Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canlarım kocişim yatalım diyooorrr
hepinize iyi geceleeeerrrr, Rabbim tez zamanda hepimize meleklerimizi göndersin inşşş
UMUDUUMMM KUZUM DULARIM SENİNLEEEE

öpüyoruummm

slm kızlar hayırlı akşamlar ben daha öncede yazmıştım bu topiğe hayalot bilir ama şehir dışında olduğum için pek giremedim gün içindede pek net başına geçemiyorum gün içinde devamlı siteye uğruyorum yasin dağıtımınız varsa ben okurum mesela hatim de olabilir hatim sonunda yapılan dualar makbuldur

maşallah kuzum beniminşallah bu sefer olcak gulchanım
nasıl oldun bıtanem

Dadlumm iyiyim cok sukur sen nasilsin cok ozledim sizleri . umudumu dusunuyorum gidip gelip dolanip dua ediyorum 707 tane ya varis okudum bu arada. sen tedavine baslayabildin mi canim . ????

Canimmm bitanesin sen bitanemmmsin tesekkur ederim. kesere uzuldm bunu en yakin ben yasadim Allahim hepimizin yuzunu guldursun insallah en kisa zamanda evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin.. bende yumurtaciklarimin boyurunu duyunca biraz tedirgin oldum ama normal heralde degil mi adetin 13.4 ve 14 mm olmasi.. calismalara devam bende :) napalimm ...

Selammmmmmmmmmm habibtelerimmmmmm canlarım benimmmm sizleri cookooookkokkkkkkk ozledimmmm internetim tamamen bitti cepten bağlanıyorum yoğunluk içindeyim ama sizleri unutmadım pazar gunu Tr deyim alla kısmet ederse kızımda iyi hepinizi opuyormus teyzeleriiiiii54/

Habibtelerim umudumdan haberler nasıl ben 1yasin okudum eğer müsait olursam tekrar okurum ins hayırlı haberlerle gelir hurma gozlum

Habibtelerim umudumdan haberler nasıl ben 1yasin okudum eğer müsait olursam tekrar okurum ins hayırlı haberlerle gelir hurma gozlum

Alppinnn şekerim günaydın nasılsın... umudumuzz çok iyi maşallahh... cuma yada cumartasi yumoşları tekrar yerleştirceklermiş sanırım.. ben öle anladım.. herşey yolundaymışş... sen nasılsın...

İyiyimmm canim benim sen nasilsinnnnnn nasıl gidiyor uyku tutmadı erkenden ayaktaydik iste yoğunluk hayatım turkiyeye dönüş zamanı doguma kadar ordayim umudum ins hayırlı haberlerle gelir :26::26:

Günaydın arkadaşlar nasılsınız dün hiç yazamadım aklım siz de çok şey kaçırmışım umuudum bi gelişme var mı Bebişçelerde Bu arada bursada hiç doktor yada hastane bilen yok mu arkadaşıııııımmmmmmmmmm ya dün pclerim değişti muhasebe proramım değişti masam yenilendi ondan önce sizlerle tanıştım ve doğum kontol hapım bitti hayatımda çok yenilikler var bide hamiş olursam allahım yardım etsin hayalot umudum paramızda az çok korkuorum bu bekleyişten ve sonralarından

selam kızlar günaydınlarrrr nasılsınız bakim dün gece bida gelemedim yanınıza bi uyumuşum bi uyumuşum sormayın gitsin demin de aksam ki sayfalardan bakıp beğen yapıyoudm ve alıntılar yapmıştım yanda ki sayfayı kapim gerekmiyor derken alıntılı sayfam da kapandı gitti .. neyse kısçelerim.. hnepinizden Allah razı olsun, okuyan kısçelerime Rabbim kolaylıklar versin inşallah bebis yolunda..tez zamanda sağlıkıl bebisleriniz gelsin insaAllahh kuzularım inanın demin okurken gözlerim yaşarddı..dün kü benim yazdığıma yazdıklarınızdan .. insan uzaktan sevse ancak bu kdar olurdu heralde hepinizi ayır ayrı seviyorum sizler benim canlarımsınızz hepinize tek tek sarıldımmm

umudum 5 yumoşun varmış duydum canım inş allahım onlara can versin kan versin anneciğine sımsıkı tutunsunlar....
ayyyy kendimde ki, heyecanlandım yawww
kaç tanesi döllenmiş peki aradılarmı merkezden:26:

