Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayırdır gonzalezim müsaitim istediğin zaman arayıbılırsın mesaj hakkım var ama dakkam bitti benimdeşu kocacımı yolumda liraları yüklemem lazımnasıl uyandırcak kahveyle geliyor garıbım yoksa uyku sersemi oluyorum kapıyı açtığım gıbı suratına bıle kapıyorum valla
anammmmmmm geleceğin en şişko hamişi ben miyim kızçemzaten herkesin rüyasında hamişken duba gibi görünüyom annem hep uyarıyo beni çok yeme sakın hamileyken diyoallahım ya ben ne etcem
hani mause ' nin diğer adıı al sana kopyee

mause diğer adı fare ben çok severim fareleri biliyonmu hatta en sevdiğim hayvandır inanmassınkayganam beni ilk gördüğünde fare avlıyodum sokokta demişti onu tutarsan gelinim demem diye cahıllık bıraktım hayvanıkeşke tutupta ona ataymışım

anammm hala kimsecikler yok
bende gidiyom işteee banane banane
kocacım gelcek yemekten sonra gelirim canbonlarım

halaa.. geç kalmıs sayılmazsın kusum.. bak de hani bir zamanlar fare vardı de.. anlat biraz önce.. ozaman sonuçlandıramamıstım.. simdi böyle böyle yapıpta sonuçlansın mı de :)

anammm hala kimsecikler yok
bende gidiyom işteee banane banane
kocacım gelcek yemekten sonra gelirim canbonlarım

kusum hsgeldirn... bnde biraz asbeye yazıyordum.. burada kimse yokdu.. beni sordu umudum nasılsın die.. bened biraz anlatınca içim bosaldı yine , yine geldiler bana

nyse bende çıkayım. .enisten geliyrmus..markete uğramısta bise istiyor mu dedi..
az btfakat biseyler yapim o gelmeden.. hadi görüsürüz aksama ins.

iyi yaptın gonzalezimmm
tamam afıyet bal şeker olsun

ayy kızlar benim ayaklarım çok üşüyo resmen 3 çift çorap gydm ve üstünede patik:))))ama hala üşüyorum

bnde napim selencelkim.. bu keserim öyle durup duruyo, iki laf yazmıyo bana

hsgeldiniz selencelkim.. nassınız iyi misiniz bakimm
hoşbulduk balımmm iyiyim canım sen nasılsın
bnde napim selencelkim.. bu keserim öyle durup duruyo, iki laf yazmıyo bana
keserimm nie konuşmuyon umudumla

hoşgeldin kuşum nasılsın teyzoşumuz nasıl tekme atıyormu:)))) ay inşallah olur bakalım rabbimden umut kesilmez...
hoşbulduk tatlımm iyi teyzesidaha tekmelemiyo balımm:26:çarşamba dr gitcem bakalımm neymiş
Rabbim gönlüne göre versin canım

hooooooop ben geldim
:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…