- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #45.001
Insan her dk bebek olsun diye çalışıosa yandık valla ben az uğuşuğumdur iş ew bi de melek çalışması yandım walla zaten hapı bıraktım ya zayıflarım demi
valla ben çalışma işini hiç sevmezdım beste kızçem ama şimdie ben kovalıyorum eşim kaçıyo benden
walla doğruya doğru yorgun argın ewe gidiyorum aynen bende resmen kaçıorum ya allah sonumuzu hayır etsin heralde kocişimde kaçar ya acık gülem yüzüne bari de çok koşturmasın sonra anlamadığım yer kalmadı sanırım mükkemmel hocasın
Patronum geldi pat die çıkarsam kusura bakmaın
slm kızlar 10 yasin 1000 ya varis kızlar kaydedersiniz
gonzalezimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yakalayamadım seni beyaneysem iyisin en azından
dur bende bi sarılam sanaseni çok sevıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
allah kabul etsın hocamhoşgeldınn
allah kabul etsın hocamhoşgeldınn
allah kabul etsin hoşgeldin umudum ii eğlenceler hayolotum kolay gelsin
gonzalezim 4ünü eledik 1 bizimleeeeeee son 3 tane yumoşumu naptınızzz gıııı
olcak gonzalezim zaten 1 saglam olması yeterli değilmi
allahım çok şükür yaaaaa
inşallah birbirinizden kaçmadan sizin bebek gelir beste kızçem ilk aylar olmassada korkma hemen hapla korundugun için bikaç ay sizi hala koruyabılır vucuttan gec atılıyo cunku etkısı olurmu
Anladıgına sevındım kuzum
he balım heeeebnde seni yakalamıyom beya .. olsun aklımdasınız ama enişten diyo, hani balkusun ne yazmış sana smdi bakıcam dedim .. iyiyim sükür.. enişten biraz öncede dedi ki.. yarın olacağı tam kesin değil arıcaklar sizi :26: bnde kesin yarın sandım.. belki diğer yumoslarda hazır hale geliyorsa, öyle demişlerdir.. yaww şu enişten de telde konuşur tam bi anlatmaz gıcık adam nolcakk parça parça laf alıyorum ağzından inşallah bu kez kinde 1 de olsaa, 2 ke olsaa Rabbim nasip eder inşallah.. öyle yorgunum ki kızlarr anlatamam BEBİS yapmak ne kadar zormuss yaa bnde sizleri seviyormmmm
allah kabul etsin hoşgeldin umudum ii eğlenceler hayolotum kolay gelsin
inaşalh hocamhoşbulduk canım allah duarımızı bu vesileyle kabul eder inşallah hayırlısıyla bu ay bende ovulasyon testi kullndım inş işe yarar ya
kuzum demin yazdığıma bak .. yarın için tam kesin değilmiss, arıcaklarmıss :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?