Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ooo looricim gelmiş hoşgelmişnasılsın bakalım

Hosbulduk kizlar iyiyim Allaha sukur kocis bugun evde ama suanda yok ayiptir soylemesi pizza yaptim firinda bi bakiyim dedim neler oluyor diye sizden nber napiyosunuz hayalotum sanada buradan cvp yaziyorum henuz diger alintiyi nasil yapacagimi bilemiyorum

hayalotcum yorumunu atlamışım isşte olduğum için sürekli takip edemiyorum ama aynı beni anlattın aynen utanıp kambur durmadan, sabahları tutulmadan(kalkamıyorum yataktan) iş yaparken ki halim ayyyy korktum şimdi

ohhh mis olmuştur ellerine sağlık hayatım afiyetler yiyin kocişinle
Allah' ım o güzel yuvaya bir de bebek nasip eder inşallah tez zamanda

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun...

Geçmiş olsun üzüldüm...

saol canımın içi ama ben ilk duyduğumda insan biraz olsa korkmazmı hiç korkmadım.vardır bundada bir hayır dedim.derdi veren dermanınıda verir inşallahsende de bi sorun yoktur belki kötü düşünme rahat tut içini.önce git bi kontrol ol.belki ağır falan kaldırdıysan daha önceleri veya yakın zamanda onun ağrısı olabilir belli bir müddet canım.

ohhh mis olmuştur ellerine sağlık hayatım afiyetler yiyin kocişinle
Allah' ım o güzel yuvaya bir de bebek nasip eder inşallah tez zamanda

Cok sagol tatlim cok guzel dilekler bunlar insallah hepimizin yuvalarina rabbim bir bebek nasip eder

tsk ederım kızlarrr hepınıızee yya son yarım saat ınternet sonuca gırebılcem ama hastanenın sıtesı bozuk aradım bıldırdım 15 dak yaparız dedıler oofff buda acaba bı belırtı mı

yokcanım benim yaşın kaçtı buarada .nezamandan beri var bu ağrılar.ne sıklıkta ne şekilde

tsk ederım kızlarrr hepınıızee yya son yarım saat ınternet sonuca gırebılcem ama hastanenın sıtesı bozuk aradım bıldırdım 15 dak yaparız dedıler oofff buda acaba bı belırtı mı

sabret biraz canım benim .çıkmassada sakın üzülme bak herşeye hazırlıklı ol tamammı.

afiyet olsun bitanem saol aldım ben cevabımıpekte hamaratmış bu kızçe ya

Kendini fazla kaptirma canim cikmazsa cok uzulursun hayirlisini iste elbette rabbim verecektir

Eki Görüntüle 535680 ben de bugün eşime bunu gönderdim kızlar nasııllll

çok güzelmiş canımbende birgün hamile olduğumu öğrenince eşime eve gelene kadar sölemicem .göbeğime babacım ben geliyorum yazıcam .bu fikri bi topikte bi arkadaş yapmış daha önce çok yaratıcı ve güzel bir fikir .rabbim izin verirse bende yapıcam inşallah.ogünün gelmesini çok istiyorum artık yaaa

çok sabırsızsın kuşum DON'T PANIC...sevncin hepimizin sevinci olacak bekliyoruz sabırla sen de sabret birazcık

1 seedır korunmuyoruz artık dayanamıorum ya paaranoyak oldum gusel bı yumurtam varmıs eesımın sperm sayısı 33 mılyon bu ay dı ne olcak

evet ama tüm şartlar uygun diye ille de gebelik olucak diye bu kural yok ki bebeğimm böyle düşünme benim de her ay güzel bir yumurtam oluyo doktoruma göre

kızlarrr lütfen bana bişi söyleyin ufff kızlar adetim 15 qün qecikti normalde hep 3 5 qün oynuyodu 10 qüne kadarda çıkmıştım en son 41 . qün adet qörüğümüde biliyorum ama şuan 15 qün qeçti buqün test yaptım sabah aç karnına ilk idrarımla neqatif çıktı dünde akşama doğru yapmıştım oda negatif çıktı...bende belirti olarak sadece qöğüslerimde şişme ve ağrı var ara ara kasıklarıma sancı vuruyo qibi oluyo kramplar filan vede boğazımdan aşa doğru yanma qibi bi his oluyo arada...yaa çok stres yaptım ben neden qecikti acaba qebelikmi var die bilemedim şimdi şaşkınım napsam yaa....bi 2 hafta önce öyle kan değerlerime vs bakmak için kan testi istemiştim 3 tüp kan almışlardı qebe olsaydım o testlerden çıkarmıydı kızlar ?? yani qebelik için kanda farklı bişeyemi bakıyolar dr a mı qitsem nolur bi akıl verin....
2 yaşında bi oğlum var ona hamile kaldığımda belirtiler çoktu şuan çok alakasız kendimi tuhaf hissediyorum ((

1 seedır korunmuyoruz artık dayanamıorum ya paaranoyak oldum gusel bı yumurtam varmıs eesımın sperm sayısı 33 mılyon bu ay dı ne olcak

canım benim anlıyabiliyorum seni hepimiz inan çok istiyoruz.nolcak dersen sonu hayırlısı neyse hakkında o lsun bitanem.bu ay olmassa önümüzde kocaman tertemiz bir ay var.elbet olucaz birgün.tam gününü doldurdunmu .batını unuttum ben senin ya:44:

Merhaba oncelikle sakin ol canim benimde 12 gun gecikmisti ve kramplar vs vardi genelde gecikmelerim 2-3 gun oluyodu ama bu kadar uzun olmamisti ve 12.gunun sonunda adet oldum kan aldirmissin bence cikardi diye dusunuyorum ve bu kadar zaman olmus idrarda da artik belli olurdu canim sikma sen canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…