- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #4.521
ooo looricim gelmiş hoşgelmişnasılsın bakalım
ben kesin yenerim onu yasonra benimki sinir küpü oluyo dayanamıyorum trıp atıyo bize göre değilmiş bizde çok oyun oynarız hatta hiç bulamasak müzik açar deli deli hareketler yaparız
Hosbulduk kizlar iyiyim Allaha sukur kocis bugun evde ama suanda yok ayiptir soylemesi pizza yaptim firinda bi bakiyim dedim neler oluyor diye sizden nber napiyosunuz hayalotum sanada buradan cvp yaziyorum henuz diger alintiyi nasil yapacagimi bilemiyorum
Hayırlısı olsun...
Geçmiş olsun üzüldüm...
ohhh mis olmuştur ellerine sağlık hayatım afiyetler yiyin kocişinle
Allah' ım o güzel yuvaya bir de bebek nasip eder inşallah tez zamanda
hayalotcum yorumunu atlamışım isşte olduğum için sürekli takip edemiyorum ama aynı beni anlattın aynen utanıp kambur durmadan, sabahları tutulmadan(kalkamıyorum yataktan) iş yaparken ki halim ayyyy korktum şimdi
tsk ederım kızlarrr hepınıızee yya son yarım saat ınternet sonuca gırebılcem ama hastanenın sıtesı bozuk aradım bıldırdım 15 dak yaparız dedıler oofff buda acaba bı belırtı mı
Hosbulduk kizlar iyiyim Allaha sukur kocis bugun evde ama suanda yok ayiptir soylemesi pizza yaptim firinda bi bakiyim dedim neler oluyor diye sizden nber napiyosunuz hayalotum sanada buradan cvp yaziyorum henuz diger alintiyi nasil yapacagimi bilemiyorum
tsk ederım kızlarrr hepınıızee yya son yarım saat ınternet sonuca gırebılcem ama hastanenın sıtesı bozuk aradım bıldırdım 15 dak yaparız dedıler oofff buda acaba bı belırtı mı
Eki Görüntüle 535680 ben de bugün eşime bunu gönderdim kızlar nasııllll
sabret biraz canım benim .çıkmassada sakın üzülme bak herşeye hazırlıklı ol tamammı.
1 seedır korunmuyoruz artık dayanamıorum ya paaranoyak oldum gusel bı yumurtam varmıs eesımın sperm sayısı 33 mılyon bu ay dı ne olcak
1 seedır korunmuyoruz artık dayanamıorum ya paaranoyak oldum gusel bı yumurtam varmıs eesımın sperm sayısı 33 mılyon bu ay dı ne olcak
kızlarrr lütfen bana bişi söyleyin ufff kızlar adetim 15 qün qecikti normalde hep 3 5 qün oynuyodu 10 qüne kadarda çıkmıştım en son 41 . qün adet qörüğümüde biliyorum ama şuan 15 qün qeçti buqün test yaptım sabah aç karnına ilk idrarımla neqatif çıktı dünde akşama doğru yapmıştım oda negatif çıktı...bende belirti olarak sadece qöğüslerimde şişme ve ağrı var ara ara kasıklarıma sancı vuruyo qibi oluyo kramplar filan vede boğazımdan aşa doğru yanma qibi bi his oluyo arada...yaa çok stres yaptım ben neden qecikti acaba qebelikmi var die bilemedim şimdi şaşkınım napsam yaa....bi 2 hafta önce öyle kan değerlerime vs bakmak için kan testi istemiştim 3 tüp kan almışlardı qebe olsaydım o testlerden çıkarmıydı kızlar ?? yani qebelik için kanda farklı bişeyemi bakıyolar dr a mı qitsem nolur bi akıl verin....
2 yaşında bi oğlum var ona hamile kaldığımda belirtiler çoktu şuan çok alakasız kendimi tuhaf hissediyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?