Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

anladım canım rabbım yardımcınız olsun inşallah.herseyde vardır bi hayır unutma beterın beterı vardır.bunada sukretmeyı bılmelıyız.yarın neolacak kımbılır.rabbım yavruna can saglısı versın.hayırlısı olsun buarada kızlar cıkmak zorundayım aksam gorusmek uzere opuyorum hepınızı

aminn canımm saol allah razı olsun..öyle tabi hayırllısı neyse o olsun herzaman herkes için...qörüşmek üzere canım tekrar saol :)

Benimde ümitlerim sanırım bi daha ki aya kalacak bi akıntılar bişiyler başladı kırmızı kartı yemedim ama yakın sanırım anlayamadığım ateşim yüksek 36.8 ????

Kırmızıları görene kadar umut var :)

Haklısın bitanem yaa, 5 aydır deniyoruz biz ilk kez böyle oldum yaa.. Vücudum bi garip, gördüğüm rüyalar baya farklı.... ben öyle sık test yapan da biri de değilimdir, ilk kez idrar testi yaptım lena26cım ama ama amaaa.... Bi tarafımın umudu var hala, bi tarafım da testin doğru olduğuna inanıyo... Hakkımızda hayırlısı ya

bilmiyorum ki tatlım inşallah yanlış çıkmıştır ama neden yaramazlık yapıyosun bakıyım sen, adet tarihiniz geçmeden yapmayın testi lütfeeeen

Canım ilk kez yaptım böyle bir şeyi ve çok da pişman oldum zaten, hayırlısıııı

Güzel dileklerin için çook teşekkürler.. Rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşşşş

yasakhayal&mutluyumki..
biraz daha arastırın akraba çıkacaksınız anacımmmm

scorpionsum cok zorladik ama olmadi...

ama napalim artik hemseri olarak idare edecegizbunada sükür

bu topige bebek bulmaya geldik ama önce hemserimi buldum

Benimde ümitlerim sanırım bi daha ki aya kalacak bi akıntılar bişiyler başladı kırmızı kartı yemedim ama yakın sanırım anlayamadığım ateşim yüksek 36.8 ????

Ateşin neden yükselmiş olabilir kii... Canım Rabbim hayırlısını versin hepimize

benım nıye haberım yokkkk kocan msjlarınımı okuyorrrr
bebeğim senle konuşamadık kaç gündür malum bizim işler var
kocam msjları okumadı okuyamadı yukarıdan cıkıştan cıkıyorum çünkü yoksa okuycakmış
geçmişe bakıyo internet gecmişine orda özel msj kutusu yazıyo giriyo bakıyo bişey cıkmıyo bana soruyo

alla alla nasil olurda bu olaydan en son kankinin haber olur...

Son düzenleme:

lena canim benim sen daha adet baslamadan ümidini kesme...bide akintin ne renk..atesinde yüksek halen...

lena canim benim sen daha adet baslamadan ümidini kesme...bide akintin ne renk..atesinde yüksek halen...

Akıntım dün bi ara kesildi geceye doğru bu akşam tekrar başladı daha yoğun şekilde kahve pembe karışık işin ilginci yarın olmam gerekiyordu saat gibidir şaşmaz ama vardır herhalde bunda da bi hayır... ateşim hala aynı anlayamadım

Bundan önceki adetlerinde hic böyle bisey yasAdinmi,yoksa adet gününde direkmi gelirdi kanaman?:26:

Son düzenleme:
Bundan önceki adetlerinde hic böyle bisey yasAdinmi,yoksa adet gününde direkmi gelirdi kanaman?:26:

Hiç böyle birşey yaşamadım... Direk gelir hatta şöyle diyeyim 29 uncu günün sabahı saat 11 de gelmiş olur saat gibidir derken benzetme yapmadım :) bu arada ateşim 36.9 olmuş şimdi ölçtüm regl olunca düşüyordu yanlış mı biliyorum ki???

merhaba..okurken gözyaşlarıma engel olamadım..tebrik ediyorum..sağsağlım kucağına alırsın bebişini inşallah..ne zaman insan kafasından çıkarıyorsa sanırım o zaman geliyor bebek..işte Rabbimin sınavı..bakalım isyan mı edecek kulum yoksa benden gelene tevekkül mü edecek..inşallah tez zamanda bizler de buradan mutlu hikayelerimizi yazarız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…