- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.441
hayalotum umudum keserim nereye kayboldunuuuzzzzzAzcık özlem gidercektim ama yaaaaaaaa
Neyse ben de gideyim o zaman, aslında bi sürü işim var ama çok özledim die gelmiştim.. Işlerimi halledeyim gelirim belki yinee öptüm canlarım
Sizi çok seviyorummmmm
başımın üstünde yerin varnassın nurlum görüşemedik bayadır
hoşgeldinnnnnnnnnnnnn
selencelkim nassın kuzum.. iyisin artık dime.. fıstık nasıl
iki haberim var kızlar
ilki ... tasıncaz demistim ya.. bu aksam yine arkadası aradı enistenizin.. iki ev daha bulmus.. biri 1. kat mış.. dieri ise 6. kat mış.. aynı bina heralde diye tahmin ediyorum bakalım gidince görcez.. teli kapatınca sorunca bunları dedi enisterniz ..
dedim 1. katı istemem.. smdi zaten mecburiyetten 1. katta oturuyom.. hayatımda ilk kez.. hiç sevmedim bazı yönlerden ..
enisteniz.. tmm haftasonu gelip bakarız bi ..
zaten şuan için evin suyu çıkmadı, şu 1-2 ay içinde ne ara olursa, tmm bu olur dediğimize tasıncaz insaAllah..
-----------
2. haberim ise..
enistenize yeni uygulamaya geçtik.. e bos durmayla olmuyo bu isler..gerçi çok çalısıyoz ama yinede yok napalım.. bi ara tutturucaz bakalım bizde bu işi
geçen günler arastırırken.. havuç suyu kürünü okuduk.. epey fayda gören var ..bakalım artık kısmet.. olursa yeni yer, yeni mekan..
birde... seremcem de demisti.. yine baska kızlarda demisti... biz de inandık.. o ilaca.. esim tmm onuda alalım dedi.. sonuçta zararı olan birsey değil.. vitamin yüklemesi diyeylim onada
bizden böyle simdilikk
Bne hatırladım.ziyaretçi dedin de..
eskiden bi film vardı kusum sen bilir misin, bilmiyom da..
adı ziyaretçi ' ydi.. çok enteresan bi filimdi.. yani dizi diyelim.. haftada bir oluyordu..acayip bi filimdi diyeyim sana
Selencelkim inşallah artık sıkıntılı dönem bitiyor.Allah kolaylık versin.iyiyim bitanemm halsizlik dışındaaa hamdolsunn
kız ben senii yerimmm
Rabbimm şifanı versinn bitanemmm haklısınn iyi dielim iyi olalımm
hayırlısı ne ise o olsunnn umudumm canımmbencede üst katlar iyi oluyo kimse üstünden bişi çırpmıyoo bende eşime diorumm konyada tutucamız evi üstten bull olmazmış bi altı olcakmışş
Teyzemizde maşallah,demek ütüden yırtmak istemişvalla kuzum.. üst katta ki oturanların maarifetleri saymakla bitmez
bir keresinde yağmur yağd yağacak çamasır asmısım sabahtan iyiyid hava, öğlen gibi hava bozmaya basladı, mtfaktan beri onu bakıyom ikide bir.. birses duydum balkon kapısı açık.. şıp şıp damlıyo bisey. heh dedim yağmur basladı.. anam bi bakarım yağmur yok henüz.. bide kafamı yukarı bakarsam.. üstte ki kadın.. tülbentini yıkamıs 2tane.. onları da sıkmamıs ki,. kırısmasın diye heralde.. altta ki ıslansın dursun.. niyeti vardı sanki.. bi çağırırsın teyzee teyzee...
