- 6 Temmuz 2012
- 299
- 49
- 68
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.421
hele biyappp hele bi yapp..
yav bizim kızlar nerde kii.buhar olup uçtularmı.çalışmaya mı başladılar bilemedimmm:44:
canım bazen testler hemen sonuc vermıo ama arkadasımda cıkmısdı umudunu kırmak ıstemem ama eger varsa bebek gecıkmeden 1 gün sonrada cıkar ama sen bıde kan testını dene belkı gec döllenme vardır
hele biyappp hele bi yapp..
yav bizim kızlar nerde kii.buhar olup uçtularmı.çalışmaya mı başladılar bilemedimmm:44:
Cokkkk korktum cok kötü bisey oldu((((((
sansıma kımse yok bugün :S....nerelısınız kızlarr
ben Ankaraliyim canim benim ya sen
ayy nolduuu :S:S:S:S
ya evimin bir metre yaninda 20metre uzunlukta tır devrildi ev sallandi heryer toz oldu bomba patladi sandik((
ayyy neresınden gııısanırım bu gıı sana benım memleketı tanıttı yada la mı deseydım
kiz mutluyumki yazdiklarindan bisey anladim...:44::44::44:bi tercüman mi tutsak acaba
geçmiş olsunnnnn..deprem gibi etkisi olmuşturrya evimin bir metre yaninda 20metre uzunlukta tır devrildi ev sallandi heryer toz oldu bomba patladi sandik((
ayy gecmıs olsun bırılerıne bısey oldu mu ay ıns yoktur bısey :S
Arabanon freni patlamis ya adam kendini atmis disari cok sükur kimsede bisey yok ama araba mahvolmusss(
geçmiş olsunnnnn..deprem gibi etkisi olmuşturr
kızlarr ben kaçtım iyi gecelerrrr
kızlarr ben kaçtım iyi gecelerrrr
kızlar bende kacar kocısım geldı yemek beklıyo :) herkese tskler kız yasakhayal ankaranın neresındensın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?