Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bende burdayımmmmm
derken kocacım yatalı dedi yaaa
meddim çok özledim ama çıkmak zorundayım tatlı rüyalar bıtanem siz sohbet edın hemi.ben yarın okurum hevesle
öpüyorum hepınızı allah rahatlık versın canbonlarıma tatlı uykular
umudum enişteme selam

hay allahım ben nasıl çıkam yaaa
ne ağlıyon hemen sulugözlü yengecimmm
dur bi sarılam çok özledimmmmmm yaaaa

hu huu.. medim.. cezirim.. hsgeldin kusum.. bnde özledim nerelerdesin balım ya.. sen bizleri çok ihmal ettin bu aralar, daha çok bekliyoz he
nasıl olalım.. kaynatıyoz iste.. kafa kağıtıyoz yani.. iyi oldu geldiğin.. scorpimden haber yok

Son düzenleme:

dur cankusum yaa. nereye gidiyorsun hemen.. bizde geldin diye sevniyordukk

kuzum biliyosundur ya netin azizliğine uğradık, yoksa beni kim tutabilir
hala da arada kopukluk oluyo, tam da düzeldi sayılmaz yani.. gelmezsem merak etmeyin beni de
scorpimde ne zmaandan beri haber yok kuzummmmm yaaa bak ben de çok merak ettim şimdi, inşş herşey yolundadır:44:

hay allahım ben nasıl çıkam yaaa
ne ağlıyon hemen sulugözlü yengecimmm
dur bi sarılam çok özledimmmmmm yaaaa

ayyyyyyyyyyyyyy ben de çok özledim hayalotumuuuuu, gelemiyorum ama bi yanım da dularım da hep sizinle kuzuummmmmmm

iyi geceler canımın içiii, inşş yarın bol bol konuşuruz.. Ben de çok kalamıycam, duş alcam evrak işi var.. sabahta erkenden doktoraaaaa..
hormonlarıma bi baktırayım bakalım ne alemde:44:
seni çok seviyorum hayalotummmmmm

şu scorcipede ulaşmam gerek acaba Zeynep kamile gitsem 5 dakka yürüsem bulabılırmıyımkinetarafa doğru yürüsem acep:26:valla kuzum yazmadı hiç topiğede ama fazla gıremıyorum yorgun oluyorum demişti en son dinleniyoda olabılır inşallah oyledır
bende seni çok sevıyorum meddım bıtanem.düzeldi ya çok şükür inşallah bıdaha olmaz
tamam bıtanem yarın gorusuruz ınsallah hafta sonuda daha rahat olur

üzülme kusum yaw.. biz sana hayalotumla dört bir yandan haber ederik, sen üzme tatlı canını
ohh gezin anam babam .. fırsatınrı bulduğunda değerlendirin kuzum .. enistem de seviyor galiba gezmeyi
bizde ne olsun kusum.. bildiğin gibi..

oooo sen de mi gidiyon kusum :26::26:
neyse bakalım.. hadi tatlı rüyalar.. as cnm söylerimm

tmm kuzum sen iyi ol da.. gelirsin arada sırada bizi habersiz bırakma
scorpimin mide bulantıları var sanırım.. ondan gelemiyordur.. birde gündüz çok yornuluyom..eve gelincede yemekti derken mayısıp kalıyom demisit en son , yalnıs hatırlamıyorsam :26::26:

inşş ondandır bebeğim yaaaa:44: umarım iyilerdir teyzoşumlaaaa

umuduumm ben çıkıyorum kuzuummmm, işim başımdan aşkın
iyi geceler bebeğimm seni çook seviyorum

HERKESE İYİ GECELER CANLARIMMMMMMMMMMMMMMMMMM

tatlı rüyalarr.. bol bebisli gecelerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…