Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet sıra umutta hadi bakem umdum :))) oturmya mı geldik ayol:))))

oturmaya gelmedikte.. kasılmaya geldik.. pc kasmaya basladı hahahahah DD

neyse.. ben sırada ki sarkımı :)))

Ankara havasından alim...
Ankara'nın yolları da büklüm büklüm yolları ..tey tey de tey tey hahaha DD

ilahi keserim güldürdün beni yaa =))

kızlaaaarrr selam nasılsınız bakalım bayadır yoktum buralarda bu ayda olmadı hemde hersey yolundayken tutturamadım bebısıustune ustuk kıl donmesı olmusum oturamıyorum öldüm öldüm 2 gundur önerebilecegınız bıse varmı cok korkuyorum gecmez de amelıyat derler dıye:18::18::18:

hsgeldin cnm.. çok geçmis olsun.. :26::26:
ya hiç bilmiyorum ki.. ameliyatlık durumu var mı peki :44::44:dr ne dedi :26:

kusumm 33 üm bitti benim.. 79 luyum..
çalısmıyrum maalesef

sen cnm
oyyy masallah erken evlenmıssın sen ben 28 85 liyim. bnde calısmıyorum. benım yakın bi akrabamında 10 sene cocugu olmadı hep yanlıs tedavilerle devam etttiler enson bı dra gıttler esınde varıkosel oldugu soylenmıs amelıyat olmasını solemıs dr. ama rısklıymıs amelıyat ama herhalukarda olması lazımıs oldu ve simdi 2 tane kızları var masallah Allahtan umut hıc kesılmez onlarda 3 kez tup bebk yapmıslar

evt cnm öyle oldu..
ne güzel 28 li yıllarım olaydı simdi.. :) amayine sükür halime.. gören yaşını göstermiyon diyolar.. yani görümcemin kızı var üni de okuyor..onla gezince arkadasın mı diyolar .. o da bi alternatif tabi de.. :)

kusum, o dediğni ameliyatı esim de geçirid yıllar önce.. ama tüpe basladığımız zamanda.. tüp dr um bi faydası olmaz. olmamıs dediydi.. herkes de bir olmuyordur da, kader-kısmet işi birazda..

masaAllah kızlarına ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…