- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.541
oturmaya gelmedikte.. kasılmaya geldik.. pc kasmaya basladı hahahahahDD
neyse.. ben sırada ki sarkımı :)))
Ankara havasından alim...
Ankara'nın yolları da büklüm büklüm yolları ..tey tey de tey tey hahahaDD
ilahi keserim güldürdün beni yaa =))
veeeeeeeeee ben geldim heheheheh:))))
tam kimse yok derken.. birini yakaladım
gece kuşu ne ediyon buralarda.. yolunu mu şaşırdın..
ben gece bekcisi umudd
sayın bekçim ben yolumu şaşırdım aman allahım burasıda neresi :))))))))))))))
nurlum bu filmdeki ziyaretçiler ne yiyor bi de bana bakemben hatırlamıyorum bu filmi ama izliycem bunu bulup ne yiyolarmış öğrenmem gerek çok sevdiğinden canım o kısmından hiç şüphem yok nurlum
.
az kaldı bugün aradılar hatırlatma yapıyorlarmış.bende korktum hayırdır didim birdenyarın tam bu saate görüşüyo olucam yada kurcalatma işlemi gerçekleşiyor olcak hayırlısı artık
ama nurlum biz bebeleri görürkene sen napcan mecburrrrrr gelininle damadını görmen gerek senindeolur bitanem olur zaman hızla akıp geçiyor
Hayalotum hadi bakalım günü geldi çattı.İnşallah hayırların başlangıcı olur diyelim Rabbim yanında olsun.
Peki göreyim bari
[/B]Amin canım amin.Hayırlı cumalar olsun inşallah... Tüm dualarınız kabul elsin göbişler bebişlerledolsun .....
Rabbim gönlünüze göre versin inşallahhh.. AMİN :109::109::109::114::114:
Priorin tatlım nasılsın,ohh bugün hafta sosnu sana tatil demi
nurlum hsgeldin kuzum.. iyi diyelim iyi olalım ..
evt bi ev işimiz var .. bulunduğumuz yer kısıtlı bir yer ve ben çok sıkıldım, kendim bir yere gidemiyorm, esimde çalısıyor, bitek haftasonu o da boş vakti olursa.. en azından merkeze tasınırsak, ben biraz daha rahatederim kafa olarak, merkezden onun iş yerine gidip gelen çok varmıs.. artık birazda esim fedakarlık yapcak.. ben yıllar boyunca hep küçük yerde yaşadım esim için.. eş demek, fedakarlık demek..
öyel gidip gelem olucak diye, ev - iş arası.. esim için nasıl gidip gelcek diye düsünmüyor değilim.. ama böyle de.. ben artık ruhum kaldırmıyo.. yoksa aradan ben gidecem .. bunu yaşayan bilir ..
önerin için saol kusum.. haftasonu gidip bi bakıcaz.. hemen evden çıkmak gibi bi sıkıntımız yok simdilik.. bakalım artık hayırlısı..yine söylerler..ev bulduklarında..
----
evt o dizi, bak nasılda nurlum bilen çıkdıı hayalotum
---
aynen öyle sekerim.. ekşınlarım hiç bitmiyo
valla teyze ütüden yırtayım mı dedi ne dediyse artıkın..beni deli etmeye yarıyolar anca...
insan birsey yaparken birtek kendini değil, apartmanda oturuyorsa, karşımdakine bi zararım olur mu düsüncesi olması lazım ??
ama yok.. olmayınca mabud neylesin mahmut :)
yani bunun gibi bir sürü şey, üstekilerden bana.. hani baksan zararsız kisiler die görürsün ama,,yapıyolar işte.. düsünce yok maalesef ..ben hiçbirsey demesem, halen o yaptıklarına devam edeceklerdi kimbilir ..
hani büyükler,yapmazlar bilirler diye birsey yok.. akıl yaşta değil bastadır sözü vardır.. böyle birseyi yapıp yapmamakta, düsünce işi.. görgü işi ..
hani simdi yine baska yere tasıncan.. orada, her yerde olur böyle seyler olabilir derseniz eğer .. en azından kafa dağıtcak bi çıkıp yürüyüş yaparım, en basiti..orada önceden tanığdımız gidip-gelme yaptığımız arkadas çevrem var..nebilim çağırıp duruyolar zaten buraya gelseniz diye..
zaten ne kadar ömrümüz kaldı ki??? .. biraz da böyle deneyelim kendimizi..
sarıl nurlum ..
