- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #45.861
kızlar hanginiz sormuştu bulamadım ama normal soğum sezaryen muhabbetimizde ewet ben çok korkuorum o yüzdn sezaryan istiodum ama normal doğum anne için çok faydalımış ya onuda istiorum ama itiraf ediorum korkuorum
şekerim .. Herşeyin doğal ı makbul.. Anne ve bebek sağlığı tehlikede değil ise epidural anestezi ile ağrısız sancısız normal doğum tercih edilmeli bence.. Doktorun yönlendirir zaten.. Benim arkadaşlar çok memnun kaldılar.. Doğum çok rahat olmuş..
yok şekerim yine belden uyuşturuyorlar ama normal doğum oluyoo... ıkın diyolarr ıkınıyosunn.. Pıt doğduuuu bebişşşş
aaa bunu ilk defa duydum çok ilginç memnun du demekki arkadaşında hııııı sadece ağrıyımı hissetmiosun yaniOoo süper doktor öksür dio ya öksüürüosun öle bişi
Aaa yupi yupi bunu dr ma danışıcam ...esilam sen nasılsın ne war yok
iyiyim cnm sen nasılsın.bende dr gittim bugün yumoşlarım olmuş.yarın bidaha bakıcak.işte takip yapılıyo yarında çatlatma iğnemi olcam.sen napıyosun.korunmayı bıraktınmı
EWET ilaçla korunuodum YA ilacı bıraktım haftaya dr randewum war durumumu kontrol etcek olası bi drumla karşılasmayalım die eğer herşey yolundasa önümüzdeki ay başlarız çalışmalara suan ek olarak korunuorum ilacın etkisi bitmeden istenmien gebelik olmasın kötü sonuçlanmasın die ay çok konuştum neticede heycanlı garip bi hal içindeim şimdikten çalışıorum akşamları yemek iş hep aynı. Umudumla hayalotumda yok zaten prioirim war beni sakinleştirmeye çalışıo böle geçio günler allah ii haberler almaı nasip etsin esilam gönlünden geçeni wersin alaahım
Hoşgeldiniz... napıosunuzz bakimmm... her şey yolunda mı ???
kimse beni görmüyorrr:26::26::26::26::18::18::18::18::18:
aaaaa hayalotum gelmiş.cnm nasılsın?neler yaptın.gittinmi ankaraya.merak ettim seni
kimse beni görmüyorrr:26::26::26::26::18::18::18::18::18:
canbonlarım ben geldim
geçmişten beğenerek geldim valla yorum yapamadım hepinize dularınız için teşekkür ederim allah razı olsun
dün annemler gelemedi bana babanem hastalanmış şekeri düşmüş acil olarak biz gittik annemlere sabah 10 gibisabah kalktıgımdA mıde bulantısıyla uyandım dedim sanırım kırmızılar yolda ordaykendende acıktım yıyemedım saat 5 tı kavaltı yaptık yedıgım bı tost sonra babamlar sız eve donun kızım hastanede ısımız bellı olmaz dedı ıyı zaten durumu gerı dönerken ben bi fenalaş 3 aylık gıbı göbeğim çıktı birden meğersem soğuk almışım salgın varmış motoru bozmuşum sonram direk acile gittik serum taktılarda kendime geldim canbonlarım şimdik turp gibi olmasamda turpun yarısı kadar varım
doktorun ıstedıgı testı yaptıramadım 15 günden once çıkmıyormuş bu test ve 80den başlıyo 150tlye kadar çıkıyo2 güne sonuç çıkaran bi labarotuvarı aradık 150 Euro dedi dedim sağolun kalsın artık ankaraya gıdınce yaptırırım ıllakı yaptır derse bu arada yarın 12 50 de uçak kalkıyo bıtaneler 1 45 te iniş gözüyor seremcem gitceğim doktor Recai pabuççu diye bir adam netten baktığımda centrum tüp bebek merkezi diye çıkıyo benden böyle bıtanelerim
olur mu güselim benim sen bi tenesinGel sakız çiğneyelim strese ii gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?