Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hadi hayırlısı bitanemolsun doktor nediyorsa onu yap bakalım başka bir doktor varsa yada bilgi amaçlı onada bi görünmede fayda var 6 aya kalmadan meleğin gelir inşallah dularım seninle bitanemrahim filmini genelde aşılama sırasında istiyorlarmış.benimde yok mesela ankaradaki doktorda istemedi bakalım yarınki nediycek
habıbtemmmmmmmmmm canbonum yetişemedim sana bir sürü duam vardı çok şükür bitirdim nasılsın habıbtem fındığım naziremim nasılinşallah karşılaşırız kuzum çok özlemişim yaaaa

gonzalezim sana dönemedim kusura bakma canbonumo saatte uyuyodum eltim kaldırdı benide onun yanında farkettim ama arada kaynadın bitanem dualrım vardıda üstüne kahve içmeye gelen oldu anca yetişdim
seninde cuman mübarek olsun gonzalezimmmm dur bende bi öpem sarılam

hadi hayırlısı seremcemimbakalım bu yakı işe yarıcakma yumurta çatlatmaya iyi geliyomuş diye duydum beninşallah bi zararı olmaz dikkat et yinede canbonum...
Allahım kız ne yediklerini öğrenene kadar çatlayacak..
ama iyi bisey değil söyliyim sana

olmaz öğrenmem gerek valla eltim bilir yahu bi sorım ona sende hiç kopya vermiyon

yaa öyle bisey zamanın birinde banda yaptı, iki kadın .. ama duramadım.. çok kötü oldum.. 2gün mü ne zor durdum.. esim çıkart şunu baska şeyden zararın olacak simdi dedi..afedersiniz wc ye bile zor gidiyordum.. dayanamadım canım çok yandı çıkarttım bende.. artık dursa neye fayda sağlardı bilmiyom..

Son düzenleme:
Tatlım müş hizm arayıp engelletebilirsin en çok korktuğum şey öle aranmak

yani nebilim.. ben de sevmem böyle şeyleri.. hele eşimin olduğu zaman olsa bu tür bisey.. adam durduk yerde huylanıyo..
neyse 2 saat oldu neredeyes aramadı bida.. insaAllah aramaz ..
okuyup dua edince.. telefonada üfledim.. Allahım olur olmaz kisiler aramasına izin verme didim

yoo olsun kusum.. tahmin ettim uyuyorsundur die ama.. bisey sorucakdım sana.. neyse sonra sorarım.. dakikalarım bitmis arıyamıyorum bende.. aksama enistenden ararım seni olmazsa.. müsait olursan tabii

eltinin yerined olaydım.. bide hayalot nasıl uyandırılıyormus bide ben yapardımm

Son düzenleme:
beste kızçem seremcemim nassınız
ii yim geleceğin en şişko hamişi sen nassın walla bn çok karalıyım acaip rejime girdim öteki topikte dr inanılmaz gaza getrirdi walla
amin bitanem ii yapmışsın benimki huylanmayı bırak kıamet koparıo aramas inşalh

hani mause ' nin diğer adıı al sana kopyee

Ya ben telefondan giriyorum canlarım bazen yazamıyorum kusuruma bakmayın iyiyim canım sen nasılsın evet yaa acayip yandı durduramadım bide şarter atmış onu düzeltene kadarda bi yandım çıkartınca bile etkisi geçmedi hemen bide etki etsin diye sıkı giyindiydim ne biliyım ışte belki bi fayda görürüm diye yapıyom inş görürüm umudum eşin keçiboynuzu pekmezi yesin ben benimkine yediriyom spermi iyi ediyomuş çok faydası varmış hatta bende yiyorum kansızlıga filanda iyiymiş

e huylanıncada sorup sorusturuyo.. bana elli bin soru soruyo.. insaAllah aramaz bidaa
samsung telefonların özelliğinde varmıs , numara engelleme die..
esimin kinde var.. bida tel alırsam samsung alacam

kuzum keçiboynuzunun diğerlerinden yedi de.. bi pekmezi kaldı.. :26:

suan havuç suyu kürü yapıyoruz.. aksam net den aldığımız gelid nihayette..
ona koyup sıkıp suyunu çıkartıyoz.. kür denilen öyle oluyormus..
sabah aksam içiliyormus.. taze sıkılıp ..tadın pek hoş gelmiyor ilk etabda ama.. napalım.. bende onca iğne yapıyordum kendime.. zaman birseylere fedakarlık gösterip katlanma devri .. yapcaz artık bisiler

bugünde oturuduğumuz salonu temizledim sükür ki.. cuma temizilğini seviyorum.. havada dün kü günlere göre güzellesti biraz.. kanepe sildim.. halı sildim.. koltuk çekip altlarını sildim.. mis gibi oldu..
de simdi karnım acıkdı.. mama yeme saatim geldii gelin beraber yiyelim , umudun sofrası

kusum üzülme.. keske senin gibi 1 senelik evliyim diyebilseydim.. inan yerinde olsam üzülmezdim..

canım yaş 29 oldu eşim 35 yaşında zaman geçtikçe üzülüyorum 1 yıl ocak evleneli ama yok ta yok:))) biliyorum zor bi drum beklemk ama düşğnmeden edemyrm neden böyle oluyor dye doktor olur dedi geçen ay kimyasal oldu ama sanrım daha zamanı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…