Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzum yazdıklarını yeni gördüm not giriyordum:)) ii diyelim ii olalım sen nasılsın bakalım??

başımın üstünde yerin varnassın nurlum görüşemedik bayadır

hoşgeldinnnnnnnnnnnnn

Saol canımıniçi,ellerine sağlık,çok lezzetliydi yemekler cidden yemek yoktu,günü kurtardım sayende.
iyiyiz bitanem ne olsun,aynı hayat devam ediyoruz bizde.
Sen nasılsın tatlım,keyifler yerinde inşallah.

selencelkim nassın kuzum.. iyisin artık dime.. fıstık nasıl

Selam umudum,nasılsın canım
Prenses mi geliyo belli oldu mu

Canım ev işi hayırlısı olur inşallah rahar edeceğin bir ev bulursun.
Bak benden sana minik bir öneri en üst katta olmasın.Yalıtım yoksa kışın ısınmaz,yazın güneş yakar.,Siz bilirsiniz bitanem de aklınızda olsun yine de

Hayırlısı olsun bu kez olsun inşallah canım.
Umut Allah ın bize verdiği en büyük nimetlerden biri.İnşallah emeklerini,dualarımızı boş çıkarmayacak Rabbim.
ziyaretçi dedin de..

eskiden bi film vardı kusum sen bilir misin, bilmiyom da..
adı ziyaretçi ' ydi.. çok enteresan bi filimdi.. yani dizi diyelim.. haftada bir oluyordu..acayip bi filimdi diyeyim sana
Bne hatırladım.
Çok eskiden çocukken izlerdik bizde hatta o zamanlar teypler var,videomuz falan yok.Her bölümü ablam kasede kaydeder daha sonra bide kasetten dinlerdik.Hey gidi günler ,çocuk aklı işte.
Bu demi bahsettiğin,ne çok severdim bu diziyi.

Selencelkim inşallah artık sıkıntılı dönem bitiyor.Allah kolaylık versin.
Şehir değişmek zor iş canım,hele de senin durumunda.çok kolay gelsin .
Sen haber sal gelelim sana yardıma,kıyamam
Teyzemizde maşallah,demek ütüden yırtmak istemiş
Canım bunlar da senin hayatındaki ekşınlar öyle bak.
Yıpratma sinirlerini umudum,meleğim

Canım ya senin ki kasti yapıyor heralde yok yok iyi tarafından bakalım :44:
Buldum akşama ne yemek yapsam diye düşünmesin gelinciğim ,sana ipucu gönderiyo,sevgiden hep sevgiden

Dur bende sarılayım şöyle uzun uzun

Son düzenleme:
Hayalotum cumartesiye gün kaldı canım benim Allah hayırlı olanı çıkarsın karşına inşalla o yolda ilerle kısa zaman da sonuç al.

Kuzucum bak gece gece naptın bana
Şaka bi yana o günleri görmek nasip olacak mı acep.:44:

Hayırlı haberlerinizi paylaşın kızlar arka arkaya ,yeni yılda kucaklarınızda olsun sağlıkla melekleriniz.

günaydın kızçelerim hayırlı cumalar allah tüm dualarımızı kabul etsinnnn

hey maşallahhhhhh çorumlularrrr...

Hayırlı cumalar olsun inşallah... Tüm dualarınız kabul elsin göbişler bebişlerle dolsun .....
Rabbim gönlünüze göre versin inşallahhh.. AMİN :109::109::109::114::114:

Herkese hayırlı cumalaaaarrr, bu güzel günde Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin hepinize canlarım
göbüşlerimiz dolsun tez zamanda hayırlısı ile inşşşşşşşş

