Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tatlım sen istemediğin için mi beklemedesin:44::44: birşeyi mi bekliyorsun:44:malum ben pek takipte geri kalıyorumda:44::44::44:

tatlım hemen özet geçim bn 3 yıl yasmin kullandım geçen hafta gittim dr a hapı bıraktım bi kaç normal regl takip edelim hormonlara bakalım 2 aydan sonra çalışmalara başlayalım dedik....

canbonlarım geldik doktordan.ilgi alaka çok güzeldi gidene kadar içim sıkıntılıydı ama ordan çok büyük umutlarla ayrıldık
ilk gittik form falan doldurdular kayıt için vs.
daha sonra doktorun odasına çıktık.tanıştık falan.uzunca bir konuşmanın ardından muane etti.çok sayıda yumurtan var dedi saysak 30 bulurmu bilmem dedi hepsi pkonun açtığı belalar anlıycanız
ben olsam yaşınız genç 1 defa bile olsa aşılama denemenizi öneririm dedi.şuan olmıcak diye bi karar veremem dedi.ben olabılır dedim ama eşim kabul etmedi aşılamayı.ben tüp bebek istiyorum dedi.doktorda aksine 3 kez sordu aşılamada kesin kararamızı.eşimde dediki ben tam tüp bebek parasını denkleştirdim.aşılama için onu harcamam gerek dedi.olmadığını varsayarsakki kesin konuşmuyorsunuz ben tüp parasını bidaha denkleştiremem dediadam maddi olarak haklı bişey diyemedim.doktorda olaftan sonra tüp bebekte karar kıldı.rahim filmini hiç istemedi umudum.konusu bile geçmedi.ohss denilen hastalıktan bahsetti.olma ihtimalin çok yüksek bu yumurtalarla dedi.bu ay ilaç kullanmamana rağmen nasıl bukadar yumurtlamışın dedi hayret.hatta eşime sen bu spermlerle yandın dedi.dua etki spermlerin eşinin yumurtalarına yetişebilsin dedi.eşimi görseniz kıpkırmızı olduburası %85 şans verdi tüpte.umutlarıda yükledi tabi bize...geçirdiğimizhastalıkları rahatsızlıkları hepsini yazdı ..hatta benim rahatsızlığım vardı ya hani belımde psikoljıkmı dedi bana teşhisini senmi koydun dediyok dedim 3 doktor kararı.hayret çok iyi görünüyorsun dedi dedim teveccünüzkonu sigaralara gelditedaviye kadar bırakıyosun dedi azalt demiyorum bırakmanı söylüyorum dedi.yapamıcaksan haberım olsun dedi.bende yapıcam dedim.eşimede sende yarılıyosun dedi.bırak demiyorum ama az içiyosun dedi.eşimde kabul etti..şimdik ohss olmamam için yasmin verdi bu adetımde kullanmaya başlıcam.daha sonra hap bitimindeki adetimde yani hazıran başlarında tedavim başlıyor.ilaçlarım yazılcak
kilo olarak zayıfsın dedi senin şuan karşımda bu kistlerle 100 civarı bi kiloda olman gerekiyordu dedi.şeker hastası değilsin ama önlem olarak şeker ilacı kullanmanı istiyorum dedi.bide b vitamini yazdı banafiyat konuştuk anlaştık.güzel biyer ,ikna edici biyer böyle işte canbonlarım.
doktorun demesine göre şubat gibi doğumdasın dedi Allahtan bişey gelmesse.dedik inşallalh
bakalım şimdilik böyle ha bide ilk defa bi doktor muaneye başlamadan besmele çektidedim tamam şimdik oldubu sülüman gerçek sülüman
sinirlerim bi yandan çok bozuk biraz çıkıyorum bi ara anlatırım sizede tabi ben çözebilirsem
öpüyorum hepınızı kızçelerim sizi seviyorum

Son düzenleme:

tatlım seninde böle haberlerle gelmen çok güzel oldu bu ay hiçcbirimiz üzücü haberler almadık çok hoş oldu allahım gönlüne göre vercek kuşum ne kadar emin konuşmuş demekki her şey çok güzel olucak işte öteki sıkıntınıda atlatırsın be kuşum sen neler atalatmadın istediğin zman paylaş biz dinleriz.....eşin de haklı kolay biri araya gelmio o paralar çok ii bilirim.....aferin ona besmelesiz olmaz ...... benm dr acık artist sanmam bezi olssun o taraklarda da belki içinde diodur adamın günahını almiyim huzurluca uyu kuşum artık bakıım iç yasmin iç ah bnm 3 yıllık emektarım....

beste kızçem çok sağolasınyasmin bende 8 ay kullandım şimdiki 1 ay Allahtan.artık duyunca bile midem bulanıyo bu haptanbakalım olursa eğer şubat gibi fındık faresi doğarhayırlısı artık .beste kızçem doğru dedin sorun dediğin haledılır ama bendede sorunlar bitmez be kızçem.ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ama Allaha havale ediyorum beddua edersem tutucak biliyorum onuda istemem karşımdaki çeksin.rabbim büyüktür elbet
kızlar ovulsyon testiyle yapılan hamlelik testi doğrumudur.....

keserim doğru değil balım bazı kişilerde olmuş bu olay doğruluk payı vardır deniliyor ama biz bunu hayalimde yaşamıştık ama değildi hamile ozamanlar:26:sen en doğrusu idrar testı ya canbonum

canım ben bunu doğrulamak için ablama yaptrdm o hamile ya o da dyr ki biri çok koyu çizginin diğeri ona yakın dyr bilmyrm kafam karıştı evde test yoktu bende ovulasyon testyle yaptım şaşrdım... biraz araştrdm çoğunda olmş... adetmde olmadı daha heycanlı bekleyiş devam edyr dımtıs dımtıs:)))))

tatlım hemen özet geçim bn 3 yıl yasmin kullandım geçen hafta gittim dr a hapı bıraktım bi kaç normal regl takip edelim hormonlara bakalım 2 aydan sonra çalışmalara başlayalım dedik....
anladım cnmbende 4 sene kullanmıştım bıraktıktan 6 ay sonra hamile kaldımgerçi benim eşimden kaynaklı bir sorun varmış sonradan öğrendiktedavi oldu sonraki ay hamile kaldım
hayalim hoşgeldinizzzdemekki inatçı çıktı benim teyzoşum
yirim ben sizi çok sevindim bitanem testlerde güzel çıkmış yupppiii
evet hayalotum yaaaa göstermicem diye inat etti etti dediğini yaptı
bitanemmmmm çok sevindim bu güzel haberebiran önce başlasın tedavimiz Allahın izniyle güzel haberler gelicek

hadi hayırlısı keserim belki o şekil çıkanlardan biride sen olursunki inşallah öylesindir ..ama yinede heyecanını koru keserim yanlış anlamassın inşallah ama diğer türlüsüde olabilir.adetin bugün değilmiydi bi test yapsan en azından

inatçı küçük keçiiiolsun sağlıklı olsunda gerisi boş hayalim
inşallah hayalim çok sağol

yok canım şuan sakinim olursada olmazsada napalım artıkın:))))) evet günüm bugündü şimdilik gelen giden yok:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…