- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #45.041
evet bir nevi öyle oluyor canım bende ilk defa kullandım bu ay bakalım kısmet bazıları bu testi kullnıp tek ilişkide hamile kalmışlar
uf çok ii miş doktor mu tavsiye edio kendin de kullanabiliomusun ay inşallah tutar şansın
Herkese ii akşamlar kızçeler minik kuşlar gugucuklar geleceğin hamişleri ii ki warsınız ii ki buldum sizi bu dört duwar arasında kafaı yemekten kurtuldum........Dularımız kabul olsun
scorcipim demek artık beırtıler başladımaşallah benım teyzoşuma uyu kuzum ama işyerinde zor olcek
iyi yapmışınız scorcip ve ailesi samatyayı basmaya gıdıypor
bıtanem ne geregı var bı teste okadar para vercen balım bosver devlette yaptır en ıyısı.alttan sakın baktırma dıkkatlı ol balım
Umut titim ovulosyon testi ne
cnm ben kullandım..gebeliktesti gibi..adetin 10. günü gibi başlıyorsun..hergün aynı saatte yapıyorsun..2-3 saat önceden sıvı alımını kesiyorsun..sabah ilk idrarınla yapmıyorsun yanlış bilgi verebilir..ilk zaman 1. çizgi kouy 2. çizgi silik olur..nezamanki 2. çizgi 1. kadar koyu çıkarsa 24-36 saat içinde yumoş çatlayacak demektir..
bu arada eczanelerde çok pahalı..ben internetten gittigidiyordan almıştım..30 ovulaSYON+5 gebelik 30 tl gibi bişeydi..bikaçgüne kadar da geliyor..kredi kartına taksiti de var..
herkese merhabaaa ben geldiimmmm
hem de pozitif ovulasyon testimleeebugün büyük güüüünnn
inşş bu kez hayırlısı ile tuttururuz yaaaaaaa
scorpionsum ve ngasg nasılsınııızzzz
şükür canım sen nasılsın bende bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım bu yüzden meraklıyım bu konuda tutar mı tutmaz mı bilemiyorum
ben de iyiiym bitanem, ovulasyon testinde pozitifi görünce heyecan yaptım ben de
canım kısmet yaaaa inşş bu ay olur sizin de biizm de isteyen herkesin de...
sizin kaçıncı ayınızdı bitanem
bitanem inşallah bukez olucak sıkma canını stres de yapma olsun dye:) rahat bırak kendini ben öyle yapmştım ( gerçi bebeğim tutunamadı ama) neyse sen beni boşver rahat ol:)))) dualarım seninle
Canimmm hadi bakalım rabbim gönlüne göre versin inşallah
8. ay olacak olmazsa ama ilk defa ovulasyon testi ile denedim bakalım artık kısmet ya
inşş kuzuumm inşş, Rabbim hayırlısı ile hepimize nasip etsin inşşşş
naber nasılsın bu aradaaaa
canım inşşşş 8. ay son ayınız olur ve hayırlısı ile gelir bebişiniiizzz
Çok şükür şekerim güzel haberlerinizi alıyoruz cooooook mutlu oluyoruz... Bebisler bereketleriyle geliyoo masallahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?