Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ben cok heyecanliyim az once test yaptim .... cay demledim gittim baktim aradan 10. 15 dakika gecti silik cizggi icim cok tuhaf carsamba kan vericem nolur dua edin banaa lutfenn dua edin. bendee size dua ediyorumm sizleri cok seviyorumm ve cokk opuyorumm hepiniz ALLAHa emanet olun...

İyi geceler kizlar hepinizi ayrı ayrı öpüyorum kızıma telefondan girmek çok zor hepinizi çok özledim canlarım benimmmmmmm

allahım hiç birimizi tüketcek kadar artmasın yawrularımzıı ama salağa çok kızdım üstlerine wazife olmayan işlere burun sokanlarsdan nefret ederim ii tepki wermemişin ben kıamati basardım allahın safı sanane bu işin yanlışı şakası mı olur üzme sen canını kuşum bnm:26::26::26:
kıaamam bn ya sen salla gitsin görümce yi ayşeyi fatmayı allah aşkına enişteme bak aranızda ne karar weeriosanız o ötekilere ancak ot yemek düşer sizin neler çektiğiniizi biliolarmı sanki yanınızda oluolar mı sanki hiççç yaklaşmasın bana öle tipler öle doluyum ki alaşağı ederim wallahi senin yerine kuzucum gereksiz insanlar sizene....çok üzdün kendini hem son tüp hem taşınma hep üst üste geldi ii ce bozucaksın sağlığını umdum eniştem içinde seni sewenler içinde senden başka kıymetli yok boşwer bi tanem allahından bulsun herkes destek olmayan köstek te olmasın derim ben hep benimkiine...
allah dualarımızı kabul etsin kuşum allah inşallah tez wakitte hayırlısıyla gönlüne göre wersin bi tanem ama boynumun borcu yazmadan gecemedim...çok fazla heycan yapma bi tanem burda yazıştığımdan beri bunu öğrendim asla kaptırma kendini ii sonucada kötü sonucada üzülme herşey bizler için....hep hayırlıysa die dua et bizlerinde duaları seninle allaha emanet ol...

günaydın kuzuummmmm... çook teşekkür ederimm.. sen nasılsın minnak nasıl. . geçmişi okuyordum ancak geldimm...

saol bitanemm iyiyiz teyzesi daha tekmelerini hissedemedim yarın cinsiyetini ögrenmeye gitcem sorma tatlım bu baş agrısı delirtiyo benii asıl bi kolyeymiş banada sölede bende alim boynum felan tutulmuyo benimde bazen bi agrırsa 3gün agrıyoo Allahım yardımcımız olsunn(AMİN)canım benim çokk öptümm
Gunaydinnnnnn habibtelerimmmm nasilsinizzzz dün esimi gönderdim Arabistan'a yalnız kaldım şimdikiden özledik kızımla çok zor 2 3 ay sonra gelecek ama yinede çok özledim sizler nasılsiniz herkes iyimi bakalim
Alppnm nasılsın canım bayadır denk gelemiyoruz özledim seni kuzumm
saol meleğimmm ah becerse masaj yapmayıı rezil ediyoo başımı sarıp yatıyorumm hamdolsun biraz azaldı eee 3gün oldu sorma kuzum bide mevsim alerjim var polenlere karşı felan sürekli grip halindeyim burnum sızlıyo evin içinde bilee dr gitcem kuzum söliycem bu durumlarımıı bakalım ilaç verirse iyi olur

canım benimmm öyle çok konuşanlara takma gülümm zaten agzı olan konuşur onlarıda ilgilendirmez sizinn saglıgınız ve düşünceniz önemlii kolaysa kendileri gelsin kalsıınn boşver gülüm eniştemle sen daha iyisini biliyosunuz lkendiniz içinn üzme o güzel canınıı tatlım benimm hakkında hayırlısı olsunn umudum

hayırlısı olsunn canım inş bebiş vardır ve seninledir

canılarım şekerlerimm hepinize günaydın
ben bu hafta gelmeye bilirim belkim beni merak eder özlersiniz die yazim dedim

eşimde evde işten çıktı nisanın sonuna konyaya gidicek o yüzden evde olmuycam bi hafta

hepinizi çokk seviyorum öpüyorumm ALLAHIMA emnanetsiniz

ayşem çok sevındımmmm hayde bismillahhhh dualrım senınle bıtanemhayırlısı olsun canım haberi mutlaka yazhalayınıda cekcez ınsallah
İyi geceler kizlar hepinizi ayrı ayrı öpüyorum kızıma telefondan girmek çok zor hepinizi çok özledim canlarım benimmmmmmm

habıbtem hoşgeldişnnnnnnnnnnizzzzbende çok özledim karşılamasakta iyi olduğunu herzaman yaz bilelim allaha emnaet ol bıtanem

hayırlısı olsun selencelkim
allaha emanet ol hayırlı yolculuklarr teyzoşlarıma iyi bak
seni seviyorummmmm

yarın cinsiyetinimi öğrencenhaydık bakalım sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil
git bakalım doktora ne diyecek bakalım.inşalah çabucak geçer atlatırsın canbonum

Son düzenleme:
slm kızceler kimse yok ama elbet geleceğiniz yer burasıııı bugün gittim kontrole gayet iyi 2.5 kilo dedi.suyum azalmış ama tehlikeli bi durum yok haftaya nst lere baslıcaz doğuma kadar her hafta gidcez...

slm kızceler kimse yok ama elbet geleceğiniz yer burasıııı bugün gittim kontrole gayet iyi 2.5 kilo dedi.suyum azalmış ama tehlikeli bi durum yok haftaya nst lere baslıcaz doğuma kadar her hafta gidcez...

asetonum neka güzelbi haber bu çok şükür
hadi bakalım hayırlısı artık herhafta hastane yolu gözüktü yaklaşık 3-4 hafta sonra bitmiş olcak kızçem gerçi erkek çocukları gününü tam yapar öyle çıkar piyasaya ay sen anlatcıkta benı heyecan basıyo allahım tek sancıda kurtarsın inşallah

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldim herkese hayırlı akşamlar nasılsınız bakalım iyisinizdir inşallah bu aralar gelemedim ben özledim valla haberler sizden var mı hamiş haberleri benim bu ay bir sorunum var akıntım normal yumurtlama dönemindeki gibi olmadı acaba bu ay yumurtlamadım mı anlamadım ya bugün 14. günüm ama akıntım sünmüyor offff...belkide klomenden de olabilir ya süt hormonu ilacından da olabilir diye düşünüyorum kısmet artık ya ...

hoşgeldinnnnnnnnn
bitanem valla hiç anlamadım şu yumurtlama işinden benim normalde belirlenen tarihlerde yani adet bitiminden itibaren hep dediğiniz şekilde oluyo ama bende bu yumurtlama olayı hiç gerçekleşmiyoki şuana kadar:44::44::44:hamiş haberi daha yok kızçem ama olcak inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…