Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

şekerim .. herşeyin doğal ı makbul.. anne ve bebek sağlığı tehlikede değil ise epidural anestezi ile ağrısız sancısız normal doğum tercih edilmeli bence.. doktorun yönlendirir zaten.. benim arkadaşlar çok memnun kaldılar.. doğum çok rahat olmuş..

Son düzenleme:

yani belden uğuşturup sezaryen gibi mi alıolar dı

Yok şekerim yine belden uyuşturuyorlar ama normal doğum oluyoo... ıkın diyolarr ıkınıyosunn.. pıt doğduuuu bebişşşş

yok şekerim yine belden uyuşturuyorlar ama normal doğum oluyoo... ıkın diyolarr ıkınıyosunn.. Pıt doğduuuu bebişşşş

aaa bunu ilk defa duydum çok ilginç memnun du demekki arkadaşında hııııı sadece ağrıyımı hissetmiosun yani Ooo süper doktor öksür dio ya öksüürüosun öle bişi

Aaa yupi yupi bunu dr ma danışıcam ...esilam sen nasılsın ne war yok

iyiyim cnm sen nasılsın.bende dr gittim bugün yumoşlarım olmuş.yarın bidaha bakıcak.işte takip yapılıyo yarında çatlatma iğnemi olcam.sen napıyosun.korunmayı bıraktınmı

EWET ilaçla korunuodum YA ilacı bıraktım haftaya dr randewum war durumumu kontrol etcek olası bi drumla karşılasmayalım die eğer herşey yolundasa önümüzdeki ay başlarız çalışmalara suan ek olarak korunuorum ilacın etkisi bitmeden istenmien gebelik olmasın kötü sonuçlanmasın die ay çok konuştum neticede heycanlı garip bi hal içindeim şimdikten çalışıorum akşamları yemek iş hep aynı. Umudumla hayalotumda yok zaten prioirim war beni sakinleştirmeye çalışıo böle geçio günler allah ii haberler almaı nasip etsin esilam gönlünden geçeni wersin alaahım

Son düzenleme:

inş.Rabbim hepimize hayırlıklı sağlıklı evlat nasip etsın.

canbonlarım ben geldim
geçmişten beğenerek geldim valla yorum yapamadım hepinize dularınız için teşekkür ederim allah razı olsun
dün annemler gelemedi bana babanem hastalanmış şekeri düşmüş acil olarak biz gittik annemlere sabah 10 gibi sabah kalktıgımdA mıde bulantısıyla uyandım dedim sanırım kırmızılar yoldaordaykendende acıktım yıyemedım saat 5 tı kavaltı yaptık yedıgım bı tostsonra babamlar sız eve donun kızım hastanede ısımız bellı olmaz dedı ıyı zaten durumu gerı dönerken ben bi fenalaş 3 aylık gıbı göbeğim çıktı birdenmeğersem soğuk almışım salgın varmış motoru bozmuşumsonram direk acile gittik serum taktılarda kendime geldim canbonlarım şimdik turp gibi olmasamda turpun yarısı kadar varım
doktorun ıstedıgı testı yaptıramadım 15 günden once çıkmıyormuş bu test ve 80den başlıyo 150tlye kadar çıkıyo2 güne sonuç çıkaran bi labarotuvarı aradık 150 Euro dedidedim sağolun kalsınartık ankaraya gıdınce yaptırırım ıllakı yaptır dersebu arada yarın 12 50 de uçak kalkıyo bıtaneler 1 45 te iniş gözüyorseremcem gitceğim doktor Recai pabuççu diye bir adam netten baktığımda centrum tüp bebek merkezi diye çıkıyobenden böyle bıtanelerim

geçmiş olsun cnm.yani okadar halı yıkamaya olcağı buydu.neyse kendine dikkat et şekerim.haberlerini bekliyorum.gelişmelerden bizi haberdar et.inş.sonuç iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…