Hoşbulduk canım ,hayırlısı ,
'tebdili mekanda ferahlık vardır' hadis bile var bak,
değiş umudum değiş havanda ,çehrende değişir inşallah
Kızlar akşam yakıyı eşim belime ovup yapıştırdı ama gece beni uyandırdı kıpır kıpır elektirik gitmiş ne varsa bundakalktığımda belim yanıyodu alev alev duramadım uyuyamayınca çıkardım bugün tekrar yapıştırtcam inşallah almış yenisini bugünde inş uyanmam acayip yanıyodu yaa
:44: canım şifa olsun inşallah faydasını görürsün
İyi yapmışsın kuzum,Bak eşin hala kıskanıyo seni maşallah.yani nebilim.. ben de sevmem böyle şeyleri.. hele eşimin olduğu zaman olsa bu tür bisey.. adam durduk yerde huylanıyo..
neyse 2 saat oldu neredeyes aramadı bida.. insaAllah aramaz ..
okuyup dua edince.. telefonada üfledim.. Allahım olur olmaz kisiler aramasına izin verme didim
Çıkmasın canım evde huzursuzluk Allah korusun,bi daha ararsa ver eniştem konuşsun kuzum.
Benimki çok kıskanç değil öyle ,ne yapar diye düşündüm de çalan telle kendi konuşur bana da açma der o kadar heralde :44::44::44::44:
Bir sevgi pıtırcığı daha maşallahii yim geleceğin en şişko hamişi sen nassın walla bn çok karalıyım acaip rejime girdim öteki topikte dr inanılmaz gaza getrirdi walla
Beste canıncım hangi topik o hemen zayıflatıyor mu?
Bende isteirm
amin bitanem ii yapmışsın benimki huylanmayı bırak kıamet koparıo aramas inşalh
hani mause ' nin diğer adııal sana kopyee
Hemen geliyorumbugünde oturuduğumuz salonu temizledim sükür ki.. cuma temizilğini seviyorum..havada dün kü günlere göre güzellesti biraz.. kanepe sildim.. halı sildim.. koltuk çekip altlarını sildim.. mis gibi oldu..
de simdi karnım acıkdı.. mama yeme saatim geldiigelin beraber yiyelim , umudun sofrası
Her davete icabet eder gibi oldum ama napıyım iştahım çok açık.
ayyy yine aradı yaa.. mesgule attımaman tatlım açam sakın ya sapık mıdır nedir Allah korusun.
Ben demedim mi seni ekşıncı seni
hayırdır gonzalezim müsaitim istediğin zaman arayıbılırsın mesaj hakkım var ama dakkam bitti benimdeşu kocacımı yolumda liraları yüklemem lazım nasıl uyandırcak kahveyle geliyor garıbım yoksa uyku sersemi oluyorum kapıyı açtığım gıbı suratına bıle kapıyorum valla
anammmmmmm geleceğin en şişko hamişi ben miyim kızçemzaten herkesin rüyasında hamişken duba gibi görünüyom annem hep uyarıyo beni çok yeme sakın hamileyken diyo allahım ya ben ne etcem
mause diğer adı fareben çok severim fareleri biliyonmu hatta en sevdiğim hayvandır inanmassın kayganam beni ilk gördüğünde fare avlıyodum sokokta demişti onu tutarsan gelinim demem diye cahıllık bıraktım hayvanı keşke tutupta ona ataymışım
hayalotum sende mi ekşıncısın kuzum ,ne işin var fareyle
Kırmızılar gelmediyse ,dikkat et kendine kesercim,soğuk almadıysan eğer ayakların üşümesi iyidir.ayy kızlar benim ayaklarım çok üşüyo resmen 3 çift çorap gydm ve üstünede patik:))))ama hala üşüyorum
hayırlısı olsun inşallah.
