Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

cooook cok haklısın evet ben de sıklıkla bunu düşünüyorum hatta eşimle burda arkadaşlarımla konuştuklarımı paylaşınca azarı da yiyorum çünkü burası psikolojimi bozuyor burası kesin amaa.... bir de aması var..dertler paylaşıldıkça azalır arkadaşım ben buna fazlasıyla inanıyorum. herkesle hersey paylaşılmıyor bunu işyerimde canımmm dediğim arkadaşlarımdan tökez yiye yiye öğreniyorum bana "aman sende çok safsın herkesin samimiyetine inanıyosun"diyolar. öyle çok üzülüyorum ki...çevremde hiçbir akrabam yok, ailem hepsi memlekette, eşim sağolsun hep destekçim ama o bir ERKEK beni bir yere kadar anlar, dinler.Peki ben kime güvenip dertlerimi dökeceğim..dökme dersen insanız ve patlama noktasına geliyoruz zaman zaman. günlerce ağladığımı bilirim.

Burada ise art niyet gütmeyen, birbirimizden hiçbir çıkarı olmayan, ortak sıkıntıları olan arkadaşlarla paylaşımlarda bulunmak inan çok iyi geliyor.

O yüzden de

Son düzenleme:

Bu arada verdiğin öğütleri yabana atmıyorum kesinlikle birçoğuna da katılıyorum. Güzel dileklerin için çok sağol, Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin..Sevgilerle

Bu arada verdiğin öğütleri yabana atmıyorum kesinlikle birçoğuna da katılıyorum. Güzel dileklerin için çok sağol, Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin..Sevgiyle kal

inşallah öyle bişey değildir tatlım yaaa nasıl çok ağrın oluyor mu

kızlarr dunku ıdrar testım negatıftı ve reglıme tam bır hafta vardıı dun cok uzuldum bana yazanlara cok tsk ederım ama suan suanızı bekııorum az once daynamayıp gıdıp kan testı yaptırdım hayırlısı ınsalah anne olmak ıstıyorummm:):)):

inşallah öyle bişey değildir tatlım yaaa nasıl çok ağrın oluyor mu

canım ben genç kızlığa ilk adımda göğüslerimi saklamak için hafif kambur duruyordum.ordan kaynaklanan bir durum .sabahları 20 dakka falan tutulmalarım oluyor.uzun süreli temizlikte iki büklüm kalabiliyorum bazen.şuan ilk evresinde olduğum için haplarını bırak hamileleikten sonra içmeye başla dedi.geçmeyen bir hastalık ama ilerlemesi durdurulabilir oyönden biraz şansım var.rabbim beterinden saklasın.yinede çok şükür

dualarım seninlerabbim gönlüne göre versin inşallah canım

inşallah asyaayazcım inşallah Allah gönlüne göre verir

Hayırlısı olsun...

Geçmiş olsun üzüldüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…