- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.461
hadi hayırlısı bitanemHerkese hayırlı cumalaaaarrr, bu güzel günde Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin hepinize canlarım
göbüşlerimiz dolsun tez zamanda hayırlısı ile inşşşşşşşş
şimdi dr.dan geldim klomene devam dedi..
bu kez baya konuştuk,şu aşamada rahim filmini önermiyorum çok erken dedi yaabir sürü soru sordu cevaplarımdan sonra rahim filmini gerektiren hiç bi sorunun yok ki dedi :44:
6 ay klomen tedavisi ondan sonra olmazsa rahim filmi çekeriz dedi.. kafamız çorba oldu yineeee
scorpionsum neden gelmemiş yaa:44:
akşama görüşürüz canlarım, şimdi okula gitcem SİZİ ÇOK SEVİYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
habıbtemmmmmmmmmm canbonum yetişemedim sana bir sürü duam vardı çok şükür bitirdimhabıbtelerımmmmmmmmmmmmmmmm canlarım benmmmm nasılsınızz bakalımmmm ah bırınız olsaydınız ya buradaaaaaa hıc gorusemıyoruzzz arada gırebılıyorum ancak herkesı cok ozledımmm ınsallah karsılsırsak hayırlı haberlerınızı verırısınız buradaaaaaa
bu arada herkese hayırıl cumalar.. Rabbim dualarımızı kabul eylesin insaAllah..
cuma nın saatined okudum dua ettim sizlerede, ve tüm hastanede dua bekleyenlere.. Allahım yardımcı olsun insaAllah..
birde okurken.. telde biri arayıp durdu.. kimi aradığıın bilmiyo..sanki çok büyük insan sesi değildi.. biri mi arattırıyordu bilemedim ama.. dedim bu da kim şimdi ??
bana diyo, sen serpil misin? yok dedim burda öyle biri yok..
ozmn deniz mi adın? yok dedim burda oyle b.iri de yok..
ozmn adını söyle.. hay yarabbim sabır ver ..
dedim aradığın kisiler burda yok.. benide rahatsız etme.. deyip kapadım..
sen dedim kimsin böyle sorular sorabiliyorsun bana.?
ama sen söyle kim olduğunu? .. deyip durdu..
snra bida aradı.. çaldırıp kapadı.. çaldırıp kapadı.. hay dedim bi sen eksiksin ..
hani öyle numaraları açmıyorum da..
bgünlerde Kutlu Doğum için buradan belli kisiler arıyordu..yine onlar sandım da açtım..
bu da baskası çıkdı ama çözemedim :26::26::26:
--------
oowwww balkusum, hayalotum gelmiss.. cuman mübarek olsun kusum , gel bi öpem
hadi hayırlısı seremcemimKızlar akşam yakıyı eşim belime ovup yapıştırdı ama gece beni uyandırdı kıpır kıpır elektirik gitmiş ne varsa bundakalktığımda belim yanıyodu alev alev duramadım uyuyamayınca çıkardım bugün tekrar yapıştırtcam inşallah almış yenisini bugünde inş uyanmam acayip yanıyodu yaa
Allahım kız ne yediklerini öğrenene kadar çatlayacak..
ama iyi bisey değil söyliyim sana
Kızlar akşam yakıyı eşim belime ovup yapıştırdı ama gece beni uyandırdı kıpır kıpır elektirik gitmiş ne varsa bundakalktığımda belim yanıyodu alev alev duramadım uyuyamayınca çıkardım bugün tekrar yapıştırtcam inşallah almış yenisini bugünde inş uyanmam acayip yanıyodu yaa
Tatlım müş hizm arayıp engelletebilirsin en çok korktuğum şey öle aranmak
hadi hayırlısı bitanemolsun doktor nediyorsa onu yap bakalım başka bir doktor varsa yada bilgi amaçlı onada bi görünmede fayda var 6 aya kalmadan meleğin gelir inşallah dularım seninle bitanem rahim filmini genelde aşılama sırasında istiyorlarmış.benimde yok mesela ankaradaki doktorda istemedi bakalım yarınki nediycek
habıbtemmmmmmmmmm canbonum yetişemedim sana bir sürü duam vardı çok şükür bitirdimnasılsın habıbtem fındığım naziremim nasıl inşallah karşılaşırız kuzum çok özlemişim yaaaa
gonzalezim sana dönemedim kusura bakma canbonumo saatte uyuyodum eltim kaldırdı benide onun yanında farkettim ama arada kaynadın bitanem dualrım vardıda üstüne kahve içmeye gelen oldu anca yetişdim
seninde cuman mübarek olsun gonzalezimmmm dur bende bi öpem sarılam
ii yim geleceğin en şişko hamişi sen nassın walla bn çok karalıyım acaip rejime girdim öteki topikte dr inanılmaz gaza getrirdi wallabeste kızçem seremcemim nassınız
amin bitanem ii yapmışsın benimki huylanmayı bırak kıamet koparıo aramas inşalhyani nebilim.. ben de sevmem böyle şeyleri.. hele eşimin olduğu zaman olsa bu tür bisey.. adam durduk yerde huylanıyo..
neyse 2 saat oldu neredeyes aramadı bida.. insaAllah aramaz ..
okuyup dua edince.. telefonada üfledim.. Allahım olur olmaz kisiler aramasına izin verme didim
hadi hayırlısı seremcemimbakalım bu yakı işe yarıcakma yumurta çatlatmaya iyi geliyomuş diye duydum ben inşallah bi zararı olmaz dikkat et yinede canbonum...
olmaz öğrenmem gerek valla eltim bilir yahu bi sorım ona sende hiç kopya vermiyon
ii yim geleceğin en şişko hamişi sen nassın walla bn çok karalıyım acaip rejime girdim öteki topikte dr inanılmaz gaza getrirdi walla
amin bitanem ii yapmışsın benimki huylanmayı bırak kıamet koparıo aramas inşalh
Ya ben telefondan giriyorum canlarım bazen yazamıyorum kusuruma bakmayın iyiyim canım sen nasılsın evet yaa acayip yandı durduramadım bide şarter atmış onu düzeltene kadarda bi yandım çıkartınca bile etkisi geçmedi hemen bide etki etsin diye sıkı giyindiydimne biliyım ışte belki bi fayda görürüm diye yapıyom inş görürüm umudum eşin keçiboynuzu pekmezi yesin ben benimkine yediriyom spermi iyi ediyomuş çok faydası varmış hatta bende yiyorum kansızlıga filanda iyiymiş
keserim sen napıyosnu kusum , iyi misin
canım sıkkın biraz kırmızılar gelcek gibi kuzum
kusum üzülme.. keske senin gibi 1 senelik evliyim diyebilseydim.. inan yerinde olsam üzülmezdim..
ayyy yine aradı yaa.. mesgule attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?