Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızçelerrrr benim adete 4-5 gün var .. bu sabah azıcık kahverengi lekelenme oldu ... doktorum kan testi de yapmıoo...
az kalmış bitanembu lekelenmenı devamı geldımı kızçem inşallah yerleşiyodur meleğino yapmıyosasen başka yerde yaptır bıtanem.daha küçükse belli olmaz dıye yapmıyodur doktorunbıraz sabır olcak ınsallah
yanlışlıkla alıntılı yazmışımmm

olsun priorim biz anladık

belli belirsiz peçeteye geldi... ortalığa gelen bişi yok... sağlık ocakları yapıyor muu

sekercim oglen tatilmde uyumamak icin kkya geliyom
Uykum geliyo arrik ama her uykum geldiginde yatmaya alisirsam nasil gecer isyerinde hamilelik dimii
Tatlim bu arada sali samatya sskya randevu aldim gebe poliklinigi.bombostu.bana yakin.annemle kuzenime de baska randevular aldim hasteneden.topluca gitcezbakalim erkek doktormus ama zaten artik karindan bakacak bana.zaten vajinal baktirmam Allah korusun.benim doktorum cok dikkkatli bu konularda ama gidecgim hoyrat ta davranabilir.
Bu arada testler 250 degil 450 tutuyormusss
Optum tatlim.
Online kizceler de varsa sevgiler selamlar onlari da optummm

saol tatlım doğru söylüosun galiba bizler şükretmei bilmeyen topluluklarız ay nı zaman da halimize şükür edip allahtan gelene razı olamıoruz hep isyan edioruz

Inşallah hepimiz birer hamiş oluruz tombiş tombiş sen nerde ikamet ediosun hayolotum ya bu konular falan war ya biz ekimde anne adayı konusundamıyız yani ben kadın doğumu abone ol dedim.bu konularda yazışmak yada bana yazılanların toplu durduğu yer var yoksa şu pembe ekranda hep çıkanlarımı takip etcem bilgisayarımda değişti windows 8 oldu kafaı yicem...

Seremcem hoşgeldin naber doğru mu hatırlıyorum hamile olma şüphen war dı kan testi mi yaptırcaktınnnnnnnnnnnnnn

Kızçeler bana bi bakın cevap verin :)benim bugün 11.günüm ve yumurta takibi için doktora gittim yumurtalarım var ama biri 10 mm biraz daha büyümesi gerekmiş sizce küçükmü adeti 34 günde oluyorum yumurta ne kadar sürede ne kadar büyüyo bi bilgilendiriverin beni :)

scorcipim demek artık beırtıler başladımaşallah benım teyzoşumauyu kuzum ama işyerinde zor olcek
iyi yapmışınız scorcip ve ailesi samatyayı basmaya gıdıypor
bıtanem ne geregı var bı teste okadar para vercen balım bosver devlette yaptır en ıyısı.alttan sakın baktırma dıkkatlı ol balım

inşallah kuzum sana anlattım ama sakın beni yanlış anlama zamanında benım yaptıgım en buyuk hatalardı bunlar beste kızçemne gelırse rabbımdenhayırlısıysa gelsın meleklerımız belkı rabbımın bıldıgı baska bısey vardır ve bılmeden bız onu geri çeviyoruzinan bana benımde korkularım var bukadar ıstıyorum dıyorum bazen ama yetebılcekmıyım ona eşimlede konusuyoruz eşim kestırmeden cok sıkısırsak az cok arabamız var satar bankaya parayı koyarız der hep.artık kaç yaşına kadar yeterse sadece cocuk için.ama benım korkum daha cok manevı ye donusuyor zaman gectıkçe.acaba ıyı bı anne bab olcakmıyız dıye:26yuzden hayırlsıı olsun kızçem zaten içine düştümü o tatlı heyecan her gecen gun kat ve kat buyuyor yüreğinin derinliklerinde.inbşallah çok beklemeden gelsin bebişin yuvasınabu arada yazdıgın yerlerı bıldırımler kısmından takıp edebılırsın.profılınde yazdıgım cevaplar var ordan nerelere yazdıgını bulabılırsın canım.evet dediğin gibi bu ayda olmadı ekimde enne olmak ümüdiyle topiğindeyiz canım
Nerdesiniz arkadaşlar ya

geldımmmmmmmmmm beste kızçem.

Evet çalışıyorum ama bebek yapmaya çalışıyorum 6 7 aydır tek işim bu :) okuyorum ben canım aöf ama bi yandanda bebek aşkı sardı beni inş kısa sürede olacak eee kimse bana yazmamış

canım yumurtacıkların boyutlu normal şuan için .nasıl buyuyor inan bılmıyorum bence bu kısıden kısıye degısıroyuzden tahmını olarak yumurtanın 20 22mm boyutlarında oldugunda catlar .doktor bıdaha gel demedımı kontrol için.çalışma vermesı gerek sana şu gunlerde çalışın dıye
Hoşgeldin
hayalotum ya bş kaç soru sordum okyabildin mi

okudum kuzum sen bana sor bakım ne ogrenmek ıstıyorsan soylım ben

Mersi şekerlerim açıklmalarınız için içime su serptiniz... Ewet haklısınız içim kıpır kıpır allahım kimseyi bekletmesin ümidini söndürmesin dilerim.

Evet çalışıyorum ama bebek yapmaya çalışıyorum 6 7 aydır tek işim bu :) okuyorum ben canım aöf ama bi yandanda bebek aşkı sardı beni inş kısa sürede olacak eee kimse bana yazmamış

demek çalışıyorsun heeeesüpermiş valla allah seni hamiş etsin emi
ben yazdım kuzucuk

Insan her dk bebek olsun diye çalışıosa yandık valla ben az uğuşuğumdur iş ew bi de melek çalışması yandım walla zaten hapı bıraktım ya zayıflarım demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…