Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aynen habıbtem zaten bende şans olaydı doğarken erkek doğardımhayırlısı olsun bakalım.öyle ilerliyor biliyorum habıbtem ama beni direk doktor aşılama bölümüne yolladı elimede kağıt verdiler eşin ürolojiden gitsin rapor alsın didiler sende direk film çektiriyosun dedilerben hatta dedimki kendimi anlatırken çatlatma iğnesi yumurta takibi hiç biri olmadı dedim.hiç umursamadı bile filmi istiyorum dedi
senden bana ıyı geceelr benden sana günaydın gelsin güzel kızçem
Günaydınlarrrr.... efendim..

hayırlı cumalar....

günaydın priorim sanada hayırlı cumalar

Kızlar herkese günaydın,
Hayırlı, bereketli cumalar herkese.Bu cuma vesilesiyle tüm dualarımız hayırlısıyla kabul olsun.
Nasılsınız? Herkes iyidir umarım.
Hepinizi öpüyorum,güzel haberlerle gelin inşallah.

tabi hayalotum gece bari dinlen aşk olsun diodum ki ...........

temizlik yapamıyom benimki eve geri geldi maç izlemekten vazgeçmiş evde izliycekmiş
temzilikte yarına kaldı mecburen
..........enişte gelmiş yapamamışın ii olmuş canına yazık be güzelim
Günaydınlarrrr.... efendim..

hayırlı cumalar....
günaydınlar gugum hayırlı cumalar
şekerimm temizlik ne alem de ...

cam silion muu...

tabi ya en zoru da cam silmek demi heele o bezleri sıkmak uuyyyyyyyyy

günaydın şekerim amin allah hepimizin dualarını kabul etsin ii olmaya çalışıoruz kimimiz ewde temizlik kimimiz işte kmimiz hamiş olma telaşında ama hrp bi koşuşturmaca allah bu hayat telaşımızı almasın elimizden

şekerimm temizlik ne alem de ...

cam silion muu...

camları en sona bırakıyorum canbonum
dün yatak odası baştan aşağı sildim ne var ne yok yıkadım yazlıkları çıkardım ön plana kazakları kaldırdım zaten yatağımı kaldırmak çin işkencesi mübarekakşama kadar çamaşırdı ütüydü
bugünde sırada mutfak varyarın kısmetse cam kapı avıze duvar halıları silerim
pazargünüde yerleşirim allah izin verirse

nurlummmmmmmm canım canbonumm hoşgeldinnn
sanada hayırlı cumalar kızçem.teyzoşalrım nasılallaha emanet olun

nasılsın beste kızçem

kolay gelsinnnn hayalimmm bitanemmmm

bahar temiliğne başladınn canbonummmm

geleyim yardımaaa sen çok yorulmaaaa

aşılamamı yapcaklarr hayalimm hayıllısı olsunnn

Amin bestecim amin ,haklısın hayat telaşımız olmasa sırf dert,sıkıntı düşünmekten gelmemek üzere aklımız bi yerlere giderdi .
Allah hep güzel telaşlar,güzel paylaşımlar versin .

Aman aman hamarat hayalotum çok yorma kendini sakın ,
Mola verde kahveye gel tatlım

nurlummmmmmmm canım canbonumm hoşgeldinnn
sanada hayırlı cumalar kızçem.teyzoşalrım nasılallaha emanet olun

İyiler bitanem ,öpüyorlar teyzoşlarını çok çok :)

Son düzenleme:
Herkeslere Selamlar,

Oncelikle benim gibi anne olmak isteyen tum arkadaslarimin en kisa zamanda anne olmasini dilerim insallah saglikla.
Biz de esimle yaklasik 6 aydir deniyoruz fakat henuz bir sonuc yok.
Normalde adetlerim cok duzenlidir,25-26 gunde bir olurum,yalniz bu ay adetim 1 hafta gecikti,29 Martta olmam gerekiyordu.
En son 4 Mart'ta olmustum ve bugune kadar hic bu kadar gecikmemisti ,ilk defa basima geldigi icin umitlenmistim.
Gecikmenin 2.gununde test yaptim,negatif cikti.Dun de test(6.gun) yaptim o da cikti.
Ama sanirim en kesin sonuc kan testiymis,bazen gec dollenme oluyormus fakat ne yalan soleyeyim,dunku negatiften sonra cok moralim bozuldu.
Sizce kan testi yaptirayim mi yine de?Esim zaten adetin gelmezse daha illaki doktora gidicez diyor.

Yaklasik bir haftadir karnim ve goguslerim cok sis,bir de cok fazla vajinal akinti var,wcye cok cikiyorum sizce yine de hamile olma sansim var mi?
Bu belirtiler sanki adet belirtileri gibi ben cok ayirt edemedim.
Arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum,cook tesekkurler.

slm kızlar nasılsınız???yozgatta hava kapalı ama benm içim umutlu :))

iim canım geçen hafta kimyasal gebelik yaşadım malesef ama bu hafta tekrardan başladık çalışmalara bat 20 nisan görünüyor bakalım sen nasılsın ?

Üzüldüm canım nasıl anladın kimyasal olduğunu cnm ? Herseyde bir hayır vardır , şükür canım bende iyiyim çalışıyorum suan işden çıktım eve doğru gidiyorum .

üzüldüm canım nasıl anladın kimyasal olduğunu cnm ? Herseyde bir hayır vardır , şükür canım bende iyiyim çalışıyorum suan işden çıktım eve doğru gidiyorum .

canım kan değerm önce yükseldi sonra düştü doktora gttm o söyledi hayrılısı buymuş demekki bu ay olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…