- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #46.581
neredeyse 1 haftadır gelemedim hepinizi çok çok özledim.ama hiç fırsatım olmuyor yorgunluk halsızlik bulantı bide işe git gel scorpi akşamları pestil şeklinde oturuyo sadece.geçmişi okuyaamadım herkes iyidir herşey yolundadır inşallahhhhh
Hayalotumtüp konunu okudum hadi hayırlısı kuzum butedavi sana bebiş getirecek eminim.senin kadar heyecanla bekliyorum bende.şubata gelsin bebiş aramız 3 ayolr.süperrrrr
Keserim ya bi test alıverseydin çıkıp.belki de hamilelikten öyle çıkıyordur denemedim ben hiç.hadi güzell haberler ver bize de halayını çekelimmm
Hayalim senin minnoş neye bukadar inatçı anacımmmm.heyecan seviyo anlaşılan.annem babam beklesin sürpriz yapcam diyo sanırımmmm
Umudum nasıl iyidir o da insallahhh.medd kuzum ne yaptı acepp.diğer kızçelerime de çok çok selamlarr öptüm canlarımmmm
neredeyse 1 haftadır gelemedim hepinizi çok çok özledim.ama hiç fırsatım olmuyor yorgunluk halsızlik bulantı bide işe git gel scorpi akşamları pestil şeklinde oturuyo sadece.geçmişi okuyaamadım herkes iyidir herşey yolundadır inşallahhhhh
Hayalotumtüp konunu okudum hadi hayırlısı kuzum butedavi sana bebiş getirecek eminim.senin kadar heyecanla bekliyorum bende.şubata gelsin bebiş aramız 3 ayolr.süperrrrr
Keserim ya bi test alıverseydin çıkıp.belki de hamilelikten öyle çıkıyordur denemedim ben hiç.hadi güzell haberler ver bize de halayını çekelimmm
Hayalim senin minnoş neye bukadar inatçı anacımmmm.heyecan seviyo anlaşılan.annem babam beklesin sürpriz yapcam diyo sanırımmmm
Umudum nasıl iyidir o da insallahhh.medd kuzum ne yaptı acepp.diğer kızçelerime de çok çok selamlarr öptüm canlarımmmm
hoşbuldum kıscemgittin mi doktora
Kızlar ben geldim. Edaaamdan haberi olan var mı geçmişten takip edemedim
hoş geldin canım
Edaaa başka bir topikte hangi ay olursa olsun diye bir topik var cogunlukla orda konuşuyor rossam
Ayyyyy evet yaa çok sonradan farkettim ben de karıştırdııım
iyiyim çok şükür. Ya burdaki arkadaşlıklar da başka bir boyuta varıyor yaa sanall gibi değil dostluk oluyor. Merak ediyorsun bir kaç gün görmeyince özlüyorsun falanolsun canım önemli değil nolcaksen nasılsın
iyiyim çok şükür. Ya burdaki arkadaşlıklar da başka bir boyuta varıyor yaa sanall gibi değil dostluk oluyor. Merak ediyorsun bir kaç gün görmeyince özlüyorsun falan
hayalotum rabbim inşallah bu kz meleğini göndercek:) yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin artık o güzel heberi verdiğinde halaylara başlıyoruz biz haaberin ola:)))))))
umudum yaaa benm yazdıklarımı bi okuda cevp yaz canım:)) valla kafam çok karıştı
oooooooooooo çok yazdım çokk:))) ovulasyon testiyle ilgili:))))) bu arada gelen giden yok:))hani nereye yazdın
slm kızlarr gecen gün yardım istemiştim sizden değerim yükselmyor diye dün gittiğimzde 29 dan 79 za cıkmıstı değerim doktorum çok sevindi bebek bizimle kalıcak sanırım dedi ama keseyi göremedi kötü bi durum değil dedi daha yeni görünmez dedi haftaya tekrar gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?