şimdi dr.dan geldim klomene devam dedi..
bu kez baya konuştuk,şu aşamada rahim filmini önermiyorum çok erken dedi yaabir sürü soru sordu cevaplarımdan sonra rahim filmini gerektiren hiç bi sorunun yok ki dedi :44:
6 ay klomen tedavisi ondan sonra olmazsa rahim filmi çekeriz dedi.. kafamız çorba oldu yineeee

scorpionsum neden gelmemiş yaa:44:

akşama görüşürüz canlarım, şimdi okula gitcem SİZİ ÇOK SEVİYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hayırlı cumalar olsun inşallah... Tüm dualarınız kabul elsin göbişler bebişlerle Dolsun .....
Rabbim gönlünüze göre versin inşallahhh.. Amin :109::109::109::114::114:
amin bi tanem tatlılar kraliçem amin inşallah önce şu göbemde ki yağları eritim hazır 2 ay warken de çalışmalara en azında bebişe yer açılsın

geçmiş olsun tatlım rahatlat o kafanı sıkma canını ne olursun herşeyi başı şu kafalrımız doldurmaktan başlıo herşey güzel olucak eninde sonunda hepimiz mutluluğa erişicez Böle saf saf gülcez aminnnnnnn

habıbtelerımmmmmmmmmmmmmmmm canlarım benmmmm nasılsınızz bakalımmmm ah bırınız olsaydınız ya buradaaaaaa hıc gorusemıyoruzzz arada gırebılıyorum ancak herkesı cok ozledımmm ınsallah karsılsırsak hayırlı haberlerınızı verırısınız buradaaaaaa

canım hoşgeldin nasılsın bitanem bebişimz nasıl umarım herşey yolundadır...

nurlum hsgeldin kuzum.. iyi diyelim iyi olalım ..
evt bi ev işimiz var .. bulunduğumuz yer kısıtlı bir yer ve ben çok sıkıldım, kendim bir yere gidemiyorm, esimde çalısıyor, bitek haftasonu o da boş vakti olursa.. en azından merkeze tasınırsak, ben biraz daha rahatederim kafa olarak, merkezden onun iş yerine gidip gelen çok varmıs.. artık birazda esim fedakarlık yapcak.. ben yıllar boyunca hep küçük yerde yaşadım esim için.. eş demek, fedakarlık demek..
öyel gidip gelem olucak diye, ev - iş arası.. esim için nasıl gidip gelcek diye düsünmüyor değilim.. ama böyle de.. ben artık ruhum kaldırmıyo.. yoksa aradan ben gidecem .. bunu yaşayan bilir ..
önerin için saol kusum.. haftasonu gidip bi bakıcaz.. hemen evden çıkmak gibi bi sıkıntımız yok simdilik.. bakalım artık hayırlısı..yine söylerler..ev bulduklarında..
----
evt o dizi, bak nasılda nurlum bilen çıkdıı hayalotum
---
aynen öyle sekerim.. ekşınlarım hiç bitmiyo
valla teyze ütüden yırtayım mı dedi ne dediyse artıkın..beni deli etmeye yarıyolar anca...
insan birsey yaparken birtek kendini değil, apartmanda oturuyorsa, karşımdakine bi zararım olur mu düsüncesi olması lazım ??
ama yok.. olmayınca mabud neylesin mahmut :)
yani bunun gibi bir sürü şey, üstekilerden bana.. hani baksan zararsız kisiler die görürsün ama,,yapıyolar işte.. düsünce yok maalesef ..ben hiçbirsey demesem, halen o yaptıklarına devam edeceklerdi kimbilir ..
hani büyükler,yapmazlar bilirler diye birsey yok.. akıl yaşta değil bastadır sözü vardır.. böyle birseyi yapıp yapmamakta, düsünce işi.. görgü işi ..
hani simdi yine baska yere tasıncan.. orada, her yerde olur böyle seyler olabilir derseniz eğer .. en azından kafa dağıtcak bi çıkıp yürüyüş yaparım, en basiti..orada önceden tanığdımız gidip-gelme yaptığımız arkadas çevrem var..nebilim çağırıp duruyolar zaten buraya gelseniz diye..
zaten ne kadar ömrümüz kaldı ki??? .. biraz da böyle deneyelim kendimizi..
sarıl nurlum ..

