- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.421
slm herkeseeee
eve yeni geldikteeee ondan gelemedim ayol
bi denk gelipte iki lafın belini kıramıyoruz yaaaaaa
ne var ne yok bakalımm hu huuu umuuuduumm nasılsın kuzuummözledim fıstıkımııı
keserim de burdaymış, nasılsın kuzummmmm
hayalotum umudum keserim nereye kayboldunuuuzzzzzazcık özlem gidercektim ama yaaaaaaaa
neyse ben de gideyim o zaman, aslında bi sürü işim var ama çok özledim die gelmiştim.. İşlerimi halledeyim gelirim belki yinee öptüm canlarım
SİZİ ÇOK SEVİYORUMMMMM
slm herkeseeee
eve yeni geldikteeee ondan gelemedim ayol
bi denk gelipte iki lafın belini kıramıyoruz yaaaaaa
ne var ne yok bakalımm hu huuu umuuuduumm nasılsın kuzuummözledim fıstıkımııı
keserim de burdaymış, nasılsın kuzummmmm
ilahi gonzalezimmm koptum yaaaa
enişten diyoki neye gülüyosunbilmiyoki anasına yapcaklarıma gülüyorum
hay aklınla bin yaşa
hayalotum umudum keserim nereye kayboldunuuuzzzzzazcık özlem gidercektim ama yaaaaaaaa
neyse ben de gideyim o zaman, aslında bi sürü işim var ama çok özledim die gelmiştim.. İşlerimi halledeyim gelirim belki yinee öptüm canlarım
SİZİ ÇOK SEVİYORUMMMMM
hay allahım ben nasıl çıkam yaaa
ne ağlıyon hemen sulugözlü yengecimmm
dur bi sarılam çok özledimmmmmm yaaaa
ama banada sarıılll :84::84::84: sarılın yanii
hu huu.. medim.. cezirim.. hsgeldin kusum..bnde özledim nerelerdesin balım ya.. sen bizleri çok ihmal ettin bi aralar, daha çok bekliyoz he
nasıl olalım.. kaynatıyoz iste.. kafa kağıtıyoz yani.. iyi oldu geldiğin.. scorpimden haber yok
hay allahım ben nasıl çıkam yaaa
ne ağlıyon hemen sulugözlü yengecimmm
dur bi sarılam çok özledimmmmmm yaaaa
bende burdayımmmmm
derken kocacım yatalı dedi yaaa
meddim çok özledim ama çıkmak zorundayım tatlı rüyalar bıtanem siz sohbet edın hemi.ben yarın okurum hevesle
öpüyorum hepınızı allah rahatlık versın canbonlarıma tatlı uykular
umudum enişteme selam
ama banada sarıılll :84::84::84: sarılın yanii
kuzum biliyosundur ya netin azizliğine uğradık, yoksa beni kim tutabilir
hala da arada kopukluk oluyo, tam da düzeldi sayılmaz yani.. gelmezsem merak etmeyin beni de
scorpimde ne zmaandan beri haber yok kuzummmmm yaaa bak ben de çok merak ettim şimdi, inşş herşey yolundadır:44:
ayyyyyyyyyyyyyy ben de çok özledim hayalotumuuuuu, gelemiyorum ama bi yanım da dularım da hep sizinle kuzuummmmmmm
iyi geceler canımın içiii, inşş yarın bol bol konuşuruz.. Ben de çok kalamıycam, duş alcam evrak işi var.. sabahta erkenden doktoraaaaa..
hormonlarıma bi baktırayım bakalım ne alemde:44:
seni çok seviyorum hayalotummmmmm
Ayyyyyyyyyyy ben de gittiniz diye üzüldüm yaff, yazdığını görünce suratım böle oldu bideniiiym bebeğimm, bugünde dışarda olduğumuz için gelemedim
ama Allah biliyo ya aklım hep sizdeee
senden ne var ne yok canımın içiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende burdayımmmmm
derken kocacım yatalı dedi yaaa
meddim çok özledim ama çıkmak zorundayım tatlı rüyalar bıtanem siz sohbet edın hemi.ben yarın okurum hevesle
öpüyorum hepınızı allah rahatlık versın canbonlarıma tatlı uykular
umudum enişteme selam
kuzum biliyosundur ya netin azizliğine uğradık, yoksa beni kim tutabilir
hala da arada kopukluk oluyo, tam da düzeldi sayılmaz yani.. gelmezsem merak etmeyin beni de
scorpimde ne zmaandan beri haber yok kuzummmmm yaaa bak ben de çok merak ettim şimdi, inşş herşey yolundadır:44:
ayyyyyyyyyyyyyy ben de çok özledim hayalotumuuuuu, gelemiyorum ama bi yanım da dularım da hep sizinle kuzuummmmmmm
iyi geceler canımın içiii, inşş yarın bol bol konuşuruz.. Ben de çok kalamıycam, duş alcam evrak işi var.. sabahta erkenden doktoraaaaa..
hormonlarıma bi baktırayım bakalım ne alemde:44:
seni çok seviyorum hayalotummmmmm
ayıpsın umudummmmm , sarılmaz olur muyuzzzzhadi sarılalım sıkı sıkıı
inşş ondandır bebeğim yaaaa:44: umarım iyilerdir teyzoşumlaaaatmm kuzum sen iyi ol da.. gelirsin arada sırada bizi habersiz bırakma
scorpimin mide bulantıları var sanırım.. ondan gelemiyordur.. birde gündüz çok yornuluyom..eve gelincede yemekti derken mayısıp kalıyom demisit en son , yalnıs hatırlamıyorsam :26::26:
ben çıkıyorum umudum medimmm tatlı rüyalar hayırlı geceler öpüyorum ve sarılarak gıdıyorum
inşş ondandır bebeğim yaaaa:44: umarım iyilerdir teyzoşumlaaaa
umuduumm ben çıkıyorum kuzuummmm, işim başımdan aşkın
iyi geceler bebeğimm seni çook seviyorum
HERKESE İYİ GECELER CANLARIMMMMMMMMMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?