5 değil 8 yumos toplam, uydurma biraz önce esim görüştü ebryologla.. 4 tanesine enjeksiyon yapmışlar.. 1 tanesi döllenmeyi basarmıs şimdilik .. yarın sabahtan arıcaklar.. saat kaçta orad olucaz diye.. ona göre gidicez iste.. son ki işlem de bi geçeydi hayırlısınla.. bol bol dinlenirdim sonrasında sen napıyosun nasıl gidiyor

ay kız 3 eksik mi söylemişim yawwww sıyırmışımmı ne ama benim aklımda 5 kalmıştı ki
olsun yaw 3 eksik 5 fazla yeter ki bebişlerin tutunsun sana sımsıkı..

kızçelerrrr benim adete 4-5 gün var .. bu sabah azıcık kahverengi lekelenme oldu ... doktorum kan testi de yapmıoo...

hoşgeldin canımben bu duaların son durumuna bi bakım canım.yasinden hatim olarak başladık 41 yasinden 1 hatim oluyor diye ama 1 hatim yaptık sanıyorum 2.yasin hatmindeyiz.bağışlamada bize yardımcı olursan bılgılendırırsen cok sevınırız canımokumak ıstersen sende okuyabılırsın yasın ve ya varıs cekıyoruz umudumuz için
Dadlumm iyiyim cok sukur sen nasilsin cok ozledim sizleri . umudumu dusunuyorum gidip gelip dolanip dua ediyorum 707 tane ya varis okudum bu arada. sen tedavine baslayabildin mi canim . ????
bende ıyıyım gulchanımtamam bıtanem allah kabul etsın ınsalahdaha başlıyamadık gulchnaım benım kırmızılar gelmedi yıne
yumurtacıklar ıyı sanırım bıtanem ama adetın 13..gunundekı boyutlarımı okısmını tam anlayamadım :44:iyi bıtanem benımkıler bırden buyuyp catlamıyo oyuzden normal olanların boyutarı nederece ılerlıyo bılmıyorum bıtanem:26:ama sen çalışmalara devam et senın catlamama gıbı bı sorunun yok cunku inşallah meleğin gelcek gulchanım
habıbtelerın habıbtesıııı naz iremime kavusmusken ayrı düşcez gordunmuinşallah pazara kadar yıne gelırsın senı cok ozlıycez canım habıbtem yıne konusuruz ınsallahben o teyzoşumu yerim yaaa

günaydın beste kızçemoohhh ne guzel değişiklerle başlıyosun yeni hayatınakorkma bıtanem ben bekleyısten sonra anladımki paranın pulun hıc bır alakası olmuyomus malesefbazen keske dıyorum ilk evlendıım yıllar isteseymısım şimdi 4 bucuk yasında olcakmısoyuzden paran olur rabbım yıne vermez.gelen bebiş rızkıyla gelır kuzumsen herzaman ıcın hayırlı zamanda gelsın rabbım de.o herşeyın en ıyısını bılırbak ben bebek düşünmeye başladığım zamanlarda kenarda param vardı sandımki hemen olcak 2 sene gectı hazırda para dururmu şimdi başladığım yerdeyım oyuzden hayırlısı olsun de.rabbım cok bekletmesınn gonlunden gecırdıgınde meleğini yollasın ınsallah kızçem

gonzalezimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yakalayamadım seni beyaneysem iyisin en azından
dur bende bi sarılam sana seni çok sevıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

gonzalezim 4ünü eledik 1 bizimle eeeeee son 3 tane yumoşumu naptınızzz gıııı
olcak gonzalezim zaten 1 saglam olması yeterli değilmi
allahım çok şükür yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…