Son düzenleme:
canbonlarım scorcipin yazdıkları haber verim iyiymiş çok şükür olduğu gıbı nedeyse yazdım

rabbım hepınızın gonlundekını hayırlısıyla versın inşallah cumanız mübarek olsun

SCORCİPİN YAZDIKLARI
Oy canim benimmm.kusuruma bakmayin.bu ara eve zor atiyorum.kendimi.aksamuzeri basliyo bulantim.yemek yiyip uzaniyorum.iki aksamdir annemdeydim zaten.telden de kotam bimek uzere.simdi yolda topige yazmak icin girdim mesajini gordum..
İyiyim kuzum ya ama gercekten yorgunum.ise gidip gelmek.bitiriyo benibugunu atlatsam da dinlensem diye bakiyorum.tum kizcelere benden selam soyle.
Ha bi de umudum hafta ici mesaj atmisti.oglen tatilinde cvpladim ama mesaj kutusu doluymus mesajim gitmemis.insallah aksam.girebilirsem ona da yazicam.kusura bakmasin.optum canimcim

nurlum bu filmdeki ziyaretçiler ne yiyor bi de bana bakemben hatırlamıyorum bu filmi ama izliycem bunu bulup ne yiyolarmış öğrenmem gerekçok sevdiğinden canım o kısmından hiç şüphem yok nurlum

az kaldı bugün aradılar hatırlatma yapıyorlarmış.bende korktum hayırdır didim birdenyarın tam bu saate görüşüyo olucam yada kurcalatma işlemi gerçekleşiyor olcakhayırlısı artık
ama nurlum biz bebeleri görürkene sen napcan mecburrrrrr gelininle damadını görmen gerek senindeolur bitanem olur zaman hızla akıp geçiyor

bu arada herkese hayırıl cumalar.. Rabbim dualarımızı kabul eylesin insaAllah..
cuma nın saatined okudum dua ettim sizlerede, ve tüm hastanede dua bekleyenlere.. Allahım yardımcı olsun insaAllah..

birde okurken.. telde biri arayıp durdu.. kimi aradığıın bilmiyo..sanki çok büyük insan sesi değildi.. biri mi arattırıyordu bilemedim ama.. dedim bu da kim şimdi ??
bana diyo, sen serpil misin? yok dedim burda öyle biri yok..
ozmn deniz mi adın? yok dedim burda oyle b.iri de yok..
ozmn adını söyle.. hay yarabbim sabır ver ..
dedim aradığın kisiler burda yok.. benide rahatsız etme.. deyip kapadım..
sen dedim kimsin böyle sorular sorabiliyorsun bana.?
ama sen söyle kim olduğunu? .. deyip durdu..
snra bida aradı.. çaldırıp kapadı.. çaldırıp kapadı.. hay dedim bi sen eksiksin ..
hani öyle numaraları açmıyorum da..
bgünlerde Kutlu Doğum için buradan belli kisiler arıyordu..yine onlar sandım da açtım..
bu da baskası çıkdı ama çözemedim :26::26::26:
--------

oowwww balkusum, hayalotum gelmiss.. cuman mübarek olsun kusum , gel bi öpem

Kızlar akşam yakıyı eşim belime ovup yapıştırdı ama gece beni uyandırdı kıpır kıpır elektirik gitmiş ne varsa bunda kalktığımda belim yanıyodu alev alev duramadım uyuyamayınca çıkardım bugün tekrar yapıştırtcam inşallah almış yenisini bugünde inş uyanmam acayip yanıyodu yaa

oy oy scorpim.. ben daha sonradan anladım acaba dolu muydu ki kutum diye.. birisi daha msj yazarken öyle demis bosalt die.. dedim acaba gördü de yazamadı mı ki .. yok cnm ne kusuru.. scorpim.. insaAllah atlatırsın bu günleri de.. hem bahar yorgunluğu, hem bebis yorgunluğu.. Rabbim kolaylık versin insaAllah.. öpüyoz seni kusum teyzosumuzla..

Son düzenleme:
Tatlım müş hizm arayıp engelletebilirsin en çok korktuğum şey öle aranmak

nurlum bu filmdeki ziyaretçiler ne yiyor bi de bana bakemben hatırlamıyorum bu filmi ama izliycem bunu bulup ne yiyolarmış öğrenmem gerekçok sevdiğinden canım o kısmından hiç şüphem yok nurlum

Allahım kız ne yediklerini öğrenene kadar çatlayacak..
ama iyi bisey değil söyliyim sana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…