- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #44.961
hiç tatmadım o duyguyu ama eminim çok güzeldir kuzumm.. için rahat olsun en kısa zamana sağlıklı bir hamileliğin olcak yine
inşş bu ay bana da o güzel duyguyu yaşamak nasip olur canımmmm
keserim veeeee alpınımmmmmm
nasılsınız canlarımmmmm
maşallah kuzum beniminşallah bu sefer olcak gulchanım
nasıl oldun bıtanem
geldim melekim geldim:2::2:nerelere gıdıcen bensız alaalayok kuzum sen geldın dıye gıdermıyım hıc umudumun duaları vardı nıyet etmıstım yumurtacıkları toplanırken okuyacam dıye onları okudum evıde süpürdüm mısafır bıle geldı ustune
ekledim suedam listeyeallah kabul etsın suedam sen nasılsın bıtenem küçük suedam nasıl
amın gulchanımlısteye yazıyorum bıtanem 707 ya varıs dıye okuyunca haber verırsın oldumu kızçem
özeti ben geçim herzamanki gibi
5 gun boyunca umudun yumurtacıklarını geliştirdik
keserim hamiş kaldı bu ay ama malesef kimyasal yaşıyo tatlım:26:rabbım tekrarını yaşatmasın inşallah
meddcezırım klomen kullanıyodu bılıyosun 2 yumurtası gelısmıs catlamak üzere demiş doktoru çalışmalardalar
scorcipim keseyı gordu 2 hafta sonra kalp atıslarını duymaya gıtcek inşallah
habıbtemmmizin fındıgı kız olcakmıs bıtanem adıda naz irem olcak ınsallahadıyla buyumeyı nasıp etsın rabbım
hepimiz iyiyiz kuzum batları yaklasanlar cok heyecanla beklıyoruzbe
aramıza yenı arkadaslarımız katıldı
bizden haberler boyle bıtanemsen nasılsınnn canım
Habibtelerim umudumdan haberler nasıl ben 1yasin okudum eğer müsait olursam tekrar okurum ins hayırlı haberlerle gelir hurma gozlum
Alppinnn şekerim günaydın nasılsın... umudumuzz çok iyi maşallahh... cuma yada cumartasi yumoşları tekrar yerleştirceklermiş sanırım.. ben öle anladım.. herşey yolundaymışş... sen nasılsın...
umudum 5 yumoşun varmış duydum canım inş allahım onlara can versin kan versin anneciğine sımsıkı tutunsunlar....selam kızlar günaydınlarrrr nasılsınız bakimdün gece bida gelemedim yanınıza bi uyumuşum bi uyumuşum sormayın gitsin demin de aksam ki sayfalardan bakıp beğen yapıyoudm ve alıntılar yapmıştım yanda ki sayfayı kapim gerekmiyor derken alıntılı sayfam da kapandı gitti .. neyse kısçelerim.. hnepinizden Allah razı olsun, okuyan kısçelerime Rabbim kolaylıklar versin inşallah bebis yolunda..tez zamanda sağlıkıl bebisleriniz gelsin insaAllahh kuzularım inanın demin okurken gözlerim yaşarddı..dün kü benim yazdığıma yazdıklarınızdan .. insan uzaktan sevse ancak bu kdar olurdu heralde hepinizi ayır ayrı seviyorum sizler benim canlarımsınızz hepinize tek tek sarıldımmm
umudum 5 yumoşun varmış duydum canım inş allahım onlara can versin kan versin anneciğine sımsıkı tutunsunlar....
ayyyy kendimde ki, heyecanlandım yawww
kaç tanesi döllenmiş peki aradılarmı merkezden:26:
5 değil 8 yumos toplam, uydurmabiraz önce esim görüştü ebryologla.. 4 tanesine enjeksiyon yapmışlar.. 1 tanesi döllenmeyi basarmıs şimdilik .. yarın sabahtan arıcaklar.. saat kaçta orad olucaz diye.. ona göre gidicez iste.. son ki işlem de bi geçeydi hayırlısınla.. bol bol dinlenirdim sonrasında sen napıyosun nasıl gidiyor
5 değil 8 yumos toplam, uydurmabiraz önce esim görüştü ebryologla.. 4 tanesine enjeksiyon yapmışlar.. 1 tanesi döllenmeyi basarmıs şimdilik .. yarın sabahtan arıcaklar.. saat kaçta orad olucaz diye.. ona göre gidicez iste.. son ki işlem de bi geçeydi hayırlısınla.. bol bol dinlenirdim sonrasında sen napıyosun nasıl gidiyor
hoşgeldin canımslm kızlar hayırlı akşamlar ben daha öncede yazmıştım bu topiğe hayalot bilir ama şehir dışında olduğum için pek giremedim gün içindede pek net başına geçemiyorum gün içinde devamlı siteye uğruyorum yasin dağıtımınız varsa ben okurum mesela hatim de olabilir hatim sonunda yapılan dualar makbuldur
bende ıyıyım gulchanımDadlumm iyiyim cok sukur sen nasilsin cok ozledim sizleri . umudumu dusunuyorum gidip gelip dolanip dua ediyorum 707 tane ya varis okudum bu arada. sen tedavine baslayabildin mi canim . ????
Canimmm bitanesin sen bitanemmmsin tesekkur ederim. kesere uzuldm bunu en yakin ben yasadimAllahim hepimizin yuzunu guldursun insallah en kisa zamanda evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin.. bende yumurtaciklarimin boyurunu duyunca biraz tedirgin oldum ama normal heralde degil mi adetin 13.4 ve 14 mm olmasi.. calismalara devam bende :) napalimm ...
habıbtelerın habıbtesııııSelammmmmmmmmmm habibtelerimmmmmm canlarım benimmmm sizleri cookooookkokkkkkkk ozledimmmm internetim tamamen bitti cepten bağlanıyorum yoğunluk içindeyim ama sizleri unutmadım pazar gunu Tr deyim alla kısmet ederse kızımda iyi hepinizi opuyormus teyzeleriiiiii54/
Günaydın arkadaşlar nasılsınız dün hiç yazamadım aklım siz de çok şey kaçırmışım umuudum bi gelişme var mıBebişçelerde Bu arada bursada hiç doktor yada hastane bilen yok mu arkadaşıııııımmmmmmmmmm ya dün pclerim değişti muhasebe proramım değişti masam yenilendi ondan önce sizlerle tanıştım ve doğum kontol hapım bitti hayatımda çok yenilikler var bide hamiş olursam allahım yardım etsin hayalot umudum paramızda az çok korkuorum bu bekleyişten ve sonralarından
selam kızlar günaydınlarrrr nasılsınız bakimdün gece bida gelemedim yanınıza bi uyumuşum bi uyumuşum sormayın gitsin demin de aksam ki sayfalardan bakıp beğen yapıyoudm ve alıntılar yapmıştım yanda ki sayfayı kapim gerekmiyor derken alıntılı sayfam da kapandı gitti .. neyse kısçelerim.. hnepinizden Allah razı olsun, okuyan kısçelerime Rabbim kolaylıklar versin inşallah bebis yolunda..tez zamanda sağlıkıl bebisleriniz gelsin insaAllahh kuzularım inanın demin okurken gözlerim yaşarddı..dün kü benim yazdığıma yazdıklarınızdan .. insan uzaktan sevse ancak bu kdar olurdu heralde hepinizi ayır ayrı seviyorum sizler benim canlarımsınızz hepinize tek tek sarıldımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?