Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

neredeyse 1 haftadır gelemedim hepinizi çok çok özledim.ama hiç fırsatım olmuyor yorgunluk halsızlik bulantı bide işe git gel scorpi akşamları pestil şeklinde oturuyo sadece.geçmişi okuyaamadım herkes iyidir herşey yolundadır inşallahhhhh
Hayalotumtüp konunu okudum hadi hayırlısı kuzum butedavi sana bebiş getirecek eminim.senin kadar heyecanla bekliyorum bende.şubata gelsin bebiş aramız 3 ayolr.süperrrrr
Keserim ya bi test alıverseydin çıkıp.belki de hamilelikten öyle çıkıyordur denemedim ben hiç.hadi güzell haberler ver bize de halayını çekelimmm
Hayalim senin minnoş neye bukadar inatçı anacımmmm.heyecan seviyo anlaşılan.annem babam beklesin sürpriz yapcam diyo sanırımmmm
Umudum nasıl iyidir o da insallahhh.medd kuzum ne yaptı acepp.diğer kızçelerime de çok çok selamlarr öptüm canlarımmmm

canım testi yarın yapcam artıkın test yoktu evde eczanede uzak yarın nöbetçi eczane buluruzz....:)))))

inşallah scorcipim hayırlısı bakalım
çok özlemişim yaaaa dur gitme biyere azcık teyzoşumu sevcem hayalimde bi göründü bi kaçtı sevemedim yahu

hayalotum rabbim inşallah bu kz meleğini göndercek:) yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin artık o güzel heberi verdiğinde halaylara başlıyoruz biz haaberin ola:)))))))

hayalotum rabbim inşallah bu kz meleğini göndercek:) yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin artık o güzel heberi verdiğinde halaylara başlıyoruz biz haaberin ola:)))))))

bi kuyruk yakaladık bakalım hayırlara çıka
inşallah bıtanem bakalım haziranda gelmek bilmez şimdi bana

umudum yaaa benm yazdıklarımı bi okuda cevp yaz canım:)) valla kafam çok karıştı

selamlar .. ben geldiimmmm
hani bakim kim varmıs.. çıksın ortaya.. ziyaretçi fln herkes toplaşın etrafıma bakim

hayalotum.. dr dan geldi ama henüz durumdan haberim yok.. konusamadık... insaAllah iyi geçmistir görüsme.. ileri ki sayfalarda belkim birsey yazmıstır.. okurumm :26::26:

keserim adet günündü bgün var mı gelen giden

ayy masaAllah .. Rabbim sana bağıslamıs o miniciğini ki geri sana döndü.. insaAllah hep böyle devam eder de, güzel haberler verirsin bizlere...

Allahım bizlere de nasip et n'olur.. :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…