Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

neyse kızlar size doyum olmaz ama mesai saatim dolmak üzere, toparlanıp çıkayım ben. kendinize iyi bakın akşam gelemezsem de cok kaynatmayın 8 de pc başında olacam ona göreee. sağlıcakla kalın

canım 2 hafta önceki testten bahsediyosun.belki idrarda gözükmeyebilir .sen bide kan testi yaptır.sonuç negatifse bile en azından muaneye git bi .niye adet olamıyorum diye.rabbim yavrunu sana bağışlasın.ikincisinide nasip etsın inşallah

kızlarrrrr olay bıtmıstır negatıffff bu ayda bıttı suna bır hafta onceden baktırdımmm

neyse kızlar size doyum olmaz ama mesai saatim dolmak üzere, toparlanıp çıkayım ben. kendinize iyi bakın akşam gelemezsem de cok kaynatmayın 8 de pc başında olacam ona göreee. sağlıcakla kalın

Gorusuruz canim kendine iyi bak beklicez seni

saol canımm yaa ama işte kaç qündür çok stres yaptım oda sebep olmuştur belki bilmiyorum ne olucaksa olsun bütün denqem alt üst oldu yaa ( rabbim isteyen herkese de hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah herkesin qönlüne qöre versin...

kızlarrrrr olay bıtmıstır negatıffff bu ayda bıttı suna bır hafta onceden baktırdımmm

hayırlısı olsun canım.üzülme nolur.bak ben sana söylüyorum ben hiç bir ay bukadar rahat olmamıstım.bu ay düşünmemeye çalısıyorum.herşeyın bir vakti zamanı var.bugün bebek sevmeye gittim içim gitti ayaklarımda sallarken onu ama nedense ilk defa keşke allahım demedım.galiba bunu yapmaya ihtiyacım var artık.ve eve geldiğimde baktım çok rahat bir şekilde aklımda bebek yokken ilk defa kapımı açtım.sende rahatlat bıraz kendını ve onumuzde aylara bakalım.

Sakin ve sabirli ol canim bak yine 1 tane evladin var Allaha sukur bizim hic yok biz ne yapalim Elbette olucak bizde acele ediyoruz bir an once olsun istiyoruz kavusalim istiyoruz ama olmuyo iste Hep bekleyen biz oluyoruz pes etmek yok devam ediyoruz

amiinnnn canım çok saol rabbim herkese nasip etsin inşallah ... zaten bi iki qüne olmazsam artık sonum dr muayenesi ...

Canim benim ya benimde kuzenim dogum yapti ama banada bisey olmadi tabiki benimde biraz buruklugum oldu ama napalim Allah en iyisini biliyor

amiinnnn canım çok saol rabbim herkese nasip etsin inşallah ... zaten bi iki qüne olmazsam artık sonum dr muayenesi ...

bencede cnım bi git bakalım nolmuş sonucu yazarsın burayabizde acaba böyle ikinci için sabırsızca beklıyebılecekmıyız yaduaların için çok sağaol buarada

Canim benim ya benimde kuzenim dogum yapti ama banada bisey olmadi tabiki benimde biraz buruklugum oldu ama napalim Allah en iyisini biliyor

insan özlem çekiyor ama alışıyoruz galıba artık looricim.ben önceden çok ağlıyodum hele geçen ay ben ağladım eşim benimle ağladı.neden dedim bir yumurtam vardı.ama napalım.gün gelicek inşallah.eşim çok üzülüyo artık rol yapmak istemiyorum ona karşı.birazdaha sakin olmaya çalısıcam.en azından elimden geldiği kadarıyla

doğru söylüyosun canım haklısın ama işte ne bilim benide bu belirsizlik sinir ediyo...sizlerde üzülmemeye çalışın biliyorum çok zor ama insanın elinden de bişi qelmiyo söylicek bişi de bulamıyorum ( rabbim inşallah en qüzel zamanda en hayırlı müjdeli haberleri versin size...benim ablamda 4 yıllık evli ve hiç korunmamasına rağmen çocuğu olmadı qidip baktırıp tedavi etmeye de durumu olmadığı için ne olduğunu bilmeden yaşayıp qidiyo..kendisi 3 senedr çalışıyo borçları var ve çocuk olursa çalışamam zaten borçlar nlur nasıl qeçiniriz diye qeçiştip duruyo içten içe acı çekiyo ama umursamıyomuş qibi yapıyo ( rabbim inşallah sesimizi duyarda hepimizin qönlüne qöre verir...

Ayni seyleri yasiyoruz hayalot bende yalniz kaldigimda bazen agliyorum neden Allahim diye ama isyan etmiyorum asla benimde esim cok uzuluyo bu duruma bizde hic bir sorun yok dua ediyoruz canim napalim insallah en kisa zamanda rabbim bizede nasip eder

bende 5 yıldır borç lar bıtsın bebegım sefıllık ıcınde yasamasın dedım .borc bıttı ama bebegım ınatcı bıraz galıbasıgortası falan yokmu.

Cok zor bisey canim buna kimse inkar edemez ama iste napicaz bebeklerimizin gelemeye niyeti yok..

bencede cnım bi git bakalım nolmuş sonucu yazarsın burayabizde acaba böyle ikinci için sabırsızca beklıyebılecekmıyız yaduaların için çok sağaol buarada

sabırsızca !!! inan 2. için qönlüm olmasından yana fakat şuan ki durmumum buna müsait değil...yaklaşık bi sene önce evimi dağıttım qeçim sıkıntısı yüzünden ( saolsun ablam evini açtı bana ufacık 3 odalı bi evde oturuyoruz çok şükür başımızı soktuğumuz bi evimiz var diyoruz fakat 2. bi bebeği nerde nasıl bakarım bu evden çıkmadan nasıl olur düşünemiyorum bile ( oğlum bile daralıp bunalıyoken ufak bi evde yapamıyoken ve ben tamda çalışıp bi sene içinde ayrı eve çıkmayı planlarken nasıl olur bilmiyorum ( eşimde bende çok istiyoruz ama hayat şartları içimizi karartıyo ((

Ayni seyleri yasiyoruz hayalot bende yalniz kaldigimda bazen agliyorum neden Allahim diye ama isyan etmiyorum asla benimde esim cok uzuluyo bu duruma bizde hic bir sorun yok dua ediyoruz canim napalim insallah en kisa zamanda rabbim bizede nasip eder

neden derken rabbıme haykırışım degıldı haşa.eşime sarılıp ağlarken ona sordum öylece.garıbımde napsın ben agladım o ağladı.allah buyuktur be kuzum .hayırlısı olsun hakkımızda

bende 5 yıldır borç lar bıtsın bebegım sefıllık ıcınde yasamasın dedım .borc bıttı ama bebegım ınatcı bıraz galıbasıgortası falan yokmu.

malesef canım oda yok...bizde bekletme diyoruz ama olmayınca olmuyo onunda elinden bişi qelmiyo..o yüzden işe başlarsam diyorum ben ikna edim en azından tedavi vs ne qerekiyo bi baksın ne olup bittiğini öğrensin diyorum kendi kendime...

neden derken rabbıme haykırışım degıldı haşa.eşime sarılıp ağlarken ona sordum öylece.garıbımde napsın ben agladım o ağladı.allah buyuktur be kuzum .hayırlısı olsun hakkımızda

Insallah canim dualarim hepimizle Allahim bizlere hayirlisini nasip etsin ve bir an once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…