliyormuş..

arkadaslar aranıza katılalı bı kaç dakıka oldu hayatımda ilk defa adetim 4 gün gecikiyor gögüslerimde hafif bi ağrının dışında çok az da kasık ağrılarım var bugün test yaptım ama negatif çıktı tekrar denemeli miyim gecen hafta dr daydım herhangi bir kist sorunum da yoktu sizce 4 gün yeterli bir süre mi test yanılmış olabilir mi cvp yazarsanız cok sewınırım cok tesekkürler...

scorpionsum kiz sende bana benzedin iyice...

kacak durumlar var gibi..onlinesin ama burda yoksun....

üzüm üzüme baka baka kararirmis..dünürde dünüre baka baka kacak olurmus....

Son düzenleme:

canım bazen testler hemen sonuc vermıo ama arkadasımda cıkmısdı umudunu kırmak ıstemem ama eger varsa bebek gecıkmeden 1 gün sonrada cıkar ama sen bıde kan testını dene belkı gec döllenme vardır

yanı catlayınca ıs ısten gecmıs mı oluyor yada catlayınca asıl olay ozaman mı baslıoyr :)
çatlayınca maximum 24 saat kalıyor yumurtan..o yüzden gün aşırı ilişki diyorlar..çünkü sağlıklı sperm 3 gün falan yaşayabiliyor rahimde..yani buluşmaları daha büyük ihtimal oluyo

hoşgeldin aramıza cnm..kan testiyaptır bence de için rahat etin.idrar testleri güvenilir değilll

ins biran önce hepımız hamıs kalırız hayırlısıyla ıns...memleket nere sizlerın kızlar :)

slm cnm bnm testım pozıtıf çıkmıştı ama adet oldum,yanı ıdrar testlerı yanlış çıkabılıor.kan testı kesın sonuç.4 gün gecıkme hemde ılk kez oluyorsa buyuk gelişme:) kasık ağrın olabılır göğüsdede olabılır ,yanı hamıle olabılırsın

canım bazen testler hemen sonuc vermıo ama arkadasımda cıkmısdı umudunu kırmak ıstemem ama eger varsa bebek gecıkmeden 1 gün sonrada cıkar ama sen bıde kan testını dene belkı gec döllenme vardır

Çok teşekkür ederim benim pek ümidim yok ama bi cevap almak istedim kimseyi heyecanlandırmak istemediğimden soramadım buraya yazmakta buldum çareyi teşekkürler tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…