--dedim teyze o tülbentleri sıkmadan mı astın.. asarken benim çamasırlarımı görmedin mi dedim..
kadın öölece bön bön yüzüme bakıyo .. dedim Allahım sabır ver..
yani 50-55 en fazla 60 yaşlarındalar teyzely amca.. ama ne görgü var ne bise.. ama sorarsan, bilmis kadın kendisi
bunun gibi kusum..
yaparlar, susarlar.. yaparlar ben derim.. demesem hep yapacaklar.. utanmalrı da yok anam
hele o sıralar, hep böyle sulu şeyler gelid basıma.. dedim enistenize.. ben bunlardan kafayı yicem.. dedim bir daha alt kat tut, bak seni naapıyom
dua edinde tepenizde kaygananız yok.benim yatak odamın camını gorsenız hergun günün menüsü orda mevcut
melemen domates biber taneleri eşliğinde
yumurta kabukları zeytın çekirdeği
daha sayammı he bide balık kılçıkları
Dur bende sarılayım şöyle uzun uzun
Hayalotum cumartesiye gün kaldıcanbonlarım bu arada cumartesi gününe randevu aldım saat 2 buçukta eşimle gitcez bakalım nedıycek bana.eğerki tüpte anlaşırsak direk orda yaptırcaz eşimle uzun uzun konuştuk karar verdık.hayırlısı artık
bende çıkımda yatım artık
kimseciklerde yok topik yine boşalmışvallahi tek tek saçınızdan sürüklicem artık
bu arada nurlum klnim asetonum hayalim yine kayıp:44:
çıkın gıı ortaya
ben de gidemde yatam rüyanızda beni görün inşlalh
şaka şaka bebeklerinizi görün inşallah
nurlum sende gelininle damadını gör inşalah
tatlı uykular hepınıze allah rahatlık versın canbonlarım
ziyaretçiler gelsenize konuşalımgizliden bakmayın alaalaa
sorma bitanemmm çok işim var:26::26:napalım hepsinin üstesinden gelicez mecbur
hayırlısı olsun canımm hepimizin hakkında
sen nasılsın tatlımmm agrıların geçtimii:26::26:
bende çorumluyummmmmmm kahraman çorumluu
klnm hg nasılsın bitanemm minigimizi göremedin demekk
amin bi tanem tatlılar kraliçem amin inşallah önce şu göbemde ki yağları eritim hazır 2 ay warken de çalışmalara en azında bebişe yer açılsınhayırlı cumalar olsun inşallah... Tüm dualarınız kabul elsin göbişler bebişlerleDolsun .....
Rabbim gönlünüze göre versin inşallahhh.. Amin :109::109::109::114::114:
herkese hayırlı cumalaaaarrr, bu güzel günde rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin hepinize canlarım
Göbüşlerimiz dolsun tez zamanda hayırlısı ile inşşşşşşşş
şimdi dr.dan geldim klomene devam dedi..
Bu kez baya konuştuk,şu aşamada rahim filmini önermiyorum çok erken dedi yaabir sürü soru sordu cevaplarımdan sonra rahim filmini gerektiren hiç bi sorunun yok ki dedi :44:
6 ay klomen tedavisi ondan sonra olmazsa rahim filmi çekeriz dedi.. Kafamız çorba oldu yineeee
Scorpionsum neden gelmemiş yaa:44:
Akşama görüşürüz canlarım, şimdi okula gitcem sizi çok seviyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
habıbtelerımmmmmmmmmmmmmmmm canlarım benmmmm nasılsınızz bakalımmmm ah bırınız olsaydınız ya buradaaaaaa hıc gorusemıyoruzzz arada gırebılıyorum ancak herkesı cok ozledımmm ınsallah karsılsırsak hayırlı haberlerınızı verırısınız buradaaaaaa
Saol canımıniçi,ellerine sağlık,çok lezzetliydi yemekler cidden yemek yoktu,günü kurtardım sayende.
iyiyiz bitanem ne olsun,aynı hayat devam ediyoruz bizde.
Sen nasılsın tatlım,keyifler yerinde inşallah.
Selam umudum,nasılsın canım
Prenses mi geliyo belli oldu mu
Canım ev işi hayırlısı olur inşallah rahar edeceğin bir ev bulursun.
Bak benden sana minik bir öneri en üst katta olmasın.Yalıtım yoksa kışın ısınmaz,yazın güneş yakar.,Siz bilirsiniz bitanem de aklınızda olsun yine de
Hayırlısı olsun bu kez olsun inşallah canım.
