- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #45.061
Ballı gozlemem heyecan hat safhada valla.. benim de 5-4 gün var bata.. bugün leke geldi akşamı edemedimmm.. yığılıp kalcam sandım bi yerde
canım peki sen ovulasyon testi kullanarak mı hamile kaldın bende bu ay kullandım tutrsa artık
herkese merhabaaa ben geldiimmmm
hem de pozitif ovulasyon testimleeebugün büyük güüüünnn
inşş bu kez hayırlısı ile tuttururuz yaaaaaaa
scorpionsum ve ngasg nasılsınııızzzz
anammm meddd kuzumm sen durma buralarda koş kızzz..hazırlannnnnnnnnn
tatlım bide bişey diyimmi biz bu ay yani nasıl desem bebek için değil de yaşadığımız anın keyfine odaklandık biraz..hani griptim kolum kanadım kırıktı ama biliyon 3 gün ara vermedik..ama o her ayki gibi de dğildik..bebeğe odaklanınca olay hoş olmuyo biliyon
bebek konusunu kafandan çıkar..kocişle keyfine bak..benden tavsiyeeeeeeama tabeeee silkeletmeyi unutmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tamam bebeğimmmm dediklerini uygulayacam vallaa... bebek fikrini dışarda bırakarak gidicem kocişimin yanınaaaa
yaa bebebğimm bizim de aklımıza takılıyo acaba gün aşırı mı yapsak yoksa her gün mü diye... acaba spoşlar yeter mi her gün yapsak :44:
kuzum sen doktorunu dinle gün aşırı devam et.
Canlarım ben kaçtım şimdilik, biraz uzanayım sonra da kocişimle çay keyfi yapcaaazzz
haaa bi de malum bugün ovulasyon testim pozitif bugün bizim için çooooooooooook önemliiçook çalışmamaız gerekiyooo
nolur dualarınızı eksik etmeyin, öpüyoruuummmmm
olcak ınsalah canım umudunu sakın olaki yitirmeumutlandım bu test sebebiyle sanki olacakmış gibi ama har ay ovulasyon sebebiyle sonra üzülüyoruz biz kadınlar olarak ama elde değil her şey biz istedeğimiz zaman elimizde olmuyon ne yapalım kısmet benden olmassa sizlerden bebek haberi almayı sevindirecek ....
a.s. dedi enişten =) nebilim ben konuşsam telde bana sorar., ne dedi bska ne dedibn sorunvca zor cvp alıyorum yarım yamalak olsun balım gelsin hepimize meleklerimiz... iiyim balım.. inşallah sonuç giderek katlanır da.. bnde sizlere moral olurum.. sizlerde bna moral oluyorsunuz
beste kızçem ben aldım ama kullanmak nasıp olmadı ben pkoluyum benım yumurtalar catlamadan kiste dönüşüyor oyuzden birdahaki ay birdahaki ay diye diye testlerde elimde kaldı anlıycanhayoltta kullandım morelim bozuldu gibi bişi demiş ama neyse tamam bak ne dicem gugum kenzül arş die 4,5 sayfalık bi dua war oda çok ii bir dua mış ondan da oku ,yun
evet cnm ya ufaktan başladı..hele 4 ten sonra bi uyku bastırdıkiiiiiiiiiiiiiii
he bascaz samatyayı..kuzenim de bi cadıdır kiii..doktoru dövmezse iydirrr
evet cnm boşunamı ödeniyo ssk mız..yok baktırırmıyım hiççç.valla kaçarım ordannnnn
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyherkese merhabaaa ben geldiimmmm
hem de pozitif ovulasyon testimleeebugün büyük güüüünnn
inşş bu kez hayırlısı ile tuttururuz yaaaaaaa
scorpionsum ve ngasg nasılsınııızzzz
Kızlar herkese selam,
Güzel haberlerinizin ardı arkası kesilmesin inşallah.
Hayalotum 1 yasin-707 Ya Varis bana yazabilir misin bitanem.Sen ne zaman başlıyorsun tedaviye,doktora karar verdin mi canım.Kaçırmış olabilirim.
Umut canım transfer ne zaman bu c.tesi mi demiştin son durumun nedir meraktayım.Allah yardımcın olsun.
Hepinize sevgiler,öpüyorum.
nurlum.. saolasın Allah razı olsun .. transfer henüz belil değil suan.. yaırn tekrar görüsülcek arıcaklar bzi yine .. yarın tam kesin değil .. cmrtsei de olabilir.. inşallah son anda büyük bi sürpriz yaparlar bana yumurtacıklarımKızlar herkese selam,
Güzel haberlerinizin ardı arkası kesilmesin inşallah.
Hayalotum 1 yasin-707 Ya Varis bana yazabilir misin bitanem.Sen ne zaman başlıyorsun tedaviye,doktora karar verdin mi canım.Kaçırmış olabilirim.
Umut canım transfer ne zaman bu c.tesi mi demiştin son durumun nedir meraktayım.Allah yardımcın olsun.
Hepinize sevgiler,öpüyorum.
gonzalezım hoşgeldınnnnn gaymaklım
nurlum.. saolasın Allah razı olsun .. transfer henüz belil değil suan.. yaırn tekrar görüsülcek arıcaklar bzi yine .. yarın tam kesin değil .. cmrtsei de olabilir.. inşallah son anda büyük bi sürpriz yaparlar bana yumurtacıklarım
hsb hayalotum.. kimse kalmamış topikte nerde bu millet herkes çalışmada mı yoksa
artık bakalım görücez hayalotum.. senin teyzoslarına çok dua et sen belkim bi sürpriz daha yaparlar bizeinşallah gonzalezimmm yapar benım yumurtacık teyzoşalrım annesıne suprız yapmazmıMeryem suresinede yardım etmeye calıscam gonzalezım bıraz dualarım var baska topıklerde obur gune okurum ınsallah
Canim bebde 1 yasin 707 ya varis slayim c.tesi yada pazar okurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?