Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet kuşum yaaa çok sesszleşti bu topicik:))))eccik şarkı söylemek halay çekmek lazım:)))))))))))))))))

sülemem dr randevun geçsin sonra diyecektim ki,umudum söylemiş, merakını gidermiş tatlım

Son düzenleme:
günaydın canlarım bugun akşama kadar çalışıcam 2 yarım gün cumartesi tam gün cumartseiye patladı bom ma danak nasılsınız ii misininzyeni arkadaşlar gelmiş yanlış görmedisem hoşgeldiniz.folibol folik asit kilo yaparmı kızlar hiç fikriniz war mı ? patronlar gelmediği sürece sizlerleyim buguünnnnnn

Seremcemim naber hoşgeldin ne kadar sessiz dimmi btün topikler belin sırtın nasıl oldu

slm kızlarr gecen gün yardım istemiştim sizden değerim yükselmyor diye dün gittiğimzde 29 dan 79 za cıkmıstı değerim doktorum çok sevindi bebek bizimle kalıcak sanırım dedi ama keseyi göremedi kötü bi durum değil dedi daha yeni görünmez dedi haftaya tekrar gidicem

oleeeeeyyy dedim sana az da olsa artmışşş belki daha da artar diye süper tatlım allahım onu bize bağışlasın teyzoşlarna sağlığına çok dikkat et...tabi ki her zaman en kötüsünü düşünelim ki hayal kırıklığına uğramayalım

Bestekızçem kusura bakma telden giriyorum ben cevap yazmakta zor oluyo tabi :) ben akşam yaktım yakıyı yine kavurdu gece beni ama bu sefer dayandım şimdide yanıyo ama dayanmam lazım akşama kadar bu gece çıkartcam çünkü temizleniyorum artık bugün şükür :)belkide akşam çıkartırım düğün var çünkü bugün kınaya gidebiliriz gidersek duramam böyle yana kavrula çıkartırım :):)benden böyle ışte

Kızlar size birşey sorcam benim boy 1.74 kilo 60 dı 1 aydır 62yim 2 kilo aldım sizce kilolumuyum

gemiş olsun canım inş hafifler bi bakarsın geçmiş olur..rica ederim önml değil

Kız ben bunu ağrı için kullanmıyorum :):) bebiş için canım benim yumurtaları filan topluyomuş beli sıcak filanda tutuyo ya ondan kullanıyom benim meleğim ilerde yaptıklarımı duyar inş annesini babasını üzmez belki şimdiki bebeler pek asi yaaa :)onun için yanıyorum inş annesini daha çok bekletmez :)

ayy kızlar benim ayaklarım çok üşüyo resmen 3 çift çorap gydm ve üstünede patik:))))ama hala üşüyorum
haydik hayırlısı
haylotummm nerde kaldıı yarın için işlerimi var:44::44::44::44:

ahhh bitanem dün sinirler tavan yapmıştı bende canım epey bi sıkılmıştıAllaha havale ettim napım artık başedemedim.sonrda eşimle biraz tartışır gibi olduk bazı şeyler yüzünden şu gün bitsin hayırlısıyla başka hiçbirşey istemiyorumkişisel işlerim duruyo bi kkya bakım dedim.şimdi duş falan alcam çok işim vr
ayyy evetttt cannımmm nerde bu hayalot gelsinde halayın ucundan tutsun kızzzzz nerdesin ama priorimde yok scorpinsmda yok nirde bu hatunlarrrrrrr
geldim geldim açılın bakım
hayırlısı olsun sernesim olsun önümüzdeki ay olur inşallah.bitanem kıl dönmesi kötüdür ama doktora gitmen lazım evde çekmeyle olmaz o iş.doktora git illaki ameliyat demiyolar kaldıki artık ameliyatı bile eskisi gibi olmuyo 4 dakkalık bi operasyon sadece anlamadan 2 dikişle bitiriviyolar rabbım kolaylık nasıp etsın cok dıkkat et kendıne

sen öyle san
tepene kadar çıkmassa iyidir

canbonlarım ben şimdi çıkıyorum doktor hazırlıklarımı yapım bide içimde acayıp bi heyecan var anlam veremediğimhayırlara çıkartsın rabbım ...
artık doktordan çıkınca yazarım size hepınızı öpüyorum allaha emanet olun

allaha emanet ol bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…