Umut Allah ın bize verdiği en büyük nimetlerden biri.İnşallah emeklerini,dualarımızı boş çıkarmayacak Rabbim.
Bne hatırladım.
Çok eskiden çocukken izlerdik bizde hatta o zamanlar teypler var,videomuz falan yok.Her bölümü ablam kasede kaydeder daha sonra bide kasetten dinlerdik.Hey gidi günler ,çocuk aklı işte.
Bu demi bahsettiğin,ne çok severdim bu diziyi.
Selencelkim inşallah artık sıkıntılı dönem bitiyor.Allah kolaylık versin.
Şehir değişmek zor iş canım,hele de senin durumunda.çok kolay gelsin .
Sen haber sal gelelim sana yardıma,kıyamam
Teyzemizde maşallah,demek ütüden yırtmak istemiş
Canım bunlar da senin hayatındaki ekşınlaröyle bak.
Yıpratma sinirlerini umudum,meleğim
Canım ya senin ki kasti yapıyor heraldeyok yok iyi tarafından bakalım :44:
Buldum akşama ne yemek yapsam diye düşünmesin gelinciğim ,sana ipucu gönderiyo,sevgiden hep sevgiden
Dur bende sarılayım şöyle uzun uzun
nurlum bu filmdeki ziyaretçiler ne yiyor bi de bana bakemSaol canımıniçi,ellerine sağlık,çok lezzetliydi yemekler cidden yemek yoktu,günü kurtardım sayende.
iyiyiz bitanem ne olsun,aynı hayat devam ediyoruz bizde.
Sen nasılsın tatlım,keyifler yerinde inşallah.
Bne hatırladım.
Çok eskiden çocukken izlerdik bizde hatta o zamanlar teypler var,videomuz falan yok.Her bölümü ablam kasede kaydeder daha sonra bide kasetten dinlerdik.Hey gidi günler ,çocuk aklı işte.
Bu demi bahsettiğin,ne çok severdim bu diziyi.
Canım ya senin ki kasti yapıyor heraldeyok yok iyi tarafından bakalım :44:
Buldum akşama ne yemek yapsam diye düşünmesin gelinciğim ,sana ipucu gönderiyo,sevgiden hep sevgiden
Hayalotum cumartesiye gün kaldıcanım benim Allah hayırlı olanı çıkarsın karşına inşalla o yolda ilerle kısa zaman da sonuç al.
Kuzucum bak gece gecenaptın bana
Şaka bi yana o günleri görmek nasip olacak mı acep.:44:
Hayırlı haberlerinizi paylaşın kızlar arka arkaya ,yeni yılda kucaklarınızda olsun sağlıkla melekleriniz.
canbonlarım scorcipin yazdıkları haber verim iyiymiş çok şükür olduğu gıbı nedeyse yazdım
rabbım hepınızın gonlundekını hayırlısıyla versın inşallah cumanız mübarek olsun
SCORCİPİN YAZDIKLARI
Oy canim benimmm.kusuruma bakmayin.bu ara eve zor atiyorum.kendimi.aksamuzeri basliyo bulantim.yemek yiyip uzaniyorum.iki aksamdir annemdeydim zaten.telden de kotam bimek uzere.simdi yolda topige yazmak icin girdim mesajini gordum..
İyiyim kuzum ya ama gercekten yorgunum.ise gidip gelmek.bitiriyo benibugunu atlatsam da dinlensem diye bakiyorum.tum kizcelere benden selam soyle.
Ha bi de umudum hafta ici mesaj atmisti.oglen tatilinde cvpladim ama mesaj kutusu doluymus mesajim gitmemis.insallah aksam.girebilirsem ona da yazicam.kusura bakmasin.optum canimcim
nurlum bu filmdeki ziyaretçiler ne yiyor bi de bana bakemben hatırlamıyorum bu filmi ama izliycem bunu bulup ne yiyolarmış öğrenmem gerek çok sevdiğinden canım o kısmından hiç şüphem yok nurlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?