Sernescim çok geçmiş olsun ihmalt etme bence de ilerlemeden doktora git,doktor ne gerekiyorsa yapar,kızlaaaarrr selamnasılsınız bakalım bayadır yoktum buralarda bu ayda olmadı hemde hersey yolundayken tutturamadım bebısı ustune ustuk kıl donmesı olmusum oturamıyorum öldüm öldüm 2 gundur önerebilecegınız bıse varmı cok korkuyorum gecmez de amelıyat derler dıye:18::18::18:
Benim kuzenin 2 sene kimseye söylemedi düzelir diye,ameliyat oldu kurtuldu
Çok ta korkulacak bişey değildir sanırım bu kadar acı çekmektense 2 gün sıkıntı çeker kurtulursun inşallah.
Hepinizi
slm kızlarr gecen gün yardım istemiştim sizden değerim yükselmyor diye dün gittiğimzde 29 dan 79 za cıkmıstı değerim doktorum çok sevindi bebek bizimle kalıcak sanırım dedi ama keseyi göremedi kötü bi durum değil dedi daha yeni görünmez dedi haftaya tekrar gidicem
bestekızçem kusura bakma telden giriyorum ben cevap yazmakta zor oluyo tabi :) ben akşam yaktım yakıyı yine kavurdu gece beni ama bu sefer dayandım şimdide yanıyo ama dayanmam lazım akşama kadar bu gece çıkartcam çünkü temizleniyorum artık bugün şükür :)belkide akşam çıkartırım düğün var çünkü bugün kınaya gidebiliriz gidersek duramam böyle yana kavrula çıkartırım :):)benden böyle ışte
haydik hayırlısıayy kızlar benim ayaklarım çok üşüyo resmen 3 çift çorap gydm ve üstünede patik:))))ama hala üşüyorum
ahhh bitanem dün sinirler tavan yapmıştı bende canım epey bi sıkılmıştıhaylotummm nerde kaldıı yarın için işlerimi var:44::44::44::44:
geldim geldim açılın bakımayyy evetttt cannımmm nerde bu hayalot gelsinde halayın ucundan tutsun kızzzzz nerdesin ama priorimde yok scorpinsmda yok nirde bu hatunlarrrrrrr
hayırlısı olsun sernesim olsun önümüzdeki ay olur inşallah.bitanem kıl dönmesi kötüdür ama doktora gitmen lazım evde çekmeyle olmaz o iş.doktora git illaki ameliyat demiyolar kaldıki artık ameliyatı bile eskisi gibi olmuyo 4 dakkalık bi operasyon sadecekızlaaaarrr selamnasılsınız bakalım bayadır yoktum buralarda bu ayda olmadı hemde hersey yolundayken tutturamadım bebısı ustune ustuk kıl donmesı olmusum oturamıyorum öldüm öldüm 2 gundur önerebilecegınız bıse varmı cok korkuyorum gecmez de amelıyat derler dıye:18::18::18:
sülemem dr randevun geçsin sonra diyecektim ki,umudum söylemiş, merakını gidermiş tatlım
nurlum hoşgeldinnnnnnnn bugügün sülüman var büyük günHayalotum hadi bakalım günü geldi çattı.İnşallah hayırların başlangıcı olur diyelim Rabbim yanında olsun.
Peki göreyim bari
[/B]
Amin canım amin.
