Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bak pembe sayfa var cevap yazdığın o sayfadan takıp edıyosun bizi sayfayı sürekli yenileyerek
mesela ben yazıyorum ya bana cevap verceksen benım yazımın altında alıntı ile cevapla yazar ona tıkladıgın gıbı cevap sayfası acılıyo
daha sonra mesela ben senın yazını begendıgımde yuklarıda nıckının yazdıgı yerde bıldırımler kısmı var ordan kımın hangı yazını begendıgını gorebılırsın
aynı sekılde yıne bıldırımler kısmından özel mesaj gonderen olursa onları gorebılırsınama senın mesaj gondermen ıcın 100 yazın olması gerek daha sonra mesaj hakkın acılıyoranlamadıgın yer olursa anlatırım canım

Insan her dk bebek olsun diye çalışıosa yandık valla ben az uğuşuğumdur iş ew bi de melek çalışması yandım walla zaten hapı bıraktım ya zayıflarım demi

valla ben çalışma işini hiç sevmezdım beste kızçem ama şimdie ben kovalıyorum eşim kaçıyo benden

valla ben çalışma işini hiç sevmezdım beste kızçem ama şimdie ben kovalıyorum eşim kaçıyo benden

walla doğruya doğru yorgun argın ewe gidiyorum aynen bende resmen kaçıorum ya allah sonumuzu hayır etsin heralde kocişimde kaçar ya acık gülem yüzüne bari de çok koşturmasın sonra anlamadığım yer kalmadı sanırım mükkemmel hocasın

inşallah birbirinizden kaçmadan sizin bebek gelir beste kızçemilk aylar olmassada korkma hemen hapla korundugun için bikaç ay sizi hala koruyabılır vucuttan gec atılıyo cunku etkısı olurmu
anladıgına sevındım kuzum

canbonlarım akşam söz var ben gelsemde gec gelebılırım merak etmeyın kızçelerim.şimdi cıkmam gerek beste kızçem ütü falan yapım yemek yapım az kaldı cunku vaktım kalırsa ugrarım yıne öpüyorum hepınızı
bu arada bu gonzalez gelmedı daha kesın uyudu yıne

gonzalezimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yakalayamadım seni beyaneysem iyisin en azından
dur bende bi sarılam sana seni çok sevıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

he balım heeee bnde seni yakalamıyom beya .. olsun aklımdasınız ama enişten diyo, hani balkusun ne yazmış sana smdi bakıcam dedim .. iyiyim sükür.. enişten biraz öncede dedi ki.. yarın olacağı tam kesin değil arıcaklar sizi :26: bnde kesin yarın sandım.. belki diğer yumoslarda hazır hale geliyorsa, öyle demişlerdir.. yaww şu enişten de telde konuşur tam bi anlatmaz gıcık adam nolcakk parça parça laf alıyorum ağzından inşallah bu kez kinde 1 de olsaa, 2 ke olsaa Rabbim nasip eder inşallah.. öyle yorgunum ki kızlarr anlatamam BEBİS yapmak ne kadar zormuss yaa bnde sizleri seviyormmmm

Son düzenleme:
kim ne okuabilecekse ekliycem kuşlarıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm
okuyabilen YASİN,bilmeyen yada regl olan YA VARİS okuyabilir canlarımmmm
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]okuyanlar[/TD]
[TD]okunan [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rainbowcolors[/TD]
[TD]5 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]savaş5482[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]missyaman[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]scorpions[/TD]
[TD]3 Yasin-------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaipek[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xneharx[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalot[/TD]
[TD]10 Yasin--------2500 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]meddcezir[/TD]
[TD]1Meryem-------10.000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut81[/TD]
[TD] 2313 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alppin[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kiraztepe[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kabilarda[/TD]
[TD]1 Yasin-------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]keser[/TD]
[TD] 4707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurlum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]antikdeniz[/TD]
[TD]5000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beeebeyim[/TD]
[TD]10 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gurbetkız[/TD]
[TD]2 Yasin-------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]suveyma[/TD]
[TD]5 Yasin-------1000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elfida[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esilam[/TD]
[TD]2 Yasin----------1200 Ya Varis [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulchan[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecehan[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emekdar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]priori[/TD]
[TD]1 Yasin [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beste kız[/TD]
[TD]1 Yasin[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]raginda[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yaz saati[/TD]
[TD]1 Yasin----------707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesi(ayşe)[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rmzeynep[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asbelove[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynebnur[/TD]
[TD]707 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ngasg[/TD]
[TD]10 Yasin 1000 Ya Varis[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]

gonzalezim 4ünü eledik 1 bizimle eeeeee son 3 tane yumoşumu naptınızzz gıııı
olcak gonzalezim zaten 1 saglam olması yeterli değilmi
allahım çok şükür yaaaaa

kuzum demin yazdığıma bak .. yarın için tam kesin değilmiss, arıcaklarmıss :26::26:

ewet doktor dedi 3 ay dan sonra normale dönermiş amin amin Böle olmak istiorum hamiş hamiş

enişteme selam süleadama laf süleme alaala napsın adam belkı telde konusurken heyecan yapıyodurinşallah bu sefer olcak gonzalezım inanıyorum nasıl oldun daha ıyımısın

hoşbulduk canım allah duarımızı bu vesileyle kabul eder inşallah hayırlısıyla bu ay bende ovulasyon testi kullndım inş işe yarar ya
inaşalh hocam
bızım kızçlerden çok kullanan var hamiş kaldılar hep kolay takibi oluyo çünkübende almıştım biz zamanlar ama kullanmak nasıp olmadıhala duruyo belkıde bozulmuşlardırinşallah bu ay gelır meleğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…