- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.481
hayırdır gonzalezim müsaitim istediğin zaman arayıbılırsın mesaj hakkım var ama dakkam bitti benimdeyoo olsun kusum.. tahmin ettim uyuyorsundur die ama.. bisey sorucakdım sana.. neyse sonra sorarım.. dakikalarım bitmis arıyamıyorum bende.. aksama enistenden ararım seni olmazsa.. müsait olursan tabii
eltinin yerined olaydım.. bide hayalot nasıl uyandırılıyormus bide ben yapardımm
anammmmmmm geleceğin en şişko hamişi ben miyim kızçemii yim geleceğin en şişko hamişi sen nassın walla bn çok karalıyım acaip rejime girdim öteki topikte dr inanılmaz gaza getrirdi walla
amin bitanem ii yapmışsın benimki huylanmayı bırak kıamet koparıo aramas inşalh
hani mause ' nin diğer adııal sana kopyee
hayırdır gonzalezim müsaitim istediğin zaman arayıbılırsın mesaj hakkım var ama dakkam bitti benimdeşu kocacımı yolumda liraları yüklemem lazım nasıl uyandırcak kahveyle geliyor garıbım yoksa uyku sersemi oluyorum kapıyı açtığım gıbı suratına bıle kapıyorum valla
anammmmmmm geleceğin en şişko hamişi ben miyim kızçemzaten herkesin rüyasında hamişken duba gibi görünüyom annem hep uyarıyo beni çok yeme sakın hamileyken diyo allahım ya ben ne etcem
mause diğer adı fareben çok severim fareleri biliyonmu hatta en sevdiğim hayvandır inanmassın kayganam beni ilk gördüğünde fare avlıyodum sokokta demişti onu tutarsan gelinim demem diye cahıllık bıraktım hayvanı keşke tutupta ona ataymışım
anammm hala kimsecikler yok
bende gidiyom işteee banane banane
kocacım gelcek yemekten sonra gelirim canbonlarım
halaa.. geç kalmıs sayılmazsın kusum.. bak de hani bir zamanlar fare vardı de.. anlat biraz önce.. ozaman sonuçlandıramamıstım.. simdi böyle böyle yapıpta sonuçlansın mı de :)
kusum hsgeldirn... bnde biraz asbeye yazıyordum.. burada kimse yokdu.. beni sordu umudum nasılsın die.. bened biraz anlatınca içim bosaldı yine , yine geldiler bana
nyse bende çıkayım. .enisten geliyrmus..markete uğramısta bise istiyor mu dedi..
az btfakat biseyler yapim o gelmeden.. hadi görüsürüz aksama ins.
ayy kızlar benim ayaklarım çok üşüyo resmen 3 çift çorap gydm ve üstünede patik:))))ama hala üşüyorum
hadi insaAllah hayırlara çıksın balım..
hadii inşşş umudumun dedigi gibi hayırlara çıksın keserimayy kızlar benim ayaklarım çok üşüyo resmen 3 çift çorap gydm ve üstünede patik:))))ama hala üşüyorum
ben geldimmmyettim umudum canımm
hadii inşşş umudumun dedigi gibi hayırlara çıksın keserim
bnde napim selencelkim.. bu keserim öyle durup duruyo, iki laf yazmıyo bana
hoşbulduk balımmm iyiyim canım sen nasılsınhsgeldiniz selencelkim.. nassınız iyi misiniz bakimm
bnde napim selencelkim.. bu keserim öyle durup duruyo, iki laf yazmıyo bana
hoşbulduk tatlımm iyi teyzesihoşgeldin kuşum nasılsın teyzoşumuz nasıl tekme atıyormu:)))) ay inşallah olur bakalım rabbimden umut kesilmez...
umudum naber:26:bnde napim selencelkim.. bu keserim öyle durup duruyo, iki laf yazmıyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?