Priorin tatlım nasılsın,ohh bugün hafta sosnu sana tatil demi
Hoşbulduk canım ,hayırlısı ,
'tebdili mekanda ferahlık vardır' hadis bile var bak,
değiş umudum değiş havanda ,çehrende değişir inşallah
:44: canım şifa olsun inşallah faydasını görürsün
İyi yapmışsın kuzum,Bak eşin hala kıskanıyo seni maşallah.
Çıkmasın canım evde huzursuzluk Allah korusun,bi daha ararsa ver eniştem konuşsun kuzum.
Benimki çok kıskanç değil öyle ,ne yapar diye düşündüm de çalan telle kendi konuşur bana da açma der o kadar heralde :44::44::44::44:
Bir sevgi pıtırcığı daha maşallah
Hemen geliyorum
Her davete icabet eder gibi oldum ama napıyım iştahım çok açık.
aman tatlım açam sakın ya sapık mıdır nedir Allah korusun.
Ben demedim mi seni ekşıncı seni
hayalotum sende mi ekşıncısın kuzum ,ne işin var fareyle
Kırmızılar gelmediyse ,dikkat et kendine kesercim,soğuk almadıysan eğer ayakların üşümesi iyidir.
hayırlısı olsun inşallah.
Sernescim çok geçmiş olsun ihmalt etme bence de ilerlemeden doktora git,doktor ne gerekiyorsa yapar,
Benim kuzenin 2 sene kimseye söylemedi düzelir diye,ameliyat oldu kurtuldu
Çok ta korkulacak bişey değildir sanırım bu kadar acı çekmektense 2 gün sıkıntı çeker kurtulursun inşallah.
Hepiniziekşınamı giriyor valla seviyorum eşimle okula giderken sabahları okul yolunda çok oluyo ölmüşler zavallılar.eşim başımda beklerdi bende elime sopa alıp damarlarını incelerdim ama ozaman veterıner olmak istiyodum hep tabi şimdi tarih oldu bu hayalim
günaydın beste kızçemgünaydın canlarım bugun akşama kadar çalışıcam 2 yarım gün cumartesi tam gün cumartseiye patladı bom ma danak nasılsınız ii misininzyeni arkadaşlar gelmiş yanlış görmedisem hoşgeldiniz.folibol folik asit kilo yaparmı kızlar hiç fikriniz war mı ?patronlar gelmediği sürece sizlerleyim buguünnnnnn valla bitanem bazılarında iştahı açtığını bılıyorum bende dahilim buna ama olsun iç bebek için herşey
hadi bismillah hayırlısı bitanem .içimde bi kıpırdama oldu yazdıklarına.Allahım meleğini ayırmasın sende.hayırlısı ise olsun rabbım kucağına almayıda nasıp eder inşalahhslm kızlarr gecen gün yardım istemiştim sizden değerim yükselmyor diye dün gittiğimzde 29 dan 79 za cıkmıstı değerim doktorum çok sevindi bebek bizimle kalıcak sanırım dedi ama keseyi göremedi kötü bi durum değil dedi daha yeni görünmez dedi haftaya tekrar gidicemdualrım seninle
Kızlar size birşey sorcam benim boy 1.74 kilo 60 dı 1 aydır 62yim 2 kilo aldım sizce kilolumuyum
valla kendimden örnek verim 160 57 kilo olmuşum3 kilo vermemlazım sende boy var okadar belli etmessınki
Kız ben bunu ağrı için kullanmıyorum :):) bebiş için canım benim yumurtaları filan topluyomuş beli sıcak filanda tutuyo ya ondan kullanıyom benim meleğim ilerde yaptıklarımı duyar inş annesini babasını üzmez belki şimdiki bebeler pek asi yaaa :)onun için yanıyorum inş annesini daha çok bekletmez :)
canbonlarım ben şimdi çıkıyorum doktor hazırlıklarımı yapım bide içimde acayıp bi heyecan var anlam veremediğimhayırlara çıkartsın rabbım ...
Artık doktordan çıkınca yazarım size hepınızı öpüyorum allaha emanet olun
naber şeker bebişko nasıl war mı bi sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?