- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #45.021
canbonlarım akşam söz var ben gelsemde gec gelebılırım merak etmeyın kızçelerim.şimdi cıkmam gerek beste kızçem ütü falan yapım yemek yapım az kaldı cunku vaktım kalırsa ugrarım yıneöpüyorum hepınızı
bu arada bu gonzalez gelmedı daha kesın uyudu yıne
inaşalh hocam
Bızım kızçlerden çok kullanan varhamiş kaldılar hep kolay takibi oluyo çünkü bende almıştım biz zamanlar ama kullanmak nasıp olmadı hala duruyo belkıde bozulmuşlardır inşallah bu ay gelır meleğin
slm kızlar 10 yasin 1000 ya varis kızlar kaydedersiniz
inaşalh hocam
bızım kızçlerden çok kullanan varhamiş kaldılar hep kolay takibi oluyo çünkü bende almıştım biz zamanlar ama kullanmak nasıp olmadı hala duruyo belkıde bozulmuşlardır inşallah bu ay gelır meleğin
ngasg .. cnm saolasın .. Meryem Süresini 41 e tamamlamak istiyordum bana yardım edebilir misin müsaitsen :26:
ngasg .. cnm saolasın .. Meryem Süresini 41 e tamamlamak istiyordum bana yardım edebilir misin müsaitsen :26:
enişteme selam süleadama laf süleme alaala napsın adam belkı telde konusurken heyecan yapıyodur inşallah bu sefer olcak gonzalezım inanıyorum nasıl oldun daha ıyımısın
okudum gonzalezım yerleştirme işi yarın olmayabılır ama şuan elimizde 1 tane saglam var dıme:26:
kızçelerim eşim geldi hayret galıba ızın almıs
ben cıkıyorum optum hepınızı
tabi ederim canım ne zamana kadar ne kadar lazım sana okuyabildiğim kadar okurum ....
ovulasyon testi ne gugum ya
tamam canım ben okuyunca yazarımcnm sen ne kadar okuyabilirsen oku .. medcezir arkadaşımız 1 tane okumuş ya.. geriye 40 kalıyo.. ister 10 oku.. yine yazarsın kaç tane okuduğunu .. olur mu senin için :26:
cnm ben kullanmadım hiç, kullanan arkadaşlara sorsan :26:medcezirim kullandı galiba.. Yalnıs bilimyorsam.. Bide scorpionsum kullandı ona da sorabilirsin :44:
Umut titim ovulosyon testi ne
canım ovulasyon yumurtlama gününü belirlemek için içinde 5 tane oluyor 28 günde bir adet oluyorsan bu testi 11 günde yapmaya başlıyorsun çift çizgiyi görünce 24-48 saat sonra yumurta çatlıyor ona göre ilişki ...
kısçelerim benim çıkmam gerekiyor, beni çağıryolar.. Daha snra grsmk üzere.. Birde surelerden yavaştan okuyayım.. Inşallah .. Allahım kabul eylesin hepimizin dualarınıamiinnnn
evet bir nevi öyle oluyor canım bende ilk defa kullandım bu ay bakalım kısmet bazıları bu testi kullnıp tek ilişkide hamile kalmışlarYANİ YUMURTLAMA DÖNEMİSE İLİŞ GİRİLİO BOŞA KÜREK ÇEKMEMİŞ Mİ